ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria del proceso selectivo para la provisión de una plaza de auxiliar administrativo y de una plaza de personal de limpieza, por el sistema de concurso de méritos, y de una plaza de brigada de oficios varios, alguacil, por el sistema de concurso-oposición, mediante proceso de estabilización.

Mitjançant Decret de l'Alcaldia núm. 2022/57 de data 23/05/2022 es va aprovar l'oferta pública d'ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal, de les places que complien les previsions de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública. L'esmentada oferta pública d'ocupació es va publicar al BOP núm. 100 de data 25/05/2022 i al DOGC núm. 8679 de data 31/05/2022, i feia referència a les següents places:

 

PERSONAL LABORAL

 

Denominació

Grup/Subgrup

Núm. vacants

Sistema selecció

Habilitació

Auxiliar Administratiu

C2

1

Concurs mèrits

Procés estabilització (D.A 6a Llei 20/21)

Netejadora

AP

1

Concurs mèrits

Procés estabilització (D.A 6a Llei 20/21)

Brigada oficis varis-agutzil

AP

1

Concurs oposició

Procés estabilització (art 2.1 Llei 20/21)

 

Mitjançant Decret de l'Alcaldia núm. 2022/144 de data 27/12/2022, es van aprovar les bases generals i les bases específiques dels esmentats processos selectius. S'ha constatat que en les bases aprovades es va denominar a la plaça de "brigada oficis varis-agutzil" com a plaça "agutzil" i que únicament es van publicar els anuncis referents les bases específiques (BOP núm. 248 de data 29/12/2022 i en extracte al DOGC núm. 8823B de data 30/12/2022).

Mitjançant el Decret de l'Alcaldia, núm. 2024/70 de data 24/04/2024, es va acordar la rectificació material de l'error en la denominació de la plaça de brigada oficis varis-agutzil, així com la subsanació del tràmit i es va ordenar la publicació de les bases generals. Alhora es va convocar el procediment de selecció per a la provisió de les places d'auxiliar administratiu i de personal de neteja, pel sistema de concurs de mèrits, i de la plaça de brigada oficis varis-agutzil, pel sistema de concurs-oposició.

Els processos de selecció convocats es regiran per les bases generals i les específiques aprovades mitjançant el Decret de l'Alcaldia núm. 2022/144, de data 27/12/2024. En la present convocatòria es publiquen les bases generals i les específiques es troben publicades al BOP núm. 248 de data 29/12/2022.

Les instàncies-tipus sol·licitant prendre part en les proves es presentaran en el registre general de l'Ajuntament, o en qualsevol altra forma establerta legalment, dirigides a l'Alcaldessa-Presidenta de la Corporació, en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

El Poal, 24 d'abril de 2024

 

Maria Estela Lleonart Carrillo

Alcaldessa

 

 

BASES GENERALS REGULADORES DEL PROCÉS D'ESTABILITZACIÓ D'OCUPACIÓ TEMPORAL DE L'AJUNTAMENT DEL POAL

 

1. Objecte

1.1. L'objecte d'aquestes bases és regular els aspectes comuns dels processos selectius que es convoquin per a la selecció de personal laboral fix, mitjançant procediment extraordinari d'estabilització de l'ocupació temporal dins del marc general d'execució de l'oferta d'ocupació pública extraordinària d'estabilització, aprovada per Resolució d'Alcaldia 2022/57 de data 23/05/2022, publicada al BOP de Lleida número 100 de data 25/05/2022 i al DOGC núm. 8679 de data 31/05/2022, d'acord amb el que preveu la D.A. 6a. de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (D.A. 6a de la Llei 20/2021, de 28 de desembre), sens perjudici de l'establert a les bases específiques corresponents.

1.2. Les especificitats de cada procés seran objecte de regulació a les bases específiques que aprovarà l'òrgan competent.

1.3. Normativa aplicable: els processos selectius es regiran pel que ha estat establert en aquestes bases generals i a les bases específiques i convocatòries corresponents, i, en allò que no s'hi reguli, s'atendrà el que disposen la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública; el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (TREBEP); la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL); el Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local (TRRL); la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP) i altres disposicions que siguin aplicables.

