ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto constructivo de obras de urbanización del acceso a la UA-8C SEFRES, de Sant Iscle de Vallalta (exp. 2023/872, ref. 031-2024).

 

Per Decret d'Alcaldia núm. 2024/13, de data 12 de gener, en relació amb la confirmació, ratificació del Decret d'Alcaldia 491/2017, de 7 de novembre, d'aprovació definitiva del Projecte constructiu d'obres d'urbanització de l'accés a la UA-8C "SEFRES", de Sant Iscle de Vallalta, s'ha resolt el següent:

 

"PRIMER.- Confirmar, ratificar i, en conseqüència, rehabilitar el procediment sencer i el Decret d'Alcaldia 491/2017 de data 7 de novembre de 2017 d'aprovació definitiva del Projecte constructiu d'obres d'urbanització de l'accés a la UA-8C "SEFRES", de Sant Iscle de Vallalta, completat i perfeccionat el mateix a l'addenda presentada pels interessats mitjançant escrit amb registre d'entrada núm. 2023/3019 de data 27 de juliol de 2023, tot donant compliment als extrems que consten en l'informe dels Serveis Tècnics Municipals de data 25 de setembre de 2017 i a les condicions indicades a l'informe emès pels Serveis Tècnics Municipals d'Urbanisme de data 20 de novembre de 2023 i de 18 de desembre de 2023, transcrits en la part expositiva d'aquest Decret i que en formen part a tots els efectes.

 

SEGON.- Publicar aquest Decret al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un diari de més divulgació en l'àmbit municipal i al tauler d'anuncis del web de l'Ajuntament, quines despeses de publicació es liquidaran a càrrec dels interessats.

 

TERCER.- Trametre el Projecte constructiu d'obres d'urbanització de l'accés a la UA-8c "Sefres". TM Sant Iscle de Vallalta, a la Generalitat de Catalunya, Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona - CTUB-, per tal que en tinguin coneixement.

 

QUART.- Notificar aquest Decret a la persona interessada.

 

CINQUÈ.- Notificar aquest Decret als propietaris colindants.

 

SISÈ.- Contra aquest Decret que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva notificació. Alternativament, i de forma potestativa, es podrà interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la seva notificació."

 

 

Sant Iscle de Vallalta, 18 d'abril de 2024

 

Eduard Turon i Mainat

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21600 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto constructivo de obras de urbanización del acceso a la UA-8C SEFRES, de Sant Iscle de Vallalta (exp. 2023\/872, ref. 031-2024).","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21600"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21600-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-constructivo-obras-urbanizacion-acceso-ua-8c-sefres-sant-iscle-vallalta-exp-2023-872-ref-031-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.