EDICTO sobre publicación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de técnico/a superior de la plantilla de personal laboral, mediante el sistema de concurso-oposición en turno libre, incluida en la oferta pública de empleo para el año 2020 (RRHH 142/2023 OF).

Atès que per Decret del regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern número 2023027134 de data 28 de desembre de 2023 es van aprovar les bases específiques que han de regir el procés de selecció procés de selecció, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a superior de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Reus, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2020.

Atès que les esmentades bases van ser publicades als butlletins oficials corresponents, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament i a la web municipal http://www.reus.cat.

Atès que el termini de presentació de sol·licituds ha finalitzat el dia 4 d'abril de 2024.

Vist el que estableixen les bases tercera i cinquena de les bases de la convocatòria i la reglamentació aplicable i per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern núm 2024010462 de data 23 d'abril de 2024, s'ha resolt:

 

Primer. Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses del procés de selecció per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a superior de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Reus, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2020, que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i que quedarà exposada al tauler electrònic de l'Ajuntament de Reus i a la web municipal www.reus.cat.

Hi ha un termini de 10 dies hàbils, d'acord amb el que estableix l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, perquè les persones excloses puguin esmenar les deficiències o acompanyin els documents preceptius que n'han motivat l'exclusió.

 

Segon. Nomenar el tribunal de la selecció que estarà format per les persones següents:

Presidenta:

Sra. Montserrat Esteve Masip (titular)

Sra. Anna M. Cepeda Molero (suplent)

Vocals:

Sr. Jordi Roca Girona (titular)

Sra. Íngrid Torrellas Torné (suplent)

Sra. Anna Gonzàlez Alemany (titular)

Sra. Àngels Granados Serrano (suplent)

Sra. Encarnación Rega Molina (titular)

Sra. Carme Mendiola Martin (suplent)

Secretari:

Sr. Carlos Marco Domènech (titular)

Sr. Jordi Voltas Francisco (suplent)

Quan es donin les circumstàncies que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, els membres del tribunal hauran d'abstenir-se d'intervenir i ho hauran de notificar a l'autoritat convocant. Per aquestes mateixes circumstàncies, els/les aspirants podran recusar els membres del tribunal.

 

Tercer. Es convoca a les persones aspirants admeses perquè es presentin el dia 20 de maig de 2024 a les 09:00 hores, al Centre Cívic Mestral (Av. Barcelona, 6, 43206 Reus), amb el DNI i bolígraf per tal de realitzar el primer exercici de la fase d'oposició, prova teòrica-qüestionari (de caràcter obligatori i eliminatori).

 

Reus, 24 d'abril de 2024

 

El secretari general

 

P. d. s.

Trinitat Castro Salomó

Coordinadora de Projectes i Programes Especials

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21710 catalunya administración local,Ayuntamiento de Reus,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21710-edicto-publicacion-lista-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-provision-propiedad-plaza-tecnico-superior-plantilla-personal-laboral-sistema-concurso-oposicion-turno-libre-incluida-oferta-publica-empleo-ano-2020-rrhh-142-2023-of https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.