ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del Reglamento del servicio de comidas de las personas mayores (exp. 1218-4641-2023).

Publicada en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona número CVE 202410033429 el passat 21 de febrer de 2024, i al tauler d'anuncis, l'aprovació inicial de la modificació de la normativa específica del servei d'àpats de la gent gran, i un cop finalitzat el termini de 30 dies hàbils d'exposició al públic sense que s'hagin presentat al·legacions, es publiquen les modificacions definitivament aprovades,

 

"Primer. Modificar el títol de "Reglament de règim intern específic del servei d'àpats" per: Normativa específica del servei d'àpats.

 

Segon. A l'apartat d'introducció cal treure "totes aquelles" i "que pels motius que sigui", quedant de la següent manera: "Es pretén oferir un servei d'àpats per a persones que necessitin d'un espai per a cobrir la necessitat bàsica diària de menjar, i per afavorir la socialització de les persones grans" .

 

Tercer. A l'article 2 cal treure la frase "Donar resposta a situacions de dependència que requereixen el suport de l'alimentació".

 

Quart. A l'article 3 cal afegir la paraula presencial a continuació de la modalitat, quedant la frase "El servei d'àpats per a gent gran es prestarà en la modalitat presencial de restaurant" La darrera frase on diu "Es prioritzarà el servei en taules compartides per les diferents persones usuàries" es modifica per "El servei es durà a terme en taules compartides per les diferents persones usuàries".

 

Cinquè. A l'article 4 es treuen les frases següents: - "que s'expedirà cada curs d'activitats de l'Espai Nou". - "Fer la inscripció i assistir a una activitat de continuïtat, com a mínim, de les programades per l'Espai Nou. S'entén per activitat de continuïtat aquelles activitats i/o programes que s'ofereixen durant tot el curs. Per tant, queden excloses les activitats puntuals, com ara festes, xerrades i sortides d'un sol dia, etc." - "La regidoria de la gent gran, previ informe de Serveis Socials, podrà determinar la possibilitat d'alguna variabilitat de les condicions anteriors". Modificar on diu 65 anys, per 75 anys. I afegir la condició de "Viure sol/a".

 

Sisè. A l'article 5 cal treure la paraula "anual" i "que estigui en vigor", del primer paràgraf. Del segon paràgraf cal treure "mentre hi hagi obertes les inscripcions a les activitats de l'Espai Nou". El quart paràgraf es treu en la seva totalitat: "Aquelles persones que vulguin sol·licitar el servei de forma fix, caldrà que es posi en contacte amb la regidoria de la gent gran que estudiarà el cas, i en derivarà els casos, si s'escau, a Serveis Socials". I el darrer paràgraf, veu modificat l'article de referència de les reserves per l'article número 11, anterior 12.

 

Setè. A l'article 6 es treu la frase "com a màxim, des de l'1 d'octubre al 30 de setembre del següent any", i es canvia per "sempre i quan la persona segueixi estant empadronada sola a Begues."

 

Vuitè. L'article 7 es considera que cal anul·lar-lo tot, ja que no hi ha renovació de carnet, i la baixa del carnet està inclosa a l'article 6.

 

Novè. A l'article 9, anterior article 10, Es traurà el següent: "Poden assistir diàriament al servei d'àpats una mitjana de 30 persones. Tot i això, aquest". Quedant únicament el següent text: "L'estimació de les places vindrà determinada de forma anual per la partida pressupostària municipal destinada al servei".

 

Desè. Es treu el primer paràgraf, ja que no concorda amb la normativa específica que s'està redactant. ""L'Espai Nou" de Begues romandrà obert segons el calendari que s'estableixi per part de la Regidoria de la Gent Gran i el programa d'activitats anual del servei". Es modifica l'horari d'inici del servei, canviant de les 13h a les 12.30h. També es treu el paràgraf on es parla del servei a domicili "Pel que fa als àpats a domicili, la recollida dels àpats de les persones que vénen a buscar el menú serà a les 13 h". I del darrer paràgraf es treu "tant a l'arribada a l'Espai com a la recollida dels àpats", quedant de la següent manera "Per tal de portar a terme un bon servei, és molt important la puntualitat de les persones assistents a l'arribada al servei".

 

Onzè. A l'article 11, anterior 12, es treu la paraula "en vigor".

 

Dotzè. A l'article 13, anterior 14, es modifica el segon dret del llistat, canviant la paraula "tenir" per "disposar", per tant la frase quedaría "Dret a la informació de les condicions de prestació del servei, i a disposar d'un exemplar dels documents contractuals"

 

El text íntegre es pot consultar a la pàgina web de l'Espai Nou de la gent gran de Begues, a través del següent enllaç web: https://espainoubegues.cat/lespai-nou/

 

Begues, 15 d'abril de 2024

 

José Félix Velasco Martínez

Secretari interventor

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21676 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del Reglamento del servicio de comidas de las personas mayores (exp. 1218-4641-2023).","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21676"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Begues,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21676-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-reglamento-servicio-comidas-personas-mayores-exp-1218-4641-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.