ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección de una plaza de administrativo/a (C1) en el Ayuntamiento de Urús (exp. X2024000095).

Per decret d'alcaldia de data 19 d'abril de 2024 de l'Ajuntament d'Urús s'aproven les bases i la convocatòria per a la selecció, mitjançant concurs oposició lliure d'una plaça d'administratiu/va de personal funcionari de carrera C1 a l'Ajuntament d'Urús.

El termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Urús, 19 d'abril de 2024

 

Maria Sans Pi Gibert

Alcaldessa

 

 

BASES I CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UNA PLACA D'ADMINISTRATIU/VA C1 PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA A L'AJUNTAMENT D'URÚS

 

PRIMERA. Objecte de la convocatòria

L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció, mitjançant concurs oposició lliure d'una plaça de personal funcionari de carrera C1 a l'Ajuntament d'Urús.

Constitució borsa de treball per 2 anys.

 

SEGONA. Característiques

Titulació requerida: Estar en possessió del títol de batxiller o tècnic (o equivalent).

En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s'haurà d'acreditar la corresponent homologació.

Contracte: Jornada complerta.

Règim: Personal funcionari de carrera

Retribucions: Grup C1, nivell 17, /1.919,24 euros bruts mensuals totals amb 14 pagues/

Grup: C1.

Jornada: Completa amb una jornada de treball de 37,5 hores de mitjana en còmput setmanal (100% de la jornada), de dilluns a divendres.

Funcions a realitzar: El lloc administratiu/va inclou, entre d'altres, les següents funcions:

- Desenvolupar tasques administratives de col·laboració preparatòries o derivades de la gestió administrativa de caràcter superior, la comprovació de documentació i la preparació de la redacció dels documents que, per la seva complexitat, no siguin atribuïts a personal de categoria administrativa superior.

- tasques repetitives, bé manuals, bé mecanogràfiques, bé de càlcul numèric relacionades amb el treball de l'àrea designada.

- Tasques d'informació i de despatx al públic en matèria administrativa, i, en general.

- Efectuar les activitats de suport administratiu en els diferents àmbits d'actuació de l'Ajuntament d'Urús.

- Atendre els usuaris presencialment, telefònicament i/o a través de la gestió de les bústies de comunicació. Resoldre les consultes de manera autònoma, d'acord amb les indicacions rebudes.

- Fer el seguiment dels expedients i processos; tenir cura dels terminis i informar sobre el seu desenvolupament i les incidències i, si escau, resoldre-les, d'acord amb les indicacions rebudes, així com recollir, comprovar i tramitar la documentació relacionada.

- Preparar la documentació i mantenir-la organitzada i actualitzada.

- Elaborar documents administratius (comptables i pressupostaris; de personal, contractació, subvencions, etc.) com per exemple decrets, dictàmens... amb autonomia i d'acord amb la normativa general i específica, així com d'altres documents necessaris per a la gestió i el seguiment de l'activitat del seu àmbit.

- Gestionar les entrades i sortides de documentació de la unitat, servei o edifici, seguint el procediment específic.

- Utilitzar les aplicacions i eines ofimàtiques per dur a terme les tasques pròpies.

- Dur a terme tasques de suport a l'organització d'agendes, reunions, esdeveniments, i altres tasques similars

- Realitzar el seguiment de l'execució pressupostària, de l'àrea corresponent i determinar possibles desviacions i proposa ampliacions o modificacions de crèdit.

- Tramitar la documentació necessària per tal d'establir convenis de col·laboració amb altres organismes i institucions.

- Suport administratiu als tècnics de l'àmbit que ho requereixin.

- Realitzar bases de dades i registres estadístics per tal de donar resposta a les necessitats de l'àmbit.

- Fer un recull i seleccionar les dades rellevants, especialment econòmiques, per tal de traslladar-ho al superior jeràrquic per a l' elaboració de la memòria anual del servei i per a la confecció del pressupost de l'any següent.

- Recopilar els antecedents documentals i obtenir la informació necessària per a l'execució dels tràmits o expedients econòmics i/o administratius.

- Redactar informes sol·licitats així com els models de documents que s'escaiguin.

