ANUNCIO sobre modificación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo, por concurso-oposición, de una plaza de técnico/a medio/a de gestión, para proveer el puesto de trabajo de educador/a social, grupo de clasificación A2.

La tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals, per Decret núm. 6188/2024, en data 18 d'abril de 2024, fent ús de les facultats i competències que té atribuïdes, va resoldre el següent:   

 

"Primer.- Modificar l'annex 1, temari general de les bases reguladores per cobrir, pel sistema de concurs d'oposició, una plaça de Tècnic/a Mitjà/ana de Gestió, per proveir el lloc de treball d'Educador/a Social, grup de classificació A2, de l'Ajuntament de Sabadell, , amb codi de convocatòria: ECOA20722, que formen part del processos d'estabilització aprovats a l'oferta pública d'estabilització en data 11 d'abril de 2022, en el següent sentit:

 

On diu:

"Annex 1. Temari general

 

Tema 1. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/010_actuacio/inici.html

Els següents punts:

- La imparcialitat de les autoritats i del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya.  L'abstenció i la recusació.

- La llengua en l'actuació administrativa.

- Identificació electrònica i  signatura electrònica: quan es requereix l'ús de signatura electrònica. L'assistència en l'ús dels mitjans electrònics.

I del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/020_acte/inici.html

els següents punts:

- L'acte administratiu com a manifestació de l'activitat administrativa: concepte.

- Regles. La redacció de l'acte administratiu. Requisits de l'acte administratiu com a document electrònic.

- La notificació dels actes administratius. Requisits subjectius. Requisits objectius.

- Temps per a la pràctica de la notificació.

- Condicions generals per a practicar les notificacions. Regles específiques per a les notificacions en paper. Regles específiques per a les notificacions i comunicacions a través de mitjans electrònics. La notificació infructuosa.

- La publicació. Actes objecte de publicació, contingut i lloc.

 

Tema 2. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Les persones en el procediment administratiu.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/030_persona/inici.html

Els següents punts:

- La capacitat jurídica i la capacitat d'obrar o actuar. La capacitat d'actuar davant de les administracions públiques.

- Concepte de persona interessada: qui és persona interessada en un procediment, identificació de les persones interessades.

- La representació, l'acreditació de la representació, la incidència del mitjans electrònics en la representació: l'habilitació de representants i el registre electrònic d'apoderaments.

- Pluralitat de persones interessades.

- Drets i deures de les persones interessades en el procediment administratiu: els drets de les persones interessades en el procediment administratiu i els deures de les persones interessades en el procediment administratiu.

 

Tema 3. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/040_activitat/inici.html

Els següents punts:

- L'obligació de resoldre: resoldre i notificar, el termini per resoldre i notificar.

- El temps en l'actuació administrativa:  termes i terminis, còmput, normes generals aplicables als terminis fixats en dies, mesos o anys. Determinació de dies hàbils i inhàbils, còmput de terminis en els registres electrònics.

- Els documents administratius: concepte i requisits, aportació de documents per les persones interessades, les còpies dels documents administratius.

- Els registres (queda exclosa la matèria relativa a la regulació, creació i funcionament del Registre electrònic general de l'Administració de la Generalitat).

 

Tema 4. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/050_procediment/inici.html

els següents punts:

- Tramitació electrònica del procediment administratiu.

- L'expedient administratiu.

- Principis que ordenen el procediment administratiu: l'ordenació del procediment, l'impuls del procediment administratiu, l'ordre de tramitació dels expedients administratius, concentració de tràmits, compliment de tràmits.

- Iniciació del procediment a sol·licitud de la persona interessada: la sol·licitud d'iniciació, requisits objectius, esmena de la sol·licitud, millora de la sol·licitud.

- Declaració responsable i comunicació i els seus efectes.

- La finalització del procediment: modalitats de finalització.

- La resolució: contingut i forma de la resolució.

 

Tema 5.  Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP). Règim disciplinari.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/rhal/70_incomp/inici.html

Els següents punts:

- El règim disciplinari, principis de la potestat sancionadora, classificació de les faltes, les sancions.

 

Tema 6. Protecció de dades personals.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/abpd/inici.html

Els següents punts:

- Per què el dret a la protecció de dades és un dret fonamental. Quines lleis el regulen. Quin és el contingut d'aquest dret.

- Què són les dades personals, quines dades es consideren categories especials de dades. Qui és qui en el tractament de dades personals.