 

2. Requisits generals mínims que han de complir els aspirants

Per prendre part en aquest procés de selecció serà necessari que els/les aspirants reuneixin els requisits generals següents, a més dels específics de cada convocatòria, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:

a) Tenir la nacionalitat espanyola sense prejudici del que disposa l'article 57 del Reial Decret Legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

b) Haver complert 16 anys i no haver superat l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Titulació: Estar en possessió de la titulació que es requereixi a les bases específiques de cada convocatòria. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, caldrà disposar de la convalidació corresponent o la credencial que acrediti, si escau, l'homologació.

d) Llengua catalana: estar en possessió del certificat de nivell de la Junta permanent del Català, o d'algun dels certificats o titulacions equivalents, d'acord amb l'establert a les bases específiques corresponents i al Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

Les persones candidates que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana de nivell corresponent, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte o no apte.

e) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari del qual hagi estat separat o inhabilitat.

f) No trobar-se afectat per cap causa d'incapacitat o d'incompatibilitat de les previstes en la legislació vigent sobre la matèria.

g) Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques. No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que impedeixi l'exercici normal de les tasques pròpies del lloc de treball.

h) Altres requisits que, si escau, es puguin exigir a les bases específiques corresponents.

Els apartats e), f) i g) quedaran acreditats en la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud per prendre part en el procés.

Els requisits indicats anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la subscripció del corresponent contracte de treball.

 

3. Sol·licituds de participació i documents a presentar

Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu s'hauran de complimentar d'acord amb el model oficial que consta en l'annex d'aquestes bases i que estarà a disposició de les persones interessades a les oficines d'aquest Ajuntament, es dirigiran a l'Alcalde-President de la Corporació i es presentaran preferentment per via telemàtica, però també es podran presentar i formalitzar a través del registre general d'aquest Ajuntament, en les hores d'atenció al públic (de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres).

Les persones aspirants que presentin les sol·licituds a través de les oficines de correus o a qualsevol altre lloc previst a la normativa sobre el procediment administratiu, hauran de justificar, amb el resguard corresponent, la data de lliurament i comunicar a l'Ajuntament del Poal la presentació de la sol·licitud el mateix dia mitjançant correu electrònic (ajuntament@poal.ddl.net). Sense la concurrència d'aquests requisits, la documentació no serà admesa si la sol·licitud es rep en aquest Ajuntament després del termini de presentació de sol·licituds.

Les Bases específiques i la Convocatòria de cada procés selectiu es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals a comptar a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

Les Bases i la Convocatòria també es publicaran a l'E-Tauler de l'ajuntament. Els restants anuncis i notificacions que derivin del procés de selecció tan sols es publicaran al Tauler d'anuncis de l'ajuntament -E-Tauler-.

Si l'últim dia de presentació d'instàncies fos dissabte o inhàbil, el termini s'entendrà prorrogat automàticament al dia hàbil immediatament posterior a la data esmentada.

La sol·licitud degudament complimentada i signada en la que les persones aspirants manifestaran que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona i a les bases específiques de cada convocatòria, referides sempre a la data d'expiració del termini de presentació d'instàncies, haurà d'anar acompanyada dels documents següents:

- Còpia del DNI o, en el cas de no tenir nacionalitat espanyola, del document oficial acreditatiu de la nacionalitat

- Còpia de la titulació acadèmica exigida

- Currículum Vitae de l'aspirant en el qual s'especifiqui, com a mínim, la informació següent: Dades personals i de contacte; formació acadèmica reglada; formació complementària de cursos; experiència laboral, amb indicació de la categoria professional, lloc de treball i temps d'ocupació del lloc de treball i tipus de treball.

- Certificat i/o document acreditatiu dels mèrits que s'al·leguen a efectes de valoració

- Vida laboral emesa per la Tresoreria General de la Seguretat Social

- Certificació acreditativa del nivell de suficiència de català establert a les bases especifiques, expedit pel centre oficial d'acord amb els criteris de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya

- Altres requisits que, si escau, es puguin exigir a les bases especifiques corresponents.