- Arxivar, classificar els documents i crear expedients atenent els criteris fixats de gestió documental i d'acord amb el gestor d'expedients electrònic.

- I, en general, aquelles altres funcions, de característiques similars que li siguin assignades.

 

TERCERA. Requisits generals del lloc de treball

3.1 Per formar part d'aquest procés de selecció cal que les persones aspirants reuneixin els següents requisits:

a) Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del disposat en l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

b) Tenir complerts 16 anys d'edat i no excedir de l'edat de jubilació forçosa.

c) Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent o en condicions d'obtenir-la en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s'haurà d'acreditar la corresponent homologació.

d) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi exercir normalment les funcions corresponents.

e) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

f) Estar en possessió del títol acreditatiu del Nivell C1 de català o equivalent. (certificat de Nivell C1 de suficiència).

3.2 Coneixement de la llengua catalana

Els aspirants que NO acreditin el coneixement de la llengua catalana mitjançant la possessió del certificat de nivell de suficiència de català (nivell C1), equivalent o superior, hauran de realitzar una prova consistent en la realització d'exercicis de coneixements sintàctics i de comprensió de la llengua catalana i, si escau, en la realització d'una entrevista amb un tècnic lingüístic que permeti valorar-ne els coneixements.

La prova de llengua catalana es qualificarà com a APTE o NO APTE essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposarà l'exclusió del procés selectiu.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal comptarà amb l'assessorament d'un tècnic especialitzat del Consorci per a la normalització lingüística de la Generalitat.

 

QUARTA. Termini i forma de presentació de sol·licituds de participació

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

Les sol·licituds es presentaran mitjançant model normalitzat (annex d'aquestes bases), degudament signada per la persona aspirant, al Registre General de l'Ajuntament d'Urús, presencialment en suport paper al carrer Sant Climent número 3 codi postal 17538 , en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14 h) o bé en suport digital a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Urús.

Les sol·licituds es podran presentar també mitjançant el procediment que regula l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En cas que per a la presentació de sol·licituds es faci servir el procediment regulat a l'article 16.4 l'aspirant haurà de remetre correu electrònic (secretaria@urus.cat ) adjuntant el comprovant de l'administració o oficina de correus corresponent i consignant el nom i la convocatòria com a màxim el mateix dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds per tal de ser admesa. En tot cas, si transcorreguts deu dies de la data de finalització de presentació de sol·licituds sense haver-se rebut la documentació, aquesta no serà admesa.

Les bases també es publicaran al tauler d'anuncis del web de l'Ajuntament.

 

CINQUENA. Llista de persones admeses i excloses.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i fetes les comprovacions oportunes, en el termini màxim d'un mes, per resolució de d'alcaldia s'aprovarà la llista de persones aspirants admeses i excloses, concedint un termini de deu dies hàbils per a esmenes i possibles reclamacions. Aquesta resolució es publicarà a l'e-tauler de la corporació.

En cas que es presentin reclamacions, s'hauran de resoldre en el termini màxim dels quinze dies següents a la finalització del termini per a la seva presentació. La notificació d'aquesta resolució determinarà els terminis a efectes de possibles impugnacions i recursos, d'acord amb el que disposa l'article 40 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entendran desestimades.

A la mateixa resolució, sempre que sigui possible, es determinarà la composició dels membres del tribunal així com es farà constar la data, l'hora i el lloc de la realització de les proves previstes en aquestes bases.

Tots els anuncis es publicaran en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament (e-tauler). Aquesta publicació substitueix la notificació individual als interessats, d'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

SISENA. Justificació dels requisits i mèrits al·legats

La sol·licitud (veure annex 2) anirà acompanyada de la documentació següent:

a) Fotocòpia compulsada del DNI vigent. En el cas de no tenir la nacionalitat espanyola, cal presentar una fotocòpia compulsada acreditativa de la seva nacionalitat i dels permisos de residència i treball necessaris segons la normativa vigent.

b) Currículum vitae.

c) Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu del nivell de suficiència de català (nivell C1) o equivalent, si s'escau.

d) Fotocòpia compulsada de la titulació.

e) Fotocòpies compulsades de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats als efectes de la seva valoració (formació complementària, contractes de treball, certificat d'empresa). Els mèrits insuficientment acreditats no es valoraran.

f) Informe de la vida laboral emès per la Seguretat Social

Si alguna de les sol·licituds tingués algun defecte esmenable, es farà constar a la llista provisional d'admesos i exclosos per tal que, en el termini de deu dies, es puguin esmenar de conformitat amb l'article 68 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. Amb la formalització i presentació de la sol·licitud corresponent per prendre part en la convocatòria els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que es derivin de la gestió i tramitació del procés selectiu.