- Quan podem tractar les dades personals: què és un tractament de dades personals, principis, bases que ens permeten tractar les dades personals, transparència i dret a ser informat, registre d'activitats de tractament, deure de secret, delegat de protecció de dades, avaluació de l'impacte sobre la protecció de dades, mesures de seguretat.

- Drets de la persona interessada:  quins drets té la persona titular de les dades, qui els pot exercir, com s'exerceix, termini per respondre, excepcions a aquest exercici."

 

Ha de dir:

"Annex 1. Temari general

 

Tema 1. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El procediment administratiu com a mecanisme  i garantia d'una correcta actuació administrativa.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/010_actuacio/inici.html

Els següents punts:

- El marc normatiu de l'actuació administrativa: el procediment administratiu comú i la normativa reguladora del procediment administratiu comú.

- Principis de l'actuació administrativa i els principis que recull la LRJSP.

- La imparcialitat de les autoritats i el personal de les administracions públiques de Catalunya: l'abstenció i la recusació.

- La llengua de l'actuació administrativa.

- Funcionament electrònic del sector públic: el pas d'una administració presencial a una administració electrònica i les principals novetats del procediment administratiu pel que fa a la tramitació electrònica.

- Els sistemes d'identificació i de signatura: identificació electrònica i signatura electrònica. Quan es requereix l'ús de signatura electrònica.

 

Tema 2. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. L'acte administratiu com a manifestació de l'activitat administrativa.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/020_acte/inici.html

Els següents punts:

- Concepte, elements i tipologia dels actes administratius. Conceptes. Elements. Classes d'actes administratius.

- Forma: regles, la redacció de l'acte administratiu, requisits de l'acte administratiu com a document electrònic.

- Motivació: concepte. Finalitat. Actes administratius que requereixen motivació. Com motivar un acte administratiu.

- Eficàcia.

- La notificació dels actes administratius. Requisits subjectius. Requisits objectius.

- La publicació. Actes objectes de publicació. Contingut: regla general i regles específiques.

 

Tema 3. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Les persones en el procediment administratiu.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/030_persona/inici.html

Els següents punts:

- La capacitat d'actuar davant les administracions públiques de Catalunya: la capacitat jurídica i la capacitat d'obrar o d'actuar. La capacitat d'actuar davant de les administracions públiques.

- Concepte de persona interessada: qui és persona interessada en un procediment, identificació de persones interessades.

- La representació. L'acreditació de la representació. La incidència dels mitjans electrònics en la representació: l'habilitació de representants i el registre electrònic d'apoderaments.

- Drets i deures de les persones en les seves relacions amb les administracions públiques de Catalunya. Els drets de la persones en les seves relacions amb les administracions públiques. Els deures de les persones en les seves relacions amb les administracions públiques, en especial, la col·laboració amb les administracions i la compareixença davant de les oficines públiques.

 

Tema 4. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Aspectes generals de l'activitat administrativa.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/040_activitat/inici.html

Els següents punts:

- L'obligació de resoldre: resoldre i notificar, el termini per resoldre i notificar, la suspensió del termini màxim per resoldre, l'ampliació del termini màxim per resoldre i notificar.

- El silenci administratiu: la garantia davant l'incompliment del deure de resoldre.

- El temps en l'actuació administrativa: termes i terminis, còmput, normes generals aplicables als terminis fixats en dies, mesos o anys, determinació dels dies hàbils i inhàbils, còmput de terminis en els registres electrònics.

- Els documents administratius: concepte i requisits, aportació de documents per les persones interessades.

 

Tema 5. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Regulació del procediment administratiu

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/pad/050_procediment/inici.html

Els següents punts:

- Tramitació electrònica del procediment administratiu

- L'expedient administratiu

- Principis que ordenen el procediment administratiu: ordenació del procediment, l'impuls del procediment administratiu, l'ordre de tramitació dels expedients administratius, concentració de tràmits, compliment de tràmits, les qüestions incidentals.

- La persona instructora del procediment

- Declaració responsable i comunicació: la declaració responsable, la comunicació. Efectes.

- La instrucció del procediment: els actes d'instrucció, l'actuació de les persones interessades, la prova, informes, participació de les persones interessades, informació pública, tràmit d'audiència.

- La finalització del procediment: modalitats de finalització, la resolució.

 

Tema 6. Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP). Règim d'incompatibilitats i règim disciplinari.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/rhal/10_regim/inici.html

Els següents punts:

- El règim d'incompatibilitats: els principis generals que regeixen el règim d'incompatibilitats, activitats públiques, activitats privades.

