EDICTO sobre publicación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de técnico/a especialista de cometidos especiales de la plantilla de personal funcionario, mediante el sistema de concurso-oposición y turno libre, incluida en la oferta pública de empleo para el año 2019, y sujeta al proceso de estabilización (RRHH 320/2023 OF).

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient número 2022009961 de data 25 de maig de 2022 es va aprovar la modificació de les Ofertes Públiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus per als anys 2018, 2019 i 2020 i s'aprovà l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Reus per a l'any 2022.

Atès que a l'Oferta Pública d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus per a l'any 2019 hi ha inclosa una plaça de tècnic/a especialista de comeses especials, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Reus, subjecta al procés d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure.

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient número 2022022079 de data 15 de desembre de 2022 es van aprovar les Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de la l'Ajuntament de Reus, incloses en les Ofertes Públiques d'Ocupació per a l'estabilització de l'ocupació, mitjançant el sistema de concurs oposició.

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient número 2023006431 de data 27 de març de 202 es van aprovar les bases específiques que han de regir el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a especialista de comeses especials de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Reus, subjecta al procés d'estabilització, i inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2019.

Atès que per Decret del del Regidor delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient número 2023000798 de data 18 de gener de 2023 es va aprovar modificar les esmentades Bases Generals.

Atès que les esmentades bases van ser publicades als butlletins oficials corresponents, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament i a la web municipal http://www.reus.cat.

Atès que el termini de presentació de sol·licituds ha finalitzat en data 4 d'abril de 2024.

Vist l'establert a l'article 54.e) del Decret núm. 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al servei dels ens locals i disposicions concordants i vistes les competències que estableix l'article 21.1 g) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim local i l'article 53.1.h) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

Vist el que estableix la base tercera de les bases de la convocatòria i la reglamentació aplicable, i per decret núm 2024010470 del Regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern de data 23 d'abril de 2024 , s'ha resolt:

 

Primer. Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses del procés de selecció per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a especialista de comeses especials de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Reus, mitjançat el sistema de concurs oposició i torn lliure, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2019, i subjecta al procés d'estabilització, que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que quedarà exposada al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Reus i a la web municipal www.reus.cat.

De conformitat l'establert a la Base sisena de les Bases generals reguladores del procés de selecció, es consideraran elevades a definitives les llistes provisionals de persones participants admeses i excloses, i no s'aprovaran ni es publicaran noves llistes, en el supòsit que no es presentin al·legacions o bé si se'n presenten aquestes no modifiquen la llista provisional.

 

Segon. Nomenar el tribunal de la selecció que estarà format per les persones següents:

Presidenta:

Sra. Anna Cepeda Molero (titular)

Sra. Ana Belén Sánchez Monterroso (suplent)

Vocals:

Sr. Òscar Hellin Escribano (titular)

Sr. Jaume Grau Amenós (suplent)

Sr. Felip Beltran Segarra (titular)

Sr. Andreu Retamero Pallarè (suplent)

Sr. Pere Amorós Albiol(titular)

Sr. Fernando Cendra Roc (suplent)

Secretària:

Sra. Rosa Antoni Balagué (titular)

Sra. Rosa Navalls Mesa (suplent)

Quan es donin les circumstàncies que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, els membres del tribunal hauran d'abstenir-se d'intervenir i ho hauran de notificar a l'autoritat convocant. Per aquestes mateixes circumstàncies, els/les aspirants podran recusar els membres del tribunal.

 

Tercer. Convocar, de conformitat l'establert a la base sisena de les bases específiques i la base vuitena de les Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de Reus, incloses a les Ofertes Públiques d'Ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal, mitjançant el sistema de concurs oposició, a la realització prova teòrica i la prova pràctica de la fase d'oposició, el proper dia 22 de maig de 2024 a les 9:00 hores al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10, 43201 Reus), amb el DNI i bolígraf, per tal d'iniciar el procés selectiu.

 

Reus, 24 d'abril de 2024

 

El secretari general

 

P. d. s.

Trinitat Castro Salomó

Coordinadora de Projectes i Programes Especials

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21709 {"title":"EDICTO sobre publicación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de técnico\/a especialista de cometidos especiales de la plantilla de personal funcionario, mediante el sistema de concurso-oposición y turno libre, incluida en la oferta pública de empleo para el año 2019, y sujeta al proceso de estabilización (RRHH 320\/2023 OF).","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21709"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Reus,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21709-edicto-publicacion-lista-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-provision-propiedad-plaza-tecnico-especialista-cometidos-especiales-plantilla-personal-funcionario-sistema-concurso-oposicion-turno-libre-incluida-oferta-publica-empleo-ano-2019-sujeta-proceso-estabilizacion-rrhh-320-2023-of https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.