 

SETENA. Procediment de selecció

Els aspirants hauran de comparèixer a les diferents proves amb el DNI. La manca de la presentació del document determinarà l'exclusió automàtica de l'aspirant en el procés selectiu.

Per cadascuna de les proves es realitzarà una crida única. Els aspirants que no compareguin en el lloc, data i l'hora assenyalats seran definitivament exclosos del procés selectiu, excepte casos de força major degudament acreditats.

Coneixements de llengua catalana:

Per als aspirants que no acreditin tenir els coneixements del nivell de suficiència C1:

Consistirà en la realització d'una prova de coneixements de la llengua catalana. Aquesta prova és de caràcter eliminatori, i es qualificarà com a apte o no apte. La qualificació de no apte comportarà l'eliminació del procés selectiu.

a) Fase oposició.

La fase d'oposició es compon del següent exercici:

Exercici 1: Obligatori i eliminatori.

Coneixements teòrics. Consistirà en la realització d'un qüestionari de preguntes curtes amb respostes alternatives (tipus test) plantejades pel tribunal i relacionades amb les funcions d'administratiu/va i relatives al temari annex.

El termini per a la realització de la prova teòrica serà de 60 minuts.

La puntuació màxima d'aquest apartat serà de 10 punts, quedant exclosos els aspirants que no assoleixin una puntuació mínima de 5 punts.

Exercici 2: Obligatori i eliminatori.

Coneixements pràctics. Consistirà en resoldre un o diversos supòsits plantejats pel tribunal i relacionat amb les funcions d'administratiu i relatiu al temari annex.

El termini per a la realització de la prova pràctica serà de 90 minuts.

La puntuació màxima d'aquest apartat serà de 25 punts, quedant exclosos els aspirants que no assoleixin una puntuació mínima de 12,50 punts.

Amb les dues proves es pretén que els aspirants puguin acreditar de forma objectiva el coneixement de la matèria d'acord amb el temari annex d'aquestes bases.

El tribunal, si ho considera convenient, podrà sol·licitar la lectura de l'exercici pràctic per part dels aspirants als quals podrà efectuar les preguntes que consideri adients.

La qualificació màxima que es podrà obtenir a la fase d'oposició és de 35 punts.

b) Fase concurs. Valoració de mèrits

Es valoraran, per part del Tribunal, els mèrits aportats pels aspirants que han superat la fase d'oposició.

El Tribunal puntuarà els mèrits al·legats i acreditats documentalment pels aspirants, d'acord amb el barem següent:

b.1) Treball desenvolupat:

- Experiència a l'Administració Pública com a administratiu/va: 0,20 per mes treballat. (màxim 10 punts)

- Experiència en l'àmbit privat com a administratiu/va: 0,10 per mes treballat. (màxim 8 punts)

- Experiència a l'Administració Pública com a tècnic/a de l'administració general, secretaria-intervenció, secretaria d'entrada o intervenció tresoreria: 0,15 per mes treballat. (màxim 10 punts)

- Experiència a l'Administració Pública en la categoria d'auxiliar administratiu/va: 0,10 per mes treballat. (màxim 7 punts)

- Experiència en l'àmbit privat com a auxiliar administratiu/va: 0,05 per mes treballat. (màxim 6 punts)

Per a l'acreditació a l'administració pública, l'informe de vida emès per la Tresoreria de la Seguretat Social, acompanyat de certificat de serveis prestats on constin les tasques realitzades al lloc de treball lliurat per l'organisme competent en la forma legalment establerta. En cas que es tracti d'empresa provada, s'acreditarà mitjançant contracte de treball o certificat equivalent emes per l'òrgan competent. En cas que no es presenti aquesta documentació, els mèrits no seran valorats pel tribunal.