Els mèrits que s'al·leguen en el procés però que no resultin acreditats mitjançant la documentació adient no seran objecte de valoració.

Amb la presentació de la instància, els/les aspirants donen expressament el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la Convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

 

4. Llista de persones admeses i excloses

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i fetes les comprovacions oportunes, l'Alcalde de la Corporació aprovarà la llista provisional de persones admeses i excloses, que es farà pública al tauler d'anuncis de l'ajuntament. Es concedirà un termini de deu dies hàbils per a esmenes i possibles reclamacions. Les al·legacions seran resoltes en el termini màxim de trenta dies des de la finalització del termini de presentar-les, transcorregut el qual sense que s'hagi dictat resolució, s'entendran desestimades. En el cas que no se'n presentin s'entendrà elevada a definitiva la llista provisional. Aquesta publicació substitueix la notificació individual als interessats, d'acord amb l'art. 42 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

A l'efecte de l'admissió de les persones aspirants es tindran en compte les dades que aquests facin constar a la sol·licitud i la veracitat d'aquestes dades serà responsabilitat seva.

L'Ajuntament podrà requerir l'acreditació dels aspectes necessaris quan consideri que hi ha inexactituds o falsedats en què hagin pogut incórrer les persones aspirants, les quals podran ser excloses motivadament de la convocatòria en qualsevol moment si no compleixen els requisits.

 

5. Òrgan de selecció

L'Òrgan de selecció estarà format pels membres següents:

- President: Un empleat públic d'Administració Local o Autonòmica

- Vocals: 2 empleats públics d'Administració Local o Autonòmica

El/la Secretari/a del Tribunal, que actua amb veu però sense vot, serà un empleat públic de l'ajuntament o bé un dels vocals.

Els membres del tribunal hauran de tenir una titulació igual o superior a l'exigida per a les places o llocs de treball objecte de la convocatòria. El tribunal no pot constituir-se ni actuar sense l'assistència de la meitat més un dels seus membres, be siguin titulars o suplents, quedant facultat per resoldre qualsevol incident, dubte o discrepància que pugui produir-se durant el procés selectiu i interpretar les presents bases. Les decisions s'han d'adoptar per majoria dels seus membres.

Es designaran suplents que, en substitució dels titulars, integraran el Tribunal.

L'abstenció i recusació dels membres de l'òrgan de selecció s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 octubre, de règim jurídic de les administracions públiques.

No podran formar part dels tribunals qualificadors el personal d'elecció o designació política, els funcionaris interins i el personal eventual.

La relació nominal de membres es publicarà amb la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos.

L'òrgan de selecció també podrà acordar la incorporació d'assessor/s per a la valoració de tots o d'alguns mèrits, que actuaran amb dret a veu però sense vot.

 

6. Sistema de selecció excepcional d'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada (D.A. 6a. de la Llei 20/2021, de 28 de desembre): CONCURS DE MÈRITS

D'acord amb allò previst a la disposició addicional 6a de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, el sistema de selecció serà el de concurs (places ocupades amb caràcter temporal de forma ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener del 2016 i les places vacants de naturalesa estructural ocupades de forma temporal per personal amb una relació, d'aquesta naturalesa, anterior a l'1 de gener del 2016).

Desenvolupament del procés de selecció

A) Prova de coneixements de català

Aquells aspirants que no puguin acreditar els coneixements de llengua catalana amb el certificat corresponent, hauran de realitzar una prova de coneixements que tindrà caràcter obligatori i eliminatori, i es qualificarà com a apte o no apte, sent necessari la valoració d'apte per passar a la fase de valoració de mèrits.

B) Valoració concurs de mèrits

El procés de selecció consistirà en la valoració de mèrits d'experiència i de formació, adequats a les característiques de la plaça convocada, sempre que siguin al·legats i acreditats documentalment per les persones aspirants.

La valoració màxima serà de 50 punts.

