ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo para la cobertura de cuatro plazas de funcionario de carrera administrativo/a y la constitución de una bolsa de trabajo, mediante concurso-oposición, turno libre (exp. 02/2024).

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, reunida en sessió ordinària el dia 25 de març de 2024, va aprovar les bases i la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la cobertura definitiva de quatre places d'administratiu/va, de l'escala d'administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, en règim de funcionari de carrera, mitjançant el sistema selectiu de concurs-oposició, torn lliure i creació d'una borsa de treball.

En la mateixa sessió, s'acordà publicar la convocatòria, juntament amb el text íntegre de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP) i un anunci extractat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

L'anunci, amb el text íntegre de les bases, s'ha publicat amb el núm. 2926 en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP) núm. 69 del dia 9 d'abril de 2024.

L'anunci, extractat, s'ha publicat amb el núm. 7752 en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) núm. 95 del dia 18 d'abril de 2024.

El termini per a la presentació d'instàncies, (segons model que consta l'annex 1 de les bases), serà de vint dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació del present anunci de convocatòria en el DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya).

Les bases es poden trobar a la web municipal, en el següent enllaç:

https://www.castello.cat/oferta-publica-de-treball/2024-02-c1-administratiu/

 

Castelló d'Empúries, 18 d'abril de 2024

 

Anna Massot Font

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21567 catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelló d'Empúries,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21567-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-selectivo-cobertura-cuatro-plazas-funcionario-carrera-administrativo-constitucion-bolsa-trabajo-concurso-oposicion-turno-libre-exp-02-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.