EDICTO sobre aprobación de la Memoria de mejora del pavimento de las calles Mare de Déu de la Mercè, de Santa Beatriu y Monsec, en el ámbito B-3 de Montví (exp. 853/2024).

Es fa públic que l'Ajuntament de Moià, mitjançant Decret d'Alcaldia 2024-0474 de data 15 d'abril de 2024, va aprovar la Memòria tècnica de millora del paviment a la intersecció entre els carrers Mare de Déu de la Mercè, de Santa Beatriu i Monsec de la urbanització de Montví de Moià, redactada per la Enginyera tècnica dels Serveis Municipals, amb un pressupost d'execució per contracte total de 28.550,99 € (vint-i-vuit mil cinc-cents cinquanta euros amb noranta nou cèntims d'euro) IVA inclòs, la part dispositiva del qual és com segueix:

 

Primer.- APROVAR la "Memòria tècnica de millora del paviment a la intersecció entre els carrers Mare de Déu de la Mercè, de Santa Beatriu i Monsec de la urbanització de Montví de Moià", de data 9/4/2024, redactada per l'enginyera tècnica municipal, amb un pressupost per contracte de vint-i-vuit mil cinc-cents cinquanta euros amb noranta-nou cèntims d'euro (28.550,99 €) IVA inclòs..

 

Segon.- PUBLICAR aquest acord en el BOPB, DOGC web i tauler d'edictes municipal als efectes d'allò que disposa l'article 38 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, amb indicació dels recursos corresponents

 

Tercer.- DESIGNAR a l'enginyera tècnica municipal tècnica responsable de l'actuació als efectes d'allò establert a l'article 35.1 del ROAS.

 

Quart.- NOTIFICAR aquest acord l'Àrea Econòmica per al seu coneixement i efectes.

 

El text íntegre de la Memòria tècnica de millora del paviment a la intersecció entre els carrers Mare de Déu de la Mercè, de Santa Beatriu i Monsec de la urbanització de Montví de Moià , està a la disposició dels interessats a la web d'aquest Ajuntament a l'enllaç;

https://www.moia.cat/web/wp-content/uploads/2024/04/20240415_-Memoria-tecnica-interseccio-carrers-Merce-i-Sta-Beatriu-Montvi.pdfDILIGENCIADA.pdf

 

Contra el present acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició potestatiu davant el Ple de la Corporació en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte al BOP i tauler d'anuncis municipal. Aquest recurs s'entendrà desestimat transcorregut un mes des de la seva interposició sense que sigui notificada la seva resolució, restant expedita la via contenciosa-administrativa.

Alternativament podeu interposar recurs contenciós-administratiu davant els Jutjats del Contenciós-Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la notificació de l'acord resolutori del recurs de reposició, si és exprés. En cas de falta de resolució expressa, el termini serà de sis mesos a comptar des del dia següent a aquell en que es va produir l'acte presumpte.

Tanmateix, s'adverteix que ambdós recursos no podran interposar-se simultàniament. No obstant, podeu exercitar qualsevol altre recurs que estimeu adient.

 

Moià, 17 d'abril de 2024

 

Dionís Guiteras i Rubio

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21578 catalunya administración local,Ayuntamiento de Moià,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21578-edicto-aprobacion-memoria-mejora-pavimento-calles-mare-deu-merce-santa-beatriu-monsec-ambito-b-3-montvi-exp-853-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.