La valoració dels mèrits es farà d'acord amb el barem següent:

1. Experiència professional, tenint en compte que l'objectiu dels processos selectius de caràcter excepcional d'estabilització de l'ocupació temporal de la Llei 20/2021 és reduir la temporalitat dels empleats públics per tal de fer-ne possible l'estabilització, només es computarà la prestació de serveis a l'Administració Pública com a personal interí o temporal/indefinit no fixe. La valoració màxima d'aquest apartat serà de 40 punts:

a. 0,4 punts per mes treballat a l'Ajuntament del Poal en funcions equivalents al lloc de treball a proveir.

b. 0,1 punts per mes treballat en altres llocs de treball dins de l'Ajuntament del Poal.

c. 0,05 punts per mes treballat en altres administracions públiques en funcions equivalents al lloc de treball a proveir.

Els mèrits insuficientment justificats no seran valorats. Es podran sol·licitar altres documents que l'òrgan de selecció consideri necessaris per a la correcta valoració dels mèrits al·legats.

L'experiència professional s'acredita mitjançant l'informe de vida laboral i la certificació i/o informe de l'Administració, amb indicació expressa de la categoria professional desenvolupada, lloc de treball, període de temps i règim de dedicació.

No caldrà acreditar documentalment l'antiguitat i els serveis prestats a l'Ajuntament del Poal i s'admetran i valoraran sobre la base de les dades incloses als expedients personals de les persones aspirants.

2. Per cursos i activitats formatives que tinguin relació amb les funcions que es desenvoluparan al lloc de treball, fins a un màxim de 10 punts.

- Cursos de fins a 20 hores: 0,10 punts per curs.

- Cursos d'entre 21 i 40 hores: 0,20 punts per curs

- Cursos d'entre 41 i 100 hores: 0,30 punts per curs.

- Cursos de més de 100 hores: 0,40 punts per curs.

L'acreditació de la formació es farà mitjançant títol, certificat o informe amb especificació de l'entitat organitzadora, la denominació del curs i la durada del curs en hores o en crèdits.

En el cas d'acreditacions en què la durada estigui expressada en crèdits, s'aplicarà l'equivalència d'1 ECTS = 25 hores.

No seran objecte de valoració els títols que s'exigeixin com a requisit per a l'accés a cada convocatòria.

Els aspirants, una vegada presentada tota la documentació que acredita els seus mèrits, estaran a disposició del tribunal per a qualsevol aclariment o especificació que pugui sorgir al llarg del procés.

 

7. Sistema de selecció excepcional d'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada (Article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre): CONCURS - OPOSICIÓ

D'acord amb allò previst a l'article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, el sistema de selecció serà el de concurs - oposició (places de caràcter estructural ocupades amb caràcter temporal de forma ininterrompuda els amb una anterioritat de 3 anys al 31 de desembre de 2020..

Desenvolupament del procés de selecció:

 

Fase de concurs

 

A) Prova de coneixements de català

Aquells aspirants que no puguin acreditar els coneixements de llengua catalana amb el certificat corresponent, hauran de realitzar una prova de coneixements que tindrà caràcter obligatori i eliminatori, i es qualificarà com a apte o no apte, sent necessari la valoració d'apte per passar a la fase de valoració de mèrits.

 

B) Valoració concurs de mèrits

El procés de selecció consistirà en la valoració de mèrits d'experiència i de formació, adequats a les característiques de la plaça convocada, sempre que siguin al·legats i acreditats documentalment per les persones aspirants.

La valoració màxima serà de 50 punts.

La valoració dels mèrits es farà d'acord amb el barem següent:

1. Experiència professional, tenint en compte que l'objectiu dels processos selectius de caràcter excepcional d'estabilització de l'ocupació temporal de la Llei 20/2021 és reduir la temporalitat dels empleats públics per tal de fer-ne possible l'estabilització, només es computarà la prestació de serveis a l'Administració Pública com a personal interí o temporal/indefinit no fixe. La valoració màxima d'aquest apartat serà de 40 punts:

a. 0,4 punts per mes treballat a l'Ajuntament del Poal en funcions equivalents al lloc de treball a proveir.

b. 0,1 punts per mes treballat en altres llocs de treball dins de l'Ajuntament del Poal.

c. 0,05 punts per mes treballat en altres administracions públiques en funcions equivalents al lloc de treball a proveir.

