ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para cubrir una plaza de limpiador/a, a jornada parcial de veinte horas, en régimen de personal laboral fijo, mediante el sistema de concurso-oposición, para llevar a cabo la limpieza de las instalaciones municipales del Ayuntamiento de Sant Martí de Riucorb, y creación de una bolsa de trabajo.

Vist que és necessari contractar 1 netejador/a per dur a terme les tasques de neteja de les instal·lacions municipals de l' Ajuntament de Sant Martí de Riucorb .

Atès que per realitzar aquests treballs no es pot demorar la contractació de la persona que els realitzi, ja que es un lloc que existeixen a la plantilla i esta dotada a l'oferta pública d'ocupació de l'ajuntament de Sant Martí de Riucorb.

De conformitat amb l' art. 291 del Decret 2/2003, de 28 d' abril, pel qual s' aprova el Text Refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

Vist l' art. 3 apartat 2 del Reial Decret Llei 20/2011, de 30 de desembre, de mesures urgents en matèria pressupostària, tributària i financera per a la correcció del dèficit públic.

Atès que el RDL 20/2011 enumera tot un seguit de mesures, entre les quals la d'impossibilitat de procedir a la contractació de personal temporal i al nomenament de funcionaris interins, llevat de casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables.

Atès que l'1 de gener de 2023 va entrar en vigor la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupost Generals de l'Estat per l'any 2023. ( en endavant LGPE 2023, vigent actualment), la qual estableix una sèrie de mesures que afecten directament a la contractació de personal en l' àmbit de totes les administracions, inclosa l' administració local.

L'art. 21. Cinc LPGE, que té caràcter bàsic, determina que no es procedirà a la contractació de personal laboral, ni al nomenament de personal estatutari temporal o de funcionaris interins, llevat en casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables que es restringiran als sectors, funcions i categories professionals que es considerin prioritaris o que afectin al funcionament dels serveis públics essencials.

En conseqüència, l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb només hauria de procedir a la contractació de personal laboral temporal o nomenament de personal interí quan es donin les següents condicions, degudament motivades :

- L' existència d'una necessitat urgent e inajornable.

- Que la necessitat afecti a una funció que es consideri prioritària o que afecti al funcionament dels serveis bàsics essencials.

Atès que els serveis que es volen satisfer amb aquesta contractació afecten a sectors que es consideren prioritaris i afecten al funcionament dels serveis públics essencials, en concret afecta als serveis a que es refereix l' art. 25.2 i 26 de la Llei 7/1985, de 2 d' abril, Reguladora de les bases del règim local LRBRL i/o l' art. 66.3 i 67 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d' abril, pel qual s' aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

Els serveis essencials afectats són :

d) Serveis de neteja

Es considera per tant, que la contractació de netejadores, afecta als serveis essencials esmentats i respon a necessitats urgents i que no es poden ajornar.

 

Per tot l' exposat, per decret d'alcaldia núm. 96/23 de data 27 de setembre de 2023 s'ha resolt :

 

Primer: Aprovar les bases i convocatòria de 1 plaça de netejador/a, a jornada parcial de 20 hores, per dur a terme la neteja de les instal·lacions municipals de l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, que es transcriuen tot seguit.

 

Segon: Publicar les esmentades Bases al tauler d' edictes municipal (e-tauler) , a la web municipal i al BOP de Lleida i al DOGC.

 

 

BASES I CONVOCATÒRIA PER COBRIR UNA PLAÇA DE NETEJADOR/A AL AJUNTAMENT DE SANT MARTÍ DE RIUCORB

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L'objecte de les presents bases és la de cobrir 1 plaça de netejador/a i creació d'una borsa de neteja d'instal·lacions per dur a terme tasques de neteja a les diferents instal·lacions de titularitat municipal del municipi de Sant Martí de Riucorb en règim de personal laboral fix mitjançant el sistema de concurs-oposició.

La persona que obtingui millor puntuació en el procés de concurs-oposició ocuparà el lloc com a personal laboral fix de neteja i la resta que superin el procés selectiu passaran a formar part d'una borsa de treball per cobrir les necessitats que es produeixin en el servei de neteja de caràcter temporal i/o vacants sobrevingudes.

