EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual POUM, sector PMU-7, polígono de actuación.

El Ple de la Corporació en sessió ordinària celebrada el dia 11 d'abril de 2024, acorda:

 

Primer.- Assumir la iniciativa pública per a la formulació de la modificació puntual del Pla d'ordenació urbanístic de Calella, que té per objecte modificar el sector PMU-7 polígon d'actuació, atès la condició de sòl urbà consolidat, amb l'objectiu de preservar i rehabilitar l'edificació existent i consolidar l'ordenació d'aquesta àrea, completar la urbanització i obtenir una àrea d'aparcament, així com també l'ampliació de l'espai viari existent, d'acord amb el que estableix l'article 101.3 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'Urbanisme, instada per JOARMO, S.L.

 

Segon.- Aprovar inicialment la modificació puntual del Pla d'ordenació urbanístic de Calella, consistent en la modificació del sector PMU-7 polígon d'actuació, atès la condició de sòl urbà consolidat, amb l'objectiu de preservar i rehabilitar l'edificació existent i consolidar l'ordenació d'aquesta àrea, completar la urbanització i obtenir una àrea d'aparcament, així com també l'ampliació de l'espai viari existent.

 

Tercer.- Sotmetre la modificació a informació pública pel termini d'un mes, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el DOGC i dos dels diaris de més divulgació en l'àmbit municipal, per tal que qualsevol persona que ho desitgi pugui examinar-les i adduir, durant el termini esmentat, totes les al·legacions o observacions que consideri oportunes.

 

Quart.- Concedir audiència per un termini d'un mes a tots els ajuntaments limítrofs per tal que puguin examinar l'expedient i tinguin també la possibilitat de presentar les al·legacions que considerin convenients.

 

Cinquè.- Sol·licitar informe a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat, del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

 

Calella, 22 d'abril de 2024

 

Marc Buch i Rigola

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21683 catalunya administración local,Ayuntamiento de Calella,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21683-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-poum-sector-pmu-7-poligono-actuacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.