Els mèrits insuficientment justificats no seran valorats. Es podran sol·licitar altres documents que l'òrgan de selecció consideri necessaris per a la correcta valoració dels mèrits al·legats.

L'experiència professional s'acredita mitjançant l'informe de vida laboral i la certificació i/o informe de l'Administració, amb indicació expressa de la categoria professional desenvolupada, lloc de treball, període de temps i règim de dedicació.

No caldrà acreditar documentalment l'antiguitat i els serveis prestats a l'Ajuntament del Poal i s'admetran i valoraran sobre la base de les dades incloses als expedients personals de les persones aspirants.

2. Per cursos i activitats formatives que tinguin relació amb les funcions que es desenvoluparan al lloc de treball, fins a un màxim de 10 punts.

- Cursos de fins a 20 hores: 0,10 punts per curs.

- Cursos d'entre 21 i 40 hores: 0,20 punts per curs

- Cursos d'entre 41 i 100 hores: 0,30 punts per curs.

- Cursos de més de 100 hores: 0,40 punts per curs.

L'acreditació de la formació es farà mitjançant títol, certificat o informe amb especificació de l'entitat organitzadora, la denominació del curs i la durada del curs en hores o en crèdits.

En el cas d'acreditacions en què la durada estigui expressada en crèdits, s'aplicarà l'equivalència d'1 ECTS = 25 hores.

No seran objecte de valoració els cursos respecte dels quals no s'acreditin el nombre d'hores, ni tampoc els títols que s'exigeixin com a requisit per a l'accés a cada convocatòria.

Els aspirants, una vegada presentada tota la documentació que acredita els seus mèrits, estaran a disposició del tribunal per a qualsevol aclariment o especificació que els sigui sol·licitada.

 

Fase d'oposició

Prova pràctica

Atès que la plaça a convocar és de grup professional es realitzarà una prova pràctica relacionada amb les funcions del lloc de treball ( es valorarà de 0 a 20 punts ), i s'ha d' obtenir un mínim de 10 punts per a superar-la.

La prova pràctica consistirà en la realització de les activitats amb la plaça sotmesa a estabilització podent consistir també en la conducció de les maquines o tractors (bolcat i altres) o en el desmuntatge i muntatge alguna eina de treball com per exemple i amb caràcter no limitatiu una moto serra o segadora, o altres necessàries pel desenvolupament de la seva feina.

 

8. Resolució del procés selectiu i proposta de seleccionat/da

El resultat final del procés vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes dels mèrits degudament acreditats més la puntuació obtinguda en la entrevista.

En cas d'empat en la puntuació final s'estableixen els criteris de desempat següents:

1. Major puntuació en la valoració de mèrits professionals.

2. Major puntuació en la valoració de mèrits formatius.

El tribunal no pot declarar que han superat el procés selectiu un nombre superior de persones aspirants al nombre de places objecte de la convocatòria, de forma que en cap cas la seva proposta no pot contenir més d'un/una aspirant per cada plaça a cobrir.

No obstant l'anterior, sempre que el tribunal hagi proposat la contractació d'un nombre d'aspirants igual que el de places convocades, i amb la finalitat d'assegurar-ne la cobertura, quan es produeixin renúncies dels aspirants seleccionats o quan es dedueixi de la documentació aportada pels aspirants que no compleixen els requisits exigits, l'òrgan convocant podrà requerir del tribunal una relació complementària dels aspirants que segueixin els proposats per a la seva possible contractació.

 

9. Publicació de resultats i proposta de seleccionat/da

Un cop finalitzat el procés de selecció el tribunal qualificador proposarà la relació de persones aspirants a les places, per l'ordre de puntuació assolit, a l'alcalde per a la resolució del procés selectiu i per a la seva contractació amb caràcter laboral fix per la plaça corresponent. Així mateix, ordenarà la seva publicació al tauler d'anuncis de l'ajuntament accessible a través de la pàgina web de l'Ajuntament del Poal (http://poal.ddl.net). El nombre d'aspirants proposats no podrà ser superior al de places convocades.

 

10. Presentació de documentació

Serà requisit previ a la contractació, si escau, que la persona aspirant aporti tota la documentació acreditativa de complir les condicions de capacitat i els requisits de la base segona de la convocatòria i, si s'escau, els requisits que es determinin a les bases específiques.

