ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Memoria valorada de las obras de derribo de la edificación en la avenida Països Catalans, 76, y la creación de una nueva plaza en el barrio Palomeres de Malgrat de Mar.

Per Resolució d'alcaldia 2024/1286, de data 17 d'abril 2024, s'ha declarat aprovada definitivament la "Memòria valorada de les obres d'enderroc de l'edificació d'Av. Països Catalans, 76 i creació de nova plaça" al Barri Palomeres de Malgrat de Mar, amb un pressupost de 65.590,70€, IVA inclòs i un termini d'obres de quatre mesos.

El que es publica per a general coneixement, tot advertint que contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació, d'acord amb el que estableixen els arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la recepció de la notificació corresponent, d'acord amb el que estableixen els articles 8.1, 25.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat, d'acord amb el que estableix l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

No obstant això, es podrà interposar qualsevol altre recurs que es consideri adient.

 

Malgrat de Mar, 18 d'abril de 2024

 

Sònia Viñolas Mollfulleda

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21576 catalunya administración local,Ayuntamiento de Malgrat de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21576-anuncio-aprobacion-definitiva-memoria-valorada-obras-derribo-edificacion-avenida-paisos-catalans-76-creacion-nueva-plaza-barrio-palomeres-malgrat-mar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.