ANUNCIO relativo a las bases reguladoras del proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de arquitecto/a técnico/a, del grupo de clasificación A, subgrupo A2, de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Parets del Vallès, incluida en la oferta pública de empleo del Ayuntamiento de Parets del Vallès, con constitución de una bolsa de trabajo para cubrir posibles vacantes o nombramientos interinos o temporales (exp. 598/2024).

Per decret d'alcaldia amb núm. 2024-0785 de data 8 d'abril de 2024, s'han aprovat les bases i la convocatòria del procés selectiu per la cobertura definitiva d'una plaça d'Arquitecte/a Tècnic/a, del grup de classificació A, subgrup A2, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès inclosa en l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Parets del Vallès, amb constitució d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants o nomenaments interins o temporals.

Les bases que regiran aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 18 d'abril de 2024.

Les bases es poden consultar al tauler anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, http://paretsdelvalles.eadministracio.cat. Un cop iniciat el procés selectiu, totes les actes de les sessions i els resultats s'exposaran pel mateix mitjà.

El termini d'admissió de sol·licituds per participar en el procés de selecció és de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la data de la publicació del corresponent anunci de la convocatòria al BOE.

Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament .

 

Parets del Vallès, 18 d'abril de 2024

 

Francesc Juzgado Mollà

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21590 catalunya administración local,Ayuntamiento de Parets del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21590-anuncio-relativo-bases-reguladoras-proceso-selectivo-cobertura-definitiva-plaza-arquitecto-tecnico-grupo-clasificacion-subgrupo-a2-plantilla-personal-funcionario-ayuntamiento-parets-valles-incluida-oferta-publica-empleo-ayuntamiento-parets-valles-constitucion-bolsa-trabajo-cubrir-posibles-vacantes-nombramientos-interinos-temporales-exp-598-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.