 

PLAÇA 1

Codi plantilla: 06

Categoria Netejador/a

Grup Professional AP

Jornada: Parcial de 20 hores setmanals

Salari base: 4.803,40 € anuals

Complement de destí: 2.277,94 € anuals

Complement específic: 1157,66 € anuals

Complement RD 1462/2018 SMI: 227.78 € anuals

Denominació: Netejador/a

Tenir el Nivell de suficiència de català (A) o equivalent. Les persones que no puguin acreditar aquest nivell amb el certificat corresponent hauran de realitzar una prova de català de nivell A amb caràcter obligatòria i eliminatori.

Acreditació del coneixement de la llengua castellana nivell A2, tant en l'expressió oral com a l'escrita, per part d'aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola. Les persones que no puguin acreditar aquest nivell amb el certificat corresponent hauran de realitzar una prova de castellà amb caràcter obligatòria i eliminatori.

La plaça esta adscrita a personal de neteja municipal de l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb i les tasques que té encomanades són:

Realitzarà les funcions pròpies del lloc de treball al qual està vinculada i entre d'altres:

- Tasques de neteja de l'interior i exterior (pati) de l'immoble de les escoles municipals i de la llar d'infants.

- Neteja general de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, dels 3 consultoris mèdics ,dels 4 locals socials i de la biblioteca.

- Utilitzar correctament els productes de neteja d'acord amb les instruccions d'utilització indicades en la fitxa de seguretat dels productes, així com fent cas de les indicacions que s'han donat en els cursos anuals de prevenció de riscos per part de la mútua d'accidents de treball de l'empresa.

- En general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes relacionades amb la neteja dels immobles municipals dels diferents nuclis que formen part de l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb (consultoris mèdics, escoles, oficines ajuntament, biblioteca, llar jubilats, locals socials, etc).

I, qualsevol altra funció de la competència professional de la persona ocupant que els seus caps jeràrquics li puguin assignar.

 

2. Normativa aplicable

En tot allò no previst en aquestes bases, s'ha d'aplicar la normativa següent:

- Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

- Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

- Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

- Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

- Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

- Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

- Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

3. PUBLICITAT

La publicació d'aquesta convocatòria i les seves bases s'efectua al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i al tauler electrònic (E_Tauler) del Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, La resta dels actes de tràmit d'aquesta convocatòria es publicaran únicament al tauler electrònic (E_Tauler) del Ajuntament de Sant Martí de Riucorb i aquesta publicació tindrà els efectes de la notificació.

CONDICIONS D'ADMISSIÓ D'ASPIRANTS

Per prendre part en les proves de selecció serà necessari reunir els requisits establerts en l'article 56 de la Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, tots els quals, s'hauran de reunir en la data en que finalitzi el període de presentació de sol·licituds i que es relacionen seguidament:

1- Requisits generals:

a) Tenir la nacionalitat espanyola Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que es disposa en l'article 57 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

b) Posseir la capacitat funcional mínima -física i psíquica- per a l'acompliment de les tasques a realitzar.

c) Haver complert setze anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.

d) D'acord amb el Decret 161/2002, d'11 de juny, estar en possessió del certificat de coneixements del nivell de suficiència de català, certificat nivell A o bé alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, i l'Ordre 228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística i/o altres normes d'equivalència.

De conformitat amb el que estableix l'article 6 del Decret 389/1996, de 2 de desembre, per al qual es regula l'accés dels ciutadans dels estats membres de la Unió Europea a la funció pública els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com a l'escrita. Resten exempts de fer la prova de castellà les persones que hagin acreditat documentalment, i en el termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria, estar en possessió d'un certificat conforme han cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol; del diploma superior d'espanyol com a llengua estrangera que estableix el Reial Decret 862/1988, de 20 de juliol, modificat i completat pel Reial Decret 1/1992, de 10 de gener, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves adreçades a l'obtenció d'aquest, o del certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per l'escola oficial d'idiomes.

En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment mitjançant la presentació d'un certificat vàlid la possessió del nivell de català ni el nivell de castellà (pels estrangers) exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o exercici de coneixements de llengua catalana i de llengua castellana del mateix nivell al requerit a la convocatòria, que hauran de superar aquests aspirants.

e) No patir cap malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les funcions corresponents.

