ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para la provisión de una plaza de gerente de servicios generales, con carácter personal laboral de alta dirección, por el sistema de libre designación.

Per Decret de l'alcalde núm. 2024-0762, de data 17 d'abril, s'han aprovat les bases i la convocatòria per cobrir una plaça de Gerent de Serveis General (A1), en règim de personal laboral d'alta direcció (directiu), mitjançant el sistema de lliure designació.

El text íntegre de les Bases Reguladores i la convocatòria ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona núm. CVE 2024-03485 de data 23 d'abril de 2024.

Les sol·licituds per participar en el procés de provisió de la plaça s'han de presentar en el model normalitzat disponible a l'efecte en la Seu electrònica en el tràmit habilitat (https://poblamafumet.eadministracio.cat/) o bé en el Registre d'entrada de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet, c/ Jacint Verdaguer, núm. 6, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Així mateix, les sol·licituds es podran presentar en qualsevol de les formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El termini per a presentar les sol·licituds s'obre l'endemà de la publicació d'aquest anunci i finalitza als quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els anuncis successius de l'esmentada convocatòria, es publicaran al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

 

La Pobla de Mafumet, 23 d'abril de 2024

 

Jaume Renyer Alimbau

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21836 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para la provisión de una plaza de gerente de servicios generales, con carácter personal laboral de alta dirección, por el sistema de libre designación.","published_date":"2024-04-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21836"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Pobla de Mafumet,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21836-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-provision-plaza-gerente-servicios-generales-caracter-personal-laboral-alta-direccion-sistema-libre-designacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.