ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Proyecto de urbanización del ámbito de la fase 0 del Plan parcial urbanístico del sector 29, Vall Riera Burgada.

Per mitjà del decret 826/2024, de data 13 de març, es va resoldre:

 

"1.- Avocar per raons d'urgència, la competència delegada a la Junta de Govern Local, en virtut de les delegacions acordades per l'Alcaldia, en resolució núm. 1991/2023,  de data 21 de juny de 2023 (BOPB 4/07/23), atès el termini de lliurament de la documentació acreditativa a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que es preveu que finalitzi el dia 30 d'abril de 2024, raó per la qual és necessari que els terminis vinculats a l'aprovació inicial del projecte, l'exposició pública i l'aprovació definitiva es redueixin al mínim imprescindible.

 

2.- Aprovar inicialment el projecte d'urbanització de l'àmbit de la Fase 0 (urbanització anticipada) del Pla Parcial urbanístic del sector 29, Vall de la Riera Burgada, promogut per l'Ajuntament de Palafolls i redactat per l'enginyer de camins canals i ports Matí Corominas Blanch, amb un pressupost d'execució per contracte de 605.199,13 €, IVA inclòs, dels quals 500.164,57 € corresponen a la base i 105.034,56 € al 21% d'IVA.

 

3.- Sotmetre el procediment a informació pública durant el termini d'un mes, previ anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a l'e-tauler, accessible des del web municipal www.palafolls.cat i des de la seu electrònica i en un diari de la premsa periòdica de més divulgació, tot establint que durant aquest termini l'expedient i el projecte es trobaran exposat a la seu electrònica municipal, www.palafolls.cat.

De no produir-se'n cap al·legació l'esmentat projecte s'entendrà aprovat definitivament, sense necessitat de nou acord. L'aprovació definitiva serà publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a la seu electrònica municipal.

 

4.- Notificar aquest acord a la Junta de Compensació del sector 29, Vall de la Riera Burgada.

 

5.- Declarar que l'acte és de tràmit, no posa fi a la via administrativa i no pot ser impugnat separadament.

 

6.- L'aprovació definitiva produïda per manca d'al·legacions durant la informació pública constituirà una resolució, posarà fi a la via administrativa i, des que tingui lloc, serà impugnable per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona en el termini de dos mesos o, potestativament, per mitjà de recurs de reposició davant de l'alcalde en el termini d'un mes.

 

7.- Sense perjudici d'aquest oferiment de recursos, els interessats poden interposar qualsevol recurs ajustat a dret."

 

Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al diari El Punt Avui i a l'E-tauler de l'ajuntament, accessible des del la pàgina web www.palafolls.cat i des de la seu electrònica, en data 15 de març de 2024, s'ha inserit l'anunci de l'aprovació inicial del projecte d'urbanització de l'àmbit de la Fase 0 (urbanització anticipada) del Pla Parcial urbanístic del sector 29, Vall de la Riera Burgada, adoptada per mitjà del decret 826/2024 de 13 de març.

Durant la informació pública l'expedient ha estat manifestat a l'E-tauler de l'ajuntament, accessible des del la pàgina web www.palafolls.cat i des de la seu electrònica i a les dependències municipals durant l'horari d'atenció al ciutadà.

El termini general d'exposició al públic fou compressiu del 15 de març al 15 d'abril de 2024.

Atesa l'aturada que van patir els serveis de l'EACAT tràmits, e-NOTUM, e-LICITA, e-TRAM i e-TAULER que presta l'Administració Oberta de Catalunya, entre les 17:00h del dia 5 d'abril i les 8:00h del dia 8 d'abril, es va resoldre, per mitjà del decret d'alcaldia 1238/2024, de 16 d'abril, ampliar el termini de la informació pública del procediment referit, dels dies 16 al 19 d'abril de 2024.

Durant el termini global d'exposició al públic, no s'han formulat al·legacions i, d'acord amb el punt tercer del decret 826/2024, de 13 de març, el projecte ha esdevingut aprovat definitivament en data 22 d'abril de 2024.

 

Palafolls, 23 d'abril de 2024

 

Francesc Alemany Martínez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21832 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Proyecto de urbanización del ámbito de la fase 0 del Plan parcial urbanístico del sector 29, Vall Riera Burgada.","published_date":"2024-04-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21832"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palafolls,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21832-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-proyecto-urbanizacion-ambito-fase-0-plan-parcial-urbanistico-sector-29-vall-riera-burgada https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.