 

4. FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES

Les sol·licituds, requerint prendre part en les corresponents proves d'accés en les quals els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides a les presents bases generals per a la plaça que es convoca, es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l'ajuntament de Sant Marti de Riucorb i es presentaran en el Registre d'entrada d'aquest ajuntament, Plaça Major, 8, 25344 Sant Martí de Riucorb, Lleida o bé mitjançant el procediment que regula l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de vint dies laborals a comptar des de l'endemà de l'última publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les bases íntegres es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província. Es publicaran igualment en el tauler d'anuncis de la Corporació i DOGC

Així mateix quedarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest ajuntament https://www.santmartiriucorb.cat

La sol·licitud haurà d'anar acompanyada per:

a) Fotocòpia del DNI o, si escau, passaport.

b) Currículum vitae de l'aspirant, per valorar en la fase de concurs.

c) Documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin a l'efecte de valoració en la fase de concurs.

d) Vida laboral (actualitzada mínim 2 mesos abans de la inscripció)

e) Contractes o nòmines on figuri que han estat contractades com a personal de neteja.

f) Formació o cursos de més de 10 hores relacionats amb el lloc de treball.

El tribunal qualificador no podrà tenir en compte altres mèrits que els que es presentin i justifiquin en aquest tràmit. Caldrà aportar informe de "vida laboral "expedit per la Tresoreria de la seguretat Social i certificats de serveis prestats en cas de tenir experiència en l'Administració Pública, juntament amb documentació acreditativa del contracte.

En relació amb l'acreditació dels cursos de formació caldrà que en els mateixos consti la denominació del curs i la seva durada expressada en hores lectives, i si és possible programa formatiu.

Només es valoraran mèrits al·legats correctament acreditats .

 

5. ADMISSIÓ D'ASPIRANTS

Expirat el termini de presentació d'instàncies, l'Alcaldia dictarà resolució en el termini màxim d'un mes i declararà aprovada la llista d'admesos i exclosos. En la citada resolució s'indicaran els llocs en els quals es trobin exposades al públic les llistes completes certificades d'aspirants admesos i exclosos, i es concedirà un termini de deu dies hàbils per a l'esmena.

Les al·legacions presentades hauran de resoldre's en el termini de 30 dies següents a la finalització del termini per a la presentació. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entenen desestimades.

En la mateixa resolució es determinarà els membres que constituiran el tribunal. Transcorregut el termini d'esmena per l'Alcaldia, s'aprovarà la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos, que es publicarà i en el tauler d'anuncis electrònic (E_Tauler) de l'Ajuntament. En aquesta publicació es farà constar [el dia, hora i lloc en què hauran de realitzar-se totes les proves.

 

6. TRIBUNAL QUALIFICADOR

El Tribunal qualificador estarà constituït per:

President i dos vocals.

Secretari: El tribunal n'escollirà un entre els seus membres.

L'abstenció i la recusació dels membres del Tribunal serà de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Els membres del Tribunal són personalment responsables de l'estricte empleno de les bases de la convocatòria i de la subjecció als terminis establerts. Els dubtes o les reclamacions que puguin originar-se amb la interpretació de l'aplicació de les bases de la present convocatòria, així com el que hagi de fer-se en els casos no previstos, seran resoltes pel Tribunal, per majoria.

Per valorar les proves de coneixement de català, el tribunal qualificador podrà disposar d'una persona que els assessorarà, amb veu però sense vot, nomenada per l'òrgan competent en matèria de política lingüística.

 

7. Tribunal Qualificador

El Tribunal qualificador estarà constituït per un/a president/a i dos vocals (del qual un d'ells farà de secretari).

Tots els membres del tribunal seran designats per l'òrgan competent en la resolució per la qual s'aprovi la llista d' admesos i exclosos, segons les normes següents:

a) Un terç integrats per membres o funcionaris de la mateixa Corporació, que assumirà la presidència del tribunal.

b) Un terç integrat per personal tècnic, que podrà ser o no personal de la pròpia entitat local.

c) Un altre terç integrat per representants de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, a proposta de la mateixa escola

Es nomenarà un suplent per a cada membre del tribunal.

El Secretari del tribunal actuarà amb veu i vot. La totalitat dels membres del tribunal haurà de posseir un nivell de titulació igual o superior a l'exigit per a l' ingrés en el cos o l'escala de què es tracti. El tribunal podrà disposar la incorporació a les seves sessions d'assessors/es tècnics/es especialitzats/des, per a totes o alguna prova.

