ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de ayudas de la entidad.

El Ple del Consell Comarcal del Solsonès, en la sessió de data 14 de març de 2024, ha aprovat inicialment les Bases per a la concessió dels següents ajuts:

- Bases reguladores per a la concessió d'ajuts a les escoles i AFAs de la comarca del Solsonès, 2024.

- Bases reguladores de per la concessió d'ajuts per activitats culturals i socials de la comarca del Solsonès, 2024.

- Bases reguladores de la concessió d'ajuts de menjador no obligatoris per raons socioeconòmiques, per a l'alumnat escolaritzat a la comarca del Solsonès, pel curs 2024-2025.

- Bases reguladores de la concessió d'ajuts de menjador obligatori per a l'alumnat escolaritzat a la comarca del Solsonès, pel curs 2024-2025.

- Bases reguladores de la concessió d'ajuts de transport obligatori per a l'alumnat escolaritzat a la comarca del Solsonès, pel curs 2024-2025.

- Bases reguladores de la concessió d'ajuts de transport escolar col·lectiu per a l'alumnat d'ensenyament postobligatori escolaritzat a la comarca del Solsonès, pel curs 2024-2025

 

La Comissió de Govern del Consell Comarcal del Solsonès, en la sessió de data 3 d'abril de 2024, exercint competències delegades del Ple, ha aprovat inicialment les Bases per a la concessió dels següents ajuts:

- Bases Reguladores de la concessió d'ajuts de transport no obligatoris per raons socioeconòmiques, per a l'alumnat escolaritzat a la comarca del Solsonès, pel curs 2024-2025

 

D'acord amb l'article 124.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals s'informa que les esmentades bases han estat publicades en el tauler d'anuncis de l'entitat i en el BOP de Lleida núm. 68 de data 08/04/2024 i en el BOP de Lleida núm. 70 de data 10/04/2024 respectivament, de la qual cosa se'n fa una referència mitjançant el present anunci.

 

Solsona, 22 d'abril de 2024

 

Benjamí Puig i Riu

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21855 catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Solsonès,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21855-anuncio-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-ayudas-entidad https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.