EDICTO sobre aprobación de la lista de admitidos y excluidos, la composición del tribunal calificador y la fecha del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, de una plaza de técnico/a medio/a de participación ciudadana, grupo A2, vacante en la plantilla de personal laboral del Ayuntamiento de Palamós y que figura incluida en la oferta pública de empleo para el año 2022 para la estabilización del empleo temporal.

L'Alcaldia Presidència, en data 22 d'abril de 2024, ha dictat, entre d'altres, la següent resolució, la qual es fa pública pel seu coneixement.

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de data 1 de desembre de 2022, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria del procés selectiu, mitjançant concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a mig de participació ciutadana (grup A2), vacant a la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Palamós i que figura inclosa a l'oferta pública d'ocupació per l'any 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal.

Vistes les sol·licituds presentades per prendre part a l'esmentat procés selectiu i un cop finalitzat el període de presentació d'instàncies (18 de març de 2024) i d'acord amb el que disposa la base quarta.

Aquesta Alcaldia-presidència en ús de les seves atribucions que li confereix l'art. 53 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, en data d'avui.

 

RESOL

 

PRIMER.- Aprovar la llista d'admesos corresponent al procés selectiu, mitjançant concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a mig de participació ciutadana (grup A2):

 

Admesos:

 

 

COGNOMS I NOM

DNI

1

FUGAROLAS RODENAS, JOAN JOSEP

***1191**

2

VELASQUEZ AVALOS, DIANA

***8441**

 

 

SEGON.- Determinar la composició del tribunal qualificador d'aquest procés selectiu:

PRESIDENT/A:

Titular: Sra. Anna Ribas Bardera

Suplent: Sra. Clara Maymí Ladrón

VOCALS:

- Un/a representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, a proposta de la mateixa escola:

Titular: Sra. Eva Arcas Pérez

Suplent: Sra. Laura Vaqué Crusellas

- Dos tècnics experts, que poden ser o no de la mateixa corporació, amb titulació o especialització igual o superior a l'exigida per a l'accés a la plaça convocada:

Titular: Sra. Roser Ayats Torró

Suplent: Sra. Teresa Salvador Marin

Titular: Sra. Raquel Carranco Vizcaino

Suplent: Sra. Lourdes Ferrando Sanchez

- Secretari/ària:

Titular: Sra. Montserrat Manchón Caralt, secretària titular del tribunal.

Suplent: Sra. Miriam Contreras Cano, secretària suplent del tribunal.

Podrà assistir una persona com a observadora proposada pel Comitè d'Empresa.

 

TERCER.- Que el tribunal es constitueixi el dia 3 de juny de 2024, a les 9:00 hores, a la sala de juntes de l'Ajuntament de Palamós, carrer Major, 56, Palamós.

Els aspirants admesos queden convocats a les 9:30 hores del mateix dia i lloc anteriorment esmentats, i hauran de comparèixer amb el DNI.

 

QUART.- Atès que els aspirants admesos han acreditat estar en possessió del certificat del nivell de suficiència de català (nivell C1), queden exempts de la realització de la prova de català.

 

CINQUÈ.- En les proves que no puguin realitzar-se de manera simultània, les actuacions començaran pels aspirants el primer cognom dels quals comenci per la lletra E d'acord amb el sorteig efectuat en el seu dia, seguint-se l'ordre alfabètic.

 

SISÈ.- Que aquesta resolució es publiqui al DOGC i al tauler d'edictes electrònic de l'ajuntament, als efectes d'esmena de defectes, reclamacions o recusació dels membres del tribunal, disposant d'un termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la seva publicació.

 

SETÈ.- Que, un cop iniciades les proves selectives, els successius anuncis de la celebració de la resta d'exercicis es publicaran en el tauler d'edictes electrònic de la corporació.

 

Palamós, 23 d'abril de 2024

 

Lluís Puig Martorell

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21587 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la lista de admitidos y excluidos, la composición del tribunal calificador y la fecha del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, de una plaza de técnico\/a medio\/a de participación ciudadana, grupo A2, vacante en la plantilla de personal laboral del Ayuntamiento de Palamós y que figura incluida en la oferta pública de empleo para el año 2022 para la estabilización del empleo temporal.","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21587"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palamós,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21587-edicto-aprobacion-lista-admitidos-excluidos-composicion-tribunal-calificador-fecha-proceso-seleccion-concurso-oposicion-libre-plaza-tecnico-medio-participacion-ciudadana-grupo-a2-vacante-plantilla-personal-laboral-ayuntamiento-palamos-figura-incluida-oferta-publica-empleo-ano-2022-estabilizacion-empleo-temporal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.