La puntuació màxima assolible per treball desenvolupat serà de 10 punts.

b.2) Formació bàsica:

- 2 punts per a titulació universitària relacionada amb Dret, en Ciències Polítiques, Econòmiques o Empresarials (llicenciatura, diplomatura o grau)

- 1,5 punts per titulació post-universitària (màster, postgrau, especialització) en l'àmbit de l'administració o en l'àmbit de direcció d'empreses/economia o dret o ciències polítiques.

- 1,5 punt per cicle formatiu de grau superior relacionat amb l'administració

- 1 punt per a cicle formatiu de grau mig relacionat amb l'administració (en cas que aquest sigui utilitzat com a requisit d'accés no contarà com a mèrit.)

b.3) Formació complementària:

Assistència a cursos i seminaris de formació i/o jornades relacionats amb les funcions bàsiques del lloc a proveir, (s'inclouen cursos d'informàtica en concret Excel, Word, Acces) impartits per administracions públiques, universitats, organismes públics o col·legis professionals oficials, d'acord amb el següent barem:

- 0,80 punts per curs d'una durada igual o superior a 150h.

- 0,50 punts per curs d'una durada entre 81 i 149 h.

- 0,40 punts per curs d'una durada entre 41 i 80 h.

- 0,30 punts per curs d'una durada entre 20 i 40 h.

- 0,15 punts per curs d'una durada entre 10 i 19h.

- 0,05 punts per cursos inferiors a 10 hores.

- Títol acreditatiu del nivell 3-avançat d'ACTIC: 0,75 punts.

- Títol acreditatiu del nivell 2-intermig d'ACTIC: 0,5 punts.

- Títol acreditatiu del nivell 1-bàsic d'ACTIC: 0,25 punts.

- Títol acreditatiu nivell C2 català: 0,50 punts.

La puntuació màxima assolible per formació professional serà de 10 punts.

Observacions:

- Els aspirants hauran d'acreditar documentalment l'entitat organitzadora, la durada en hores i la denominació del curs.

- En cas d'acreditar diversos cursos de contingut idèntic o molt similar, només es computarà un únic curs, el de més hores.

- En el cas d'estudis amb titulació progressiva, no es computaran els certificats de cursos o jornades que estiguin inclosos en el programa d'estudis de titulacions superiors si aquestes ja han estat computades.

- En cas d'acreditació per mitjà de crèdits, s'usarà com a unitat d'equivalència hores/crèdits el crèdit europeu ECTS, unitat de mesura dels ensenyaments universitaris per a l'espai europeu d'educació superior amb una equivalència de 25 hores/crèdit.

Només es tindran en compte les activitats formatives d'aquest apartat corresponents als últims 10 anys.

La qualificació màxima que es podrà obtenir a la fase de concurs és de 20 punts.

 

VUITENA. Tribunal qualificador

D'acord amb l'article 60 de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, l'òrgan de selecció serà col·legiat, sense que pugui comptar entre els seus membres personal d'elecció o de designació política, ni personal interí o eventual.

Es farà designació nominal dels membres, que constarà a la llista, així com dels suplents.

El Tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de la meitat dels seus membres, titulars o suplents, i les decisions s'hauran d'adoptar per majoria. Sempre serà necessària la presencia de les figures de presidència i secretària.

El Tribunal pot disposar la incorporació a les seves tasques d'assessors especialistes per a totes o algunes de les proves, els quals actuaran amb veu però sense vot per debatre, en les sessions del Tribunal, les qüestions que se'ls consultin relatives a les matèries de la seva competència.

Els membres del tribunal s'hauran d'abstenir de participar, i els/les aspirants podran recusar-los, quan concorrin les circumstàncies que preveu l'article 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

L'actuació del Tribunal s'ajustarà estrictament a les bases de la convocatòria. Això no obstant, el Tribunal resoldrà els dubtes que sorgeixin respecte a la seva aplicació i podrà prendre els acords que corresponguin per a aquells supòsits no previstos en les bases.

El Tribunal qualificador serà col·legiat i la seva composició s'haurà d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, i es tendirà, així mateix, a la paritat entre home i dona.

La pertinença al Tribunal qualificador serà sempre a títol individual, i no es podrà ostentar aquesta pertinença en representació o per compte d'altri.

