ANUNCIO sobre aprobación inicial de la cesión gratuita de tres ordenadores portátiles al CEIP Mare de Déu de la Candela de Botarell.

Per acord de Ple de data 20 de març de 2024, s'ha aprovat inicialment la cessió gratuïta de tres ordinadors portàtils al CEIP Mare de Déu de la Candela de Botarell per al seu ús per l'alumnat de 3r i 4t d'educació primària.

L'expedient el pot consultar qualsevol interessat a les oficines municipals en horari de dilluns a divendres de 12 a 15 hores, així com a la seu electrònica de l'Ajuntament, durant el termini d'exposició pública, que serà de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, i tauler electrònic d'edictes de l'Ajuntament de Botarell. Si s'escau, dintre d'aquest termini poden presentar les al·legacions i reclamacions pertinents davant l'Ajuntament, per qualsevol dels mitjans que estableix la normativa reguladora del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

 

Botarell, 22 de març de 2024

 

Lluis Escoda Freixas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21678 catalunya administración local,Ayuntamiento de Botarell,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21678-anuncio-aprobacion-inicial-cesion-gratuita-tres-ordenadores-portatiles-ceip-mare-deu-candela-botarell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.