ANUNCIO sobre publicación de la convocatoria del proceso de selección de promoción interna para la cobertura, en régimen funcionarial de carrera, de una plaza de sargento de la Policía Local, subgrupo C1.

La Junta de Govern Local, en sessió de data 8 d'abril de 2024, ha acordat aprovar les bases que han de regir el procés de selecció de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a la cobertura, en règim funcionarial de carrera, d'UNA plaça, de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, categoria Sergent de la Policia local, de l'escala intermèdia, subgrup de classificació professional C1, a l'Ajuntament de Tortosa; derivada de la segona fase de l'oferta d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tortosa de l'any 2023, corresponent a la taxa de reposició d'efectius de personal municipal pertanyent al cos de la Policia local; que, a efectes pressupostaris, figura vinculada amb la fila amb el número d'ordre 6 de l'annex de personal funcionari policia local del Pressupost de l'any 2024; amb expedient de referència 2024-RRH-C0502-000006; i convocar aquest procés de selecció regit per les bases aprovades anteriorment esmentades.

Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria apareixen publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, de data 17 d'abril de 2024 amb referència CVE 2024-03255.

El termini per a la presentació de sol·licituds començarà l'endemà hàbil de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i en finalitzarà als 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la darrera publicació del seu extracte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o al Butlletí Oficial de l'Estat. Quan l'últim dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.

La resolució per la qual es declari aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, en la qual s'indicarà el lloc on es trobi exposada al públic la llista així com l'hora i el lloc de començament de les proves, i l'ordre d'actuació de les persones aspirants, es dictarà, en el termini d'un mes un cop hagi finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, a l'e-tauler i a la plana web de l'Ajuntament de Tortosa, substituint aquesta publicació la notificació individual a les persones interessades, de conformitat amb l'article 45.1.b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

No obstant això, la publicació referida pot ser substituïda per una notificació personal a cadascuna de les persones aspirants, d'acord amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria es faran públics a l'e-tauler i a la plana web de l'Ajuntament de Tortosa.

 

Tortosa, 18 d'abril de 2024

 

Jordi Jordan Farnós

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21606 {"title":"ANUNCIO sobre publicación de la convocatoria del proceso de selección de promoción interna para la cobertura, en régimen funcionarial de carrera, de una plaza de sargento de la Policía Local, subgrupo C1.","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21606"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tortosa,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21606-anuncio-publicacion-convocatoria-proceso-seleccion-promocion-interna-cobertura-regimen-funcionarial-carrera-plaza-sargento-policia-local-subgrupo-c1 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.