EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva de las modificaciones del Reglamento regulador del proceso de presupuestos participados.

El Ple de la corporació, en sessió tinguda el dia 25 de gener de 2024, va aprovar inicialment les modificacions del Reglament regulador del procés de Pressupostos Participats. Transcorregut el termini d'informació pública sense que s'hagin presentat al·legacions ni reclamacions, l'esmentat acord ha esdevingut definitiu. S'informa que el text íntegre del Reglament s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 16 d'abril de 2024 (referencia CVE 202410070239).

La qual cosa es fa pública, d'acord amb el previst a l'article 66.1 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis de les entitats locals.

El que es publica per a general coneixement.

 

Tordera, 22 d'abril de 2024

 

Així ho disposa i signa

Elisabet Megias Pinós

Alcaldessa presidenta

 

Davant meu

Marta Portella Nogué

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21851 {"title":"EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva de las modificaciones del Reglamento regulador del proceso de presupuestos participados.","published_date":"2024-04-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21851"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21851-edicto-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-modificaciones-reglamento-regulador-proceso-presupuestos-participados https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.