L'abstenció i recusació dels membres del Tribunal serà de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Els membres del Tribunal són personalment responsables de l'estricte compliment de les bases de la convocatòria, de la subjecció als terminis establerts per a la realització i valoració de les proves i de la publicació dels resultats. Els dubtes o reclamacions que puguin originar-se amb la interpretació de l'aplicació de les bases de la present convocatòria, així com el que hagi de fer-se en els casos no previstos, seran resoltes pel Tribunal, per majoria.

El tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència com a mínim de tres dels seus membres amb veu i vot titulars o suplents, i serà necessària la presència en tot cas del president i del secretari.

Els membres del Tribunal han d'observar la confidencialitat en tot el que faci referència als temes tractats a les reunions, sense que puguin utilitzar fora d'aquest àmbit la informació que posseeixen en funció de la seva condició. La mateixa reserva s'estén als/les assessors/es i al personal auxiliar de l'òrgan de selecció.

 

8. PROCÈS DE SELECCIÓ

El procediment de selecció és el de concurs-oposició lliure i consistirà en la valoració de determinades condicions de formació ,mèrits o nivell d'experiència relacionades amb la tasca a exercir, en la superació de les proves corresponents i en el desenvolupament d'una entrevista personal. i constarà de les següents fases:

- PRIMERA: Oposició.

- SEGONA: Concurs.

- TERCERA: Entrevista

 

PRIMERA FASE (Oposició):

La primera fase consistirà a superar proves teòriques eliminatòries i obligatòries pels aspirants.

Els aspirants seran convocats en crida única, sent exclosos de l'oposició els qui no compareguin, excepte causa de força major degudament acreditada i lliurement apreciada pel Tribunal.

En qualsevol moment el Tribunal podrà requerir als opositors perquè acreditin la seva identitat.

Els candidats hauran d'acudir proveïts del DNI o, en defecte d'això, passaport o permís de conduir.

L'exercici de les proves serà obligatori i eliminatori. La puntuació de cadascun dels exercicis es trobarà calculant la mitjana aritmètica de les puntuacions atorgades per cadascun dels membres del Tribunal.

Els exercicis de l'oposició seran els següents:

PRIMER EXERCICI: Consisteix en un exercici de coneixement de català del nivell A bàsic de català, la qualificació d'aquest exercici és d'apte/a o no apte/a; les persones aspirants que siguin considerades com no aptes restaran eliminades del procés de selecció.

Restaran exemptes de realitzar aquesta prova totes les persones aspirants que hagin acreditar estar en possessió del certificat de coneixement de llengua catalana del nivell A bàsic, o que hi hagin participat i acreditin haver superat en processos anteriors de selecció de personal per accedir a l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb o d'altres administracions públiques, en que s'hagués establert una prova de català del mateix nivell o superior a l'exigí a la corresponent convocatòria.

SEGON EXERCICI: Prova de llengua castellana de caràcter obligatori i eliminatori per a totes les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola. La qualificació d'aquesta prova serà d' "apte" o "no apte".

Les persones que acreditin documentalment davant l'òrgan de selecció que estant en possessió d'un certificat conforme han cursat la primària i/o la secundària, i/o el batxillerat a l'Estat espanyol, del diploma d'espanyol que estableix el Reial decret 1137/2022, de 31 d'octubre, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigies a l'obtenció d'aquest, o del certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedits per les escoles oficials d'idiomes, restaran exemptes de realitzar aquest exercici i la seva qualificació serà d'apte.

La presentació de la documentació acreditativa dels coneixements de castellà per estar exempt de realitzar la prova, si no s'ha fet dins el termini de presentació de sol·licituds, es podrà fer en qualsevol moment del procés selectiu i com a màxim fins el dia hàbil abans de la realització de la prova corresponent.

TERCER EXERCICI: Prova teòrica, constarà d'un exercici que consistirà a respondre per escrit, en un temps màxim de 1 hora, un qüestionari tipus test de 20 preguntes relacionades amb el temari orientatiu que es descriu a continuació:

1. Utillatge

Instruments, eines i màquines d'ús comú en les tasques de neteja.

La desinfecció, identificació dels perills en l'ús de productes.