- El Règim disciplinari, principis de la potestat sancionadora, classificació de les faltes, les sancions.

 

Tema 7. Protecció de dades personals.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/abpd/inici.html

Els següents punts:

- Per què el dret a la protecció de dades és un dret fonamental. Quines lleis el regulen. Quin és el contingut d'aquest dret.

- Què són les dades personals, quines dades es consideren categories especials de dades. Qui és qui en el tractament de dades personals.

- Quan podem tractar les dades personals: què és un tractament de dades personals, principis, bases que ens permeten tractar les dades personals, transparència i dret a ser informat, registre d'activitats de tractament, deure de secret, delegat de protecció de dades, avaluació de l'impacte sobre la protecció de dades, mesures de seguretat.

- Drets de la persona interessada:  quins drets té la persona titular de les dades, qui els pot exercir, com s'exerceix, termini per respondre, excepcions a aquest exercici.

 

Tema 8. Redacció d'informes.

Del següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/ipr/040_m3/inici.html

Els següents punts:

- Definició.

- Marc legal: situació de l'informe en el procediment administratiu.

- Classes d'informes

- Contingut: identificació de l'expedient, exposició de fets, fonaments de dret, conclusions o proposta, datació, signatura, annexos.

- Criteris de redacció, tractament personal, temps verbal.

- Estructura."

 

Segon. Obrir nou termini de presentació de sol·licituds de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci de modificació de bases, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Sabadell, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i Butlletí Oficial Estatal.

 

Tercer.- Les sol·licituds presentades en temps i forma durant el termini de presentació de sol·licituds inicial, és a dir del dia 26 de febrer de 2024 al dia 8 de març de 2024, ambdós inclosos, i que s'ajustin als requisits d'accés establerts a l'apartat 4, condicions de les persones aspirants de la convocatòria ECOA20722, s'entendran presentades correctament i no caldrà tornar-les a presentar.

 

Quart.- D'acord amb l'apartat 9.2.3 de les bases, només es podran incloure en el formulari de participació aquells mèrits que tinguin data d'acreditació prèvia al termini de presentació de sol·licituds (com a màxim fins al dia anterior de l'obertura del termini). Per al nou termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria ECOA20722,  la data màxima del còmput de la documentació acreditativa dels mèrits serà el 25 de febrer de 2024.

 

Cinquè.- Desconvocar la realització de la primera prova, prova de llengua catalana i segona prova, prova teòrica sobre coneixements sobre el temari general, previstes en l'aprovació de la relació provisional de persones aspirants admeses i excloses, aprovada per decret núm. 5056/2024, de 30 de març de 2024 i publicada amb anunci de referència al DOGC núm. 9139, de 10 d'abril de 2024 i convocada els següents dies:

Prova (Prova de llengua catalana) i segona prova  (Prova teòrica de coneixements sobre el temari general).

 

Dia, hora i lloc de realització de la prova de llengua catalana (nivell C1), determinada a la base 9.1.2 de la convocatòria, només per aquelles persones aspirants que no han acreditat la seva exempció:

DIA: 30 d'abril de 2024

HORA: 9:30h. del matí

LLOC: Casal Pere Quart (Rambla, 69, 1r pis, sala 3, Sabadell)

 

Dia, hora i lloc de realització de la segona prova (prova teòrica de coneixements sobre el temari general), determinada a la base 9.1.3 de la convocatòria:

DIA: 9 de maig de 2024

HORA: 9:45h. del matí

LLOC: Fira Sabadell (Plaça de la Sardana 7, 08203, Sabadell)

 

Aquestes proves es tornaran a convocar en la relació provisional de persones admeses i excloses, una vegada finalitzat el termini de la nova obertura del termini de presentació de sol·licituds."

 

Així mateix les bases de la convocatòria es poden consultar a l'adreça d'internet https://www.sabadell.cat/ca/seleccio , apartat oferta pública extraordinària d'estabilització de l'Ajuntament de Sabadell.

 

Sabadell, 19 d'abril de 2024

 

Montserrat González Ruiz

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21594 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo, por concurso-oposición, de una plaza de técnico\/a medio\/a de gestión, para proveer el puesto de trabajo de educador\/a social, grupo de clasificación A2.","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21594"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21594-anuncio-modificacion-bases-convocatoria-proceso-selectivo-concurso-oposicion-plaza-tecnico-medio-gestion-proveer-puesto-trabajo-educador-social-grupo-clasificacion-a2 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.