ANUNCIO sobre contratación laboral temporal de una profesora de secundaria para la Escuela de Arte y Diseño de Sant Cugat del Vallès (exp. 13724/2024, doc. 154156/2024).

Mitjançant la Resolució de la Presidència del Patronat Municipal d'Educació 74/24 dictada en data 15 d'abril de 2024 s'adopta l'acord, la part resolutiva del qual copiada literalment diu com segueix:

 

RESOLC

 

Primer.- DECLARAR, la màxima urgència, atesa la situació excepcional, la necessitat urgent i inajornable motivada a la part expositiva de contractar a un professor de secundària adscrit a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.

 

Segon.- CONTRACTAR, a la senyora Marolyn Avila Tapasco amb NIE número ***2309**, en règim de dret laboral, mitjançant la modalitat del contracte de durada determinada per substituir a la senyora Nuria Garcia Peñato, amb DNI número ***5872**, com a professora de secundària, especialitat Mitjans audiovisuals - Animació tradicional 3D, codi de lloc de treball 1.4.14, grup A1, nivell 24 i complement específic de 176,45 euros, amb una jornada de treball a temps parcial de 9,82 hores setmanals (5,5 hores lectives, 2,62 hores complementàries i 1,7 hores de lliure disposició) que representen un 26,19% de la jornada habitual.

 

La data d'efectes serà el dia hàbil següent a la notificació de la present resolució i mentre la senyora Nuria Garcia Peñato es trobi en situació de baixa d'incapacitat temporal i, si escau, posterior maternitat i en cas de d'absència continuada, mentre gaudeix d'altres situacions relacionades (vacances no gaudides, per lactància acumulada, excedència per cura fill/a, ...), i fins la reincorporació efectiva al seu lloc de treball, tret que finalitzi abans el vincle laboral de la senyora Nuria Garcia Peñato amb el PME.

 

Tercer.- APLICAR les despeses derivades d'aquestes contractacions a les aplicacions pressupostàries 021.3240.1310000 i 091 3260 1600000 del pressupost de l'exercici 2024.

 

Quart.- EXTINGIR automàticament el contracte de treball de la senyora Marolyn Avila Tapasco, un cop es reincorpori la personal titular al seu lloc de treball, tret que finalitzi prèviament el vincle laboral de la senyora Garcia Peñato amb el PME.

 

Cinquè.- FER CONSTAR que la futura extinció del contracte de treball de la senyora Marolyn Avila Tapasco, comportarà la liquidació de la quitança corresponent amb efectes del dia de l'extinció.

 

Sisè.- DONAR COMPTE de la present contractació per màxima urgència al següent Ple.

 

Setè.- PUBLICAR la present contractació per màxima urgència al DOGC i al BOPB.

 

Vuitè.- ELEVAR aquesta resolució a la Junta de Govern del PME per a la seva ratificació en tant que òrgan competent d'acord amb el que estableix l'article 10 dels estatuts del Patronat Municipal d'Educació.

 

Sant Cugat del Vallès, 16 d'abril de 2024

 

Josep Maria Vallès Navarro

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21617 {"title":"ANUNCIO sobre contratación laboral temporal de una profesora de secundaria para la Escuela de Arte y Diseño de Sant Cugat del Vallès (exp. 13724\/2024, doc. 154156\/2024).","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21617"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9151,Patronato Municipal de Educación de Sant Cugat del Vallès https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21617-anuncio-contratacion-laboral-temporal-profesora-secundaria-escuela-arte-diseno-sant-cugat-valles-exp-13724-2024-doc-154156-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.