2. Procediments per a la neteja de terres. Productes d'ús habitual. Escombrat de terres

3. Utilització de la mopa

4. Procediment per a la neteja del mobiliari d'oficina. Productes d'ús habitual.

5. Procediment per a la neteja del mobiliari d'una escola bressol. Productes d'ús habitual.

6. Procediment per a la neteja de sanitaris i banys. Productes d'ús habitual.

7. Condicions de salut i seguretat en el treball. Ús de guants, mascaretes i altres elements de prevenció

8. Equipaments municipals.

9. Productes de neteja ecològics.

Aquesta prova es puntuarà entre 0 i 20 punts, puntuant cada pregunta encertada 1 punt.

Quedaran eliminades les persones que obtinguin una qualificació inferior a 10 punts.

La qualificació de la fase d'oposició serà la suma de les puntuacions obtingudes en el conjunt de les proves.

 

SEGONA FASE CONCURS:

Aquesta fase consisteix en la valoració dels mèrits al·legats i acreditats documentalment pels candidats/tes, fins a un màxim de 10 punts, i de conformitat amb el barem i la forma d'acreditació dels mèrits següents:

a) Experiència professional. Fins a un màxim de 6 punts

Per serveis prestats a l'administració pública o l'empresa privada realitzant funcions com operari/ària de neteja, a raó de 0'50 punts per cada trimestre treballat.

L'experiència s'acredita amb l'informe de vida laboral.

L'experiència professional en les administracions públiques o empreses del sector públic s'ha d'acreditar mitjançant certificació de l'òrgan competent amb indicació expressa de l'escala i subescala o categoria professional desenvolupada, funcions, període de temps, règim de dedicació i experiència adquirida o altre documentació acreditativa d'aquestes circumstàncies.

L'experiència professional a l'empresa privada o com a treballador autònom s'ha d'acreditar mitjançant certificació de l'empresa que indiqui els serveis prestats , la categoria professional desenvolupada, funcions, període de temps, règim de dedicació i experiència adquirida, juntament amb la fotocòpia del/s contracte/s de treball i de l'informe de vida laboral, o altre documentació acreditativa d'aquestes circumstancies.

b) Cursos de formació o perfeccionament, relacionats amb les funcions de la plaça, màxim dos punts distribuïts com segueix:

- Per cada curs de més de 10 hores: 0,25 punts, fins a un màxim de 2 punts.

c) Per estar en possessió del certificat de formació bàsica en prevenció de riscos laborals, 2 punts.

L'acreditació de la formació es farà mitjançant fotocòpia de la certificació, amb especificació de l'entitat organitzadora, denominació del curs en hores o en crèdits.

En cas d'acreditació insuficient o dubtes sobre el contingut i abast de determinats mèrits, l'òrgan de selecció està facultat per requerir-ne l'esmena o aclariment.

 

TERCERA FASE: entrevista personal (màxim 5 punts)

Realització d'una entrevista personal que es fomentarà en els aspectes curriculars dels/les aspirants e idoneïtat dels/les aspirants i amb relació a la plaça convocada. L'entrevista es valorarà amb una puntuació màxima de 5 punts.

L'entrevista només es farà a les persones aspirants que hagin superat la primera fase.

 

9. QUALIFICACIÓ

En la fase 1 la puntuació de tots els exercicis com a màxim 20 punts, resultant eliminats els aspirants que no arribin a 10 punts.

En la fase 2 la puntuació màxima 10 punts.

En la fase 3 la puntuació màxima 5 punts.

La qualificació final serà la suma obtinguda en les 3 fases sent un màxim de 35 punts.

 

10. LLISTA D'ASPIRANTS, PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ I CONTRACTACIÓ

Els aspirants que no siguin contractats i hagin superat el procés de selecció s'inclouran en la borsa de treball per proveir amb caràcter temporal les necessitats de personal a l'Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, en règim laboral, amb les retribucions, jornada de treball i funcions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Marti de Riucorb.

En conseqüència, en cas de necessitat de personal, es procedirà d'acord amb el següent:

- La llista dels aspirants que integrarà la borsa de treball serà per ordre numèric correlatiu de la puntuació obtinguda en ordre descendent. El sistema de cobertura dels llocs de treball s'estableix per ordre rigorós de puntuació obtinguda en les proves de selecció.

- En cas que l'aspirant seleccionat renunciï al mateix una vegada cobert o abans de cobrir-lo, es proposarà la cobertura al següent aspirant en ordre de puntuació, i així successivament.

- En cas de renúncia l'aspirant serà exclòs de la llista.

- Una vegada finalitzada la relació temporal, l'aspirant tornarà a incorporar-se a la llista.