La composició del Tribunal ha d'ésser com a mínim de tres membres:

 Presidència: Titular i suplent, un/a funcionari/ària d'administració local amb habilitació de caràcter nacional.

Vocal 1: Titular i suplent, un/a funcionari/ària, de carrera del mateix subgrup de titulació del lloc convocat de qualsevol administració. 

Vocal 2: Titular i suplent: un/a funcionari/ària de carrera del mateix subgrup de titulació del lloc convocat, proposat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Secretari: Pot exercir de secretari/ària o bé un/a funcionari/ària de carrera del mateix subgrup de titulació del lloc convocat nomenat per l'administració convocant sense dret a vot o bé el tribunal pot designar un secretari/ària d'entre els seus membres.

La composició del tribunal s'ha d'ajustar al principi d'especialitat i tots els seus membres han de tenir una titulació igual o superior a l'exigida per a l'accés a la subescala del lloc que es convoca.

 

NOVENA. Resultat final i sistema de provisió del lloc de treball

La puntuació final d'aquesta valoració serà la suma de les puntuacions obtingudes en les fases d'oposició i concurs. És d'obligació la participació a les dues fases per tal de poder participar al procés de selecció. El tribunal elevarà una proposta de la llista dels aspirants classificats de major a menor puntuació o la proposta per declarar deserta la convocatòria si considerés que cap dels aspirants assoleix el nivell adient.

El resultat es farà públic al tauler d'anuncis de la corporació.

La persona proposada acreditarà davant l'Administració, dins del termini de vint dies hàbils des que es publiquen a la seu electrònica d'aquest Ajuntament en el Tauler d'anuncis, les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria (Annex II).

Qui, dins del termini indicat, i excepte els casos de força major, no acredités els requisits exigits en la convocatòria o de la documentació es deduís que manquen d'algun dels requisits exigits, no podran ser nomenats, quedant anul·lades totes les seves actuacions, sense perjudici de la responsabilitat en què poguessin haver incorregut per falsedat en les seves sol·licituds de participació.

Els que tinguessin la condició de personal funcionari públic estaran exempts de justificar les condicions i els requisits ja acreditats per obtenir el seu anterior nomenament, havent de presentar únicament certificació del Ministeri o Organisme del qual depenguin acreditant la seva condició i altres circumstàncies que constin en el seu expedient personal.

L'Alcaldia haurà de nomenar personal funcionari de carrera a la persona proposada, en el termini d'un mes a comptar des de la terminació dels vint dies anteriors. El nomenament esmentat es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament. Una vegada publicat el nomenament de personal funcionari, aquesta persona haurà de prendre possessió o incorporar-se en el termini d'un mes, d'acord amb el que es disposa en l'article 83 del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol. La falta de presa de possessió, exceptuant els casos de força major, que seran degudament comprovats i considerats, comportarà la pèrdua de tots els drets.

Les persones que hagin aprovat el procés de selecció, quedaran incloses en una borsa de treball que tindrà una duració de dos anys.

El sistema de cobriment de les futures vacants o necessitats temporals de personal que s'hagin de realitzar s'estableix per ordre rigorós de la puntuació obtinguda en el procés selectiu. L'aspirant amb major puntuació que en dues vegades hagi rebutjat l'oportunitat de fer efectiu el cobriment d'una plaça, quedarà exclòs de la borsa.

 

DESENA. Recursos

Contra aquest acte administratiu que posa fi a la via administrativa es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest acte, o bé es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de la província de Girona o, a elecció de l'interessat/da, dels que tinguin competència territorial en la localitat de residència del demandant en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la recepció de la publicació d'aquest acte, de conformitat amb el que preveuen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques i l´art. 46 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que els interessats puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin procedent. En el cas en què s'interposi el recurs de reposició potestatiu no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

Contra els actes del Tribunal les persones interessades poden interposar recurs d'alçada en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, exposició en el tauler d'anuncis o notificació individual de conformitat amb allò que disposa l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC) davant de l'alcaldessa de la corporació.

