ANUNCIO sobre aprobación del incremento del 0,5% y de la modificación de la relación de puestos de trabajo 2024.

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en sessió ordinària celebrada el dia 21 de març de 2024, va prendre, entre d'altres, el següent acord, que copiat literalment diu així:

 

"PRIMER.- APROVAR i FIXAR retribucions bàsiques i complementàries de tot el personal al servei del Consell Comarcal del Vallès Occidental, funcionaris/es d'habilitació de caràcter nacional, personal funcionari de carrera i interí, personal contractat en règim de dret laboral i personal eventual, l'increment de 0,5% amb efectes 1 de gener de 2023, respecte de les vigents a data 31 de desembre de 2022, d'acord amb el qual es preveu a l'article 19. Dos.2.b de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per l'exercici 2023, Resolución de 7 de febrero de 2024, de la Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos, por la que se dictan instrucciones sobre el pago al personal del Sector Público Estatal del incremento retributivo complementario del 0,5 por ciento vinculado a la evolución del PIB previsto en el artículo 19.Dos.2.b) de la Ley 31/2022, de 23 de diciembre, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2023, que afecta als conceptes següents:

a) Sou, triennis, pagues extraordinàries (juny i desembre), complement de destí, i complement específic. La seva quantia anual s'incrementarà en un 0,5% addicional respecte de les vigents a 31 de desembre de 2022, amb efectes de l'1 de gener de 2023, en aplicació de la Resolución de 7 de febrero de 2024, de la Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos, por la que se dictan instrucciones sobre el pago al personal del Sector Público Estatal del incremento retributivo complementario del 0,5 por ciento vinculado a la evolución del PIB previsto en el artículo 19.Dos.2.b) de la Ley 31/2022, de 23 de diciembre, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2023; d'acord amb l'article 43. Apartat 1, apartat 2 (punt a, b i c) i apartat 3 (punt a i b) de l'Acord regulador de les condicions de treball de les empleades i empleats públics del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

b) Les Gratificacions per serveis extraordinaris.

La seva quantia anual s'incrementarà respectes a la vigent a 31 de desembre de 2022 en un 0,5% amb efectes 1 de gener de 2023, en aplicació del que estableix la Resolución de 7 de febrero de 2024, de la Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos, por la que se dictan instrucciones sobre el pago al personal del Sector Público Estatal del incremento retributivo complementario del 0,5 por ciento vinculado a la evolución del PIB previsto en el artículo 19.Dos.2.b) de la Ley 31/2022, de 23 de diciembre, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2023. Incrementar els imports de les gratificacions atorgades com a contraprestació de les funcions d'Interventor en règim d'acumulació, aprovat per Decret 311/2019, en un 0,5% addicional, respecte de les vigents a 31 de desembre de 2022.

 

SEGON.- MANTENIR les quanties de les assignacions i règim econòmic dels membres electes de la Corporació i dels grups polítics, previstes en el pressupost de la Corporació per a l'exercici 2023.

 

TERCER.- AVOCAR LA COMPETÈNCIA d'aprovació de la modificació relació de llocs de treball com a conseqüència de l'increment retributiu establert en el punt primer, competència delegada a la Comissió Permanent segons acord plenari núm. 28/2023 de 28 de juliol, dins la configuració del cartipàs comarcal.

 

QUART.- APROVAR i MODIFICAR la relació de llocs de treball en relació a l'increment retributiu.

 

CINQUÈ.- ENCARREGAR al Servei de Recursos Humans fer efectiu l'increment del 0,5% amb efectes 1 de gener de 2023 de les retribucions de conformitat amb el punt dispositiu primer, així com els endarreriments corresponents des de 1-01-2023.

 

SISÈ.- APROVAR i DISPOSAR la despesa per un import total previst de 43.819,60€ i DETERMINAR que la present despesa s'aplicarà al pressupost de l'exercici 2024, en les diferents aplicacions pressupostàries del Capítol 1 (despeses de personal).

 

SETÈ.- FACULTAR a la Gerència per a l'adopció de les resolucions i la realització de les gestions i actuacions que siguin necessàries per a l'execució del present acord.

 

VUITÈ.- PUBLICAR aquesta modificació de la Relació de Llocs de Treball en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com a la web i al portal de transparència del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

 

NOVÈ.- TRAMETRE CÒPIA de la modificació de la Relació de Llocs de Treball al Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i a l'Administració de l'Estat.

 

DESÈ.- DONAR TRASLLAT del present acord al Servei de Recursos Humans, a Serveis Econòmics i als representants del personal, per al seu coneixement i efectes.

 

Recursos contra l'acte

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la notificació.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des de la data de presentació del recurs en el registre corresponent.

 

Terrassa, 18 d'abril de 2024

 

Ignasi Giménez Renom

President

 

 

RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21614 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación del incremento del 0,5% y de la modificación de la relación de puestos de trabajo 2024.","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21614"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Vallès Occidental,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21614-anuncio-aprobacion-incremento-0-5-modificacion-relacion-puestos-trabajo-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.