Aquesta documentació s'haurà de presentaren el Registre General de l'ajuntament en el termini màxim de 10 dies naturals comptats a partir de l'endemà de l'exposició de la llista de persones seleccionades proposades.

La persona aspirant proposada que, dins del termini indicat i llevat de casos de forca major, no presenti la documentació, no podrà ser contractada, quedant anul·lades totes les seves actuacions, sense perjudici de la responsabilitat en que pogués haver incorregut per falsedat en la seva instància.

En aquest cas, es realitzarà la proposta de contractació a la següent persona candidata millor classificada segons la llista de puntuacions.

Les persones aspirants que tinguin la condició d'empleades públiques quedaran exemptes de justificar les condicions i els requisits ja demostrats i que no requereixin actualització. Hauran de presentar una certificació de l'Administració Pública de què depenguin que acrediti la seva condició i d'altres de què no hi hagi constància al seu expedient personal.

Si el candidat/a proposat no presenta la documentació o no reuneix els requisits exigits, no podrà ser contractat com a personal laboral fix i quedarà exclòs del procés selectiu. En aquest cas, l'alcalde formularà proposta a favor de la persona aspirant que, havent superat el procés, figuri a continuació en la llista de puntuacions.

El contracte de treball a formalitzar preveurà un període de prova de 2 mesos, excepte que el candidat/ta proposat hagués prestat serveis a una Administració en places de les mateixes característiques i funcions que la plaça convocada.

 

11. Contractació de personal laboral fix

Un cop conclosos els processos selectius per cobrir places de personal laboral fix, les persones aspirants que els haguessin superat i que hagin acreditat complir els requisits exigits seran contractades com a personal laboral fix prèvia resolució de l'alcalde.

Un cop transcorregut el termini de presentació de documents, l'Alcaldia resoldrà la contractació. Els aspirants seleccionats hauran de formalitzar el seu contracte en el termini màxim d'un mes, comptat a partir de la data de la notificació de la resolució de contractació.

L'aspirant que no materialitzi la seva contractació en el termini assenyalat sense causa justificada perdrà qualsevol dret que pogués haver adquirit.

 

12. Formació de borsa de treball

Un cop finalitzat el procés selectiu es farà una "borsa" amb els aspirants que haguessin superat el procés selectiu de concurs, i que reunint els requisits establerts en la convocatòria no haguessin obtingut plaça, ordenats segons la puntuació obtinguda en el procés.

Els aspirants que no vulguin formar part de les llistes d'espera hauran de presentar un escrit de renúncia davant l'Administració convocant.

Els possibles empats en la puntuació dels aspirants que hagin de formar part d'aquesta llista d'espera es dirimiran abans de la publicació del llistat, atenent la puntuació més alta obtinguda en l'apartat d'experiència professional

 

13. Dades de caràcter personal

La participació en el procés selectiu implica el consentiment perquè les dades personals aportades siguin objecte de publicació a través de la seva inserció al Butlletí Oficial de la Província, al DOGC i al tauler d'anuncis de l'ajuntament, quan la tramitació del procediment ho requereixi. Per aplicació del principi d'especialitat, les dades personals que podran ser objecte de publicació són: nom, cognoms i número del document nacional d'identitat o document equivalent, en la manera prevista legalment.

 

14. Recursos

Aquestes bases vinculen l'Administració, el tribunal qualificador i aquells que participin en el procés de selecció, i tant la convocatòria com les seves bases i tots els actes administratius que es derivin de la convocatòria i de les actuacions del tribunal qualificador podran ser impugnats pels interessats en els casos i les maneres que determinen la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com, si escau, la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

 

ANNEX. SOL·LICITUD D'ADMISSIÓ

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21835 catalunya administración local,Ayuntamiento de El Poal,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21835-anuncio-aprobacion-convocatoria-proceso-selectivo-provision-plaza-auxiliar-administrativo-plaza-personal-limpieza-sistema-concurso-meritos-plaza-brigada-oficios-varios-alguacil-sistema-concurso-oposicion-proceso-estabilizacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.