 

ONZENA. Protecció de dades

S'informa que amb la formalització i presentació de la sol·licitud l'aspirant dóna el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part a la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu per part de l'Ajuntament, d'acord amb la normativa vigent i, especialment, amb la Llei orgànica de protecció de dades. Aquestes dades de caràcter personal seran incorporades en una bases de dades de la corporació a efectes de poder cobrir futures vacants del lloc o llocs similars d'aquesta convocatòria.

 

 

ANNEX I: Temari proves

 

Temari general:

1. Organització territorial de l'Estat. Les Comunitats Autònomes. L'Administració local. L'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

2. Ens que integren l'administració local. Llei de bases del règim local. La regulació del règim local a Catalunya. Les entitats locals: província, comarca, municipi i d'altres. El principi d'autonomia local. Les fonts del dret local.

3. Organització municipal: òrgans necessaris i complementaris. Alcalde: elecció, atribucions i competències. El Ple: atribucions i competències. La Junta de Govern Local.

4. Règim de sessions i acords dels òrgans de govern local. Actes, certificacions, comunicacions, notificacions i publicacions dels acords.

5. Llei 39/2015 de procediment administratiu comú. L'acte administratiu: concepte i classes. La motivació i la forma de l'acte administratiu. El silenci administratiu. L'eficàcia de l'acte administratiu: principis generals. L'executivitat de l'acte administratiu. La notificació i publicació de l'acte administratiu.

6. La invalidesa dels actes administratius. La convalidació. La revisió d'ofici d'actes administratius. Recursos administratius.

7. Llei 39/2015 de procediment administratiu comú: Dimensió temporal del procediment administratiu: dies i hores hàbils; còmput de terminis. Recepció i registre de documents. La responsabilitat de les administracions públiques i el procediment sancionador.

8. Disposicions de caràcter general: ordenances i reglaments. Procediment d'elaboració i aprovació. Les ordenances fiscals.

9. Els recursos de les hisendes locals en el marc del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals. La imposició i ordenació de tributs i
l'establiment de recursos no tributaris.

10. Taxes i preus públics. Principals diferències. Les contribucions especials.

11. Els pressupostos locals. Concepte i contingut. L'elaboració i aprovació del pressupost General. Les modificacions de crèdit: classes, concepte, finançament o tramitació. Fases d'aprovació de despesa.

12. Transparència i accés a la informació pública: principis generals. Regulació de la transparència en l'activitat pública. Accés a la informació pública. Sistema de garanties de la transparència.

13. Protecció de dades de caràcter personal. Normativa de protecció de dades. La conservació i l'eliminació de les dades personals a l'administració. El registre d'activitats de tractament.

14. Classes de personal. Ordenació dels cossos i categories professionals. La gestió de recursos humans: ordenació dels llocs de treball, selecció de personal i provisió de llocs de treball. Situacions administratives. Incompatibilitats.

15. Els contractes del sector públic: tipologia, procediment, característiques essencials. Classes d'expedients de contractació. El perfil del contractant. La selecció del contractista: procediments, formes i criteris d'adjudicació. Garanties.

16. Ofimàtica: concepte i aplicacions. Full de càlcul. Gràfics. Sistemes de tractament de textos. Bases de dades i telemàtica.

17. Documentació administrativa: estructura i criteris de redacció de la carta, el certificat, la citació, la diligència, la notificació, el decret i la sol·licitud. Els usos no sexistes ni discriminatoris de la llengua en el llenguatge administratiu.

18. Llei 40/2015, d'1 d'octubre de Règim Jurídic del sector públic: Disposicions generals. Els convenis de col·laboració sobre exercici de competències. Tipus de convenis. Les encomanes de gestió.

19. La Comarca de la Cerdanya. El municipi d'Urús, territori, població, organització.

20. Les subvencions. Procediment de concessió. Concessió en règim de concurrència competitiva; concessió directa. Procediment de justificació de la subvenció. Reintegrament de la subvenció

 

 

ANNEX II: Model sol·licitud

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX 3: Fitxa d'autoavaluació de mèrits

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21725 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección de una plaza de administrativo\/a (C1) en el Ayuntamiento de Urús (exp. X2024000095).","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21725"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Urús,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21725-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-seleccion-plaza-administrativo-c1-ayuntamiento-urus-exp-x2024000095 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.