- En tant que no quedi formalitzat el contracte o nomenament, l'aspirant no tindrà dret a retribucions de cap classe.

- La vigència d'aquesta borsa de treball s'estableix en dos anys des de la data de l'acta final del procés de selecció.

Una vegada sigui necessària la contractació i/o nomenament d'algun dels aspirants, el candidat cridat per a la seva contractació i/o nomenament haurà de presentar a l'administrativa o secretaria de l'ajuntament de Sant Martí de Riucorb, en el termini de 5 dies, els documents acreditatius de les condicions de capacitat i dels requisits exigits que es detallen a les bases i que serà com a mínim, la següent:

1. DNI, o en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, del document oficial acreditatiu de la nacionalitat. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola, ni la d'altres estats membres de la Unió Europea, competents que acrediti el vincle de parentiu amb una persona de nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea. També hauran de presentar una declaració jurada o promesa efectuada pel cònjuge en la qual aquest manifesti fefaentment que no està separat de dret de la persona aspirant.

2. Declaració de no estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques i estar separat/da mitjançant expedient disciplinari de qualsevol administració pública.

3. Declaració de no estar immers en causes d'Incompatibilitats segons la Llei 53/1984, de 26 de desembre i la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat.

4. Declaració de tenir la capacitat funcional per a l'exercici de les places convocades.

Les persones que no presentin la documentació requerida, llevats dels casos de força major, que seran degudament comprovats per l'autoritat convocant, i els que no compleixin les condicions i els requisits exigits, no podran ser contractats i quedaran anul·lades les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer en cas de falsedat en la sol·licitud presentada per prendre part en el procés selectiu. En aquest cas i en el cas d'aspirants que renunciïn, el president del Tribunal formularà proposta a favor del següent aspirant aprovat que hagi obtingut la puntuació més alta, qui haurà d'aportar la documentació abans esmentada.

 

11. INCIDÈNCIES

El Tribunal queda facultat per resoldre els dubtes o incidències que es presentin al llarg de les proves i prendre les resolucions necessàries per al funcionament correcte del procés de selecció a tot allò no previst en aquestes bases i en la legislació d'aplicació supletòria.

 

12. RÈGIM D'IMPUGNACIONS I AL·LEGACIONS

La convocatòria i les seves bases, les llistes definitives de persones admeses i excloses, poden ser impugnades per les persones interessades, mitjançant la interposició d'un recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos (2) mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació, sens perjudici del recurs potestatiu de reposició que es pot interposar en el termini d'un mes des de la data de notificació o publicació de l'acte o resolució davant la presidència de la corporació.

Els actes qualificats dels tribunals de selecció (resultat de les proves d'oposició, valoració en la fase de concurs i proposta definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu) podran ser recorreguts davant la presidència de la corporació en el termini d'un mes des que s'hagin publicat o notificat.

Els actes administratius del tribunal no podran ser objecte de recurs, sense perjudici que es puguin interposar reclamacions quan es tracti d'esmenar possibles errors materials en la confecció de la llista d'aprovats i/o errors aritmètic en les qualificacions. Aquets errors també podran ser corregits d'ofici pels òrgans de selecció.

 

13. NORMES SUPLETÒRIES

Per a tot allò que no està previst a les normes d'aquesta convocatòria, serà d'aplicació el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, el Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims als quals s'han d'ajustar els procediments selectius dels funcionaris de l'administració local, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i altres disposicions que siguin d'aplicació.

 

 

ANNEX DECLARACIONS

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX INSTÀNCIA

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

Sant Martí de Maldà, 24 d'abril de 2024

 

Gerard Balcells Huguet

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21844 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para cubrir una plaza de limpiador\/a, a jornada parcial de veinte horas, en régimen de personal laboral fijo, mediante el sistema de concurso-oposición, para llevar a cabo la limpieza de las instalaciones municipales del Ayuntamiento de Sant Martí de Riucorb, y creación de una bolsa de trabajo.","published_date":"2024-04-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21844"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Martí de Riucorb,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21844-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-cubrir-plaza-limpiador-jornada-parcial-veinte-horas-regimen-personal-laboral-fijo-sistema-concurso-oposicion-llevar-cabo-limpieza-instalaciones-municipales-ayuntamiento-sant-marti-riucorb-creacion-bolsa-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.