ANUNCIO por el que se hacen públicos los acuerdos adoptados por la gerenta del Consorcio Port de Mataró sobre adjudicación definitiva de la plaza de jefe de Servicios (exp. CPM2024CO001Cap de Serveis).

El Consorci Port de Mataró fa públics els acords adoptats per la gerent del Consorci Port de Mataró, en el si de la resolució de data de 25 d´abril de 2024, la qual és d´adjudicació definitiva d´una plaça de Cap de Serveis del Consorci Port de Mataró, i havent dictat els següents:

 

ACORDS:

 

Primer.- Adjudicar definitivament la plaça de Cap de Serveis del Consorci Port de Mataró, de personal laboral fix i a jornada complerta, d´una persona amb títol de Grau d´Enginyeria o Superior, Arquitectura, Arquitecte Tècnic o equivalent, categoria professional del grup A, Subgrup A1, a la següent persona que ha superat el procés selectiu de Concurs-Oposició:

1.- Cognoms: POCH SIQUIER Nom: GERARD

D.N.I. Nº 38.........78-Y

 

Segon.- Acordar que dins del termini màxim d´un mes a comptar des de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la gerent del Consorci Port de Mataró i la persona adjudicatària de la plaça de Cap de Serveis del Consorci Port de Mataró, hauran de formalitzar per escrit el contracte de treball com a personal laboral fix i a jornada complerta.

 

Tercer.- Acordar publicar la present resolució d´adjudicació definitiva d´una plaça de Cap de Serveis del Consorci Port de Mataró a la pàgina web del Consorci Port de Mataró i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

Comunico que contra la resolució d´adjudicació definitiva d´una plaça de Cap de Serveis del Consorci Port de Mataró, les persones interessades poden impugnar-la presentant una demanda judicial davant del Jutjat Social, i en el termini de dos mesos, a comptar des de l´endemà de la data de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

Mataró, 25 d'abril de 2024

 

Margarita Díez Rilova

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21860 catalunya Consorcio Port de Mataró,DOGC,DOGC 2024 nº 9153,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21860-anuncio-se-hacen-publicos-acuerdos-adoptados-gerenta-consorcio-port-mataro-adjudicacion-definitiva-plaza-jefe-servicios-exp-cpm2024co001cap-serveis https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.