ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la relación provisional de aspirantes admitidos y excluidos para la provisión de la plaza de sargento (exp. 750/2024).

En data 23 d'abril de 2024, el Sr. Alcalde ha dictat el Decret de l'Alcaldia núm. 2024-0439, que literalment diu:

 

"Fets:

 

En data 1 de març de 2024, es va dictar el Decret de l'Alcaldia 2024-0272 mitjançant el qual es va aprovar la convocatòria, del procés selectiu per a la provisió de la plaça de sergent vacant a la plantilla del personal funcionari, mitjançant el sistema de concurs de mobilitat Interadministrativa.

Les bases que regeixen aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, referència 202410043546 el 4 de març de 2024, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya amb Núm. 9120, 12 de març de 2024 i referència CVE-DOGC-A-24067115-2024, i al tauler d'anuncis.

Es va obrir un termini per a la presentació de sol·licituds que va transcórrer entre els dies 13 de març de 2024 i 2 d'abril de 2024, ambdós inclosos.

Una vegada finalitzat el termini de presentació d'instàncies per participar en el procés selectiu, correspon aprovar el llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es nomenar el Tribunal qualificador i assenyalar lloc, data i hora per la seva constitució i inici de les proves de selecció, de conformitat amb les bases rectores de la convocatòria.

 

FONAMENTS DE DRET:

 

- L'article 77.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, estableix que les persones aspirants, per tal de ser admesos/es i, si s'escau, de prendre part en la pràctica de les proves selectives corresponents, han de manifestar en les seves sol·licituds que compleixen totes les condicions exigides en les bases de la convocatòria.

- L'article 78 de l'esmentat Decret prescriu que, un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies, el president de la corporació, o autoritat en qui hagi delegat, ha de dictar resolució en el termini màxim d'un mes i ha de declarar aprovada la llista d'admissió i exclusió al procés.

- Les bases que regeixen el present procediment selectiu,.

Fent ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent i, en particular, l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i l'article 53, del decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la llei municipal de règim local de Catalunya.

 

RESOLC

 

PRIMER. Aprovar la següent relació provisional d'aspirants admesos i exclosos:

 

ADMESOS

 

Núm.

Nom i Cognom

DNI

Català

1

Maria Teresa Toledo Fernández

*6319D

Exempt

 

 

Aspirants EXCLOSOS/ES

 

1. No aporta DNI.

2. No aporta la titulació exigida o l'acreditació de la titulació és deficient.

3. Manca CV.

4. Excedeix de l'edat màxima per a la jubilació forçosa.

5. Estar condemnada per delicte, estar inhabilitada per a l'exercici de les funcions públiques estar separada mitjançant expedient disciplinari de servei de cap administració pública.

6. No tenir la capacitat funcional per exercir les funcions que els puguin ésser encomanades, d'acord amb el que determinen la Llei 16/1991, de 10 de juliol, les disposicions que la despleguin i el Reglament del cos de policia local.

7. Manca possessió dels permisos de conduir vehicles A i B i adquirir el compromís de mantenir la seva vigència.

8. No tenir superat el curs de formació de sergent en el cos policial a què pertanyi la persona aspirant.

9. No compromís de portar armes que es prendrà mitjançant declaració jurada.

10. No complir les condicions exigides per exercir les funcions que els puguin ésser encomanades, d'acord amb el que determinen la Llei 16/1991, de 10 de juliol, les disposicions que la despleguin i el Reglament dels cossos de policia local.

11. Els suspesos, mentre duri la situació de suspensió de funcions.

12. Els traslladats de Ilocs de treball i els destituïts de càrrecs de comandament com a conseqüència d'expedient disciplinari, mentre durin els efectes de la sanció.

13. Els que ocupin un IIoc de treball subjecte a un període especial de permanència mínima.

14. Manca pagament

 

Cap

 

SEGON.- D'acord a la base cinc de la convocatòria, els aspirants exclosos així com els omesos per no figurar a la llista d'admesos ni a la llista d'exclosos disposen d'un termini de deu dies hàbils, comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta resolució en el DOGC i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament perquè els interessats puguin formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió. En cas de transcórrer l'esmenat termini i no haver-se'n presentat cap, la llista provisional d'admesos i exclosos esdevindrà definitiva.

 

TERCER.- Fer pública la composició nominal del Tribunal Qualificador, que queda integrat com segueix:

President:

Titular: Oscar Campos i Planes, Secretari de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

Suplent: Joan Anton Cerda Clusella, Cap de Recursos Humans de l'Ajuntament de l'Ametlla del V.

Vocal:

Titular: Jordi Domínguez Martín, Cap de la policia local de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

Suplent: Armand Arrabal Martín, Sergent de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

Vocal:

Titular: Joan Perez Arteaga, Cap de la policia local de Parets del Vallès

Suplent: Miquel Lafuente Sergent de la Policia local de Parets del Vallès

Vocal Institut de seguretat pública de Catalunya

Titular: Antonio Valera De Maya, Ajuntament Vilassar de Mar

Suplent: Enric Olmo Rios, Ajuntament Montornès del Vallès

Vocal Departament d'interior

Titular: José Manuel Martín Delgado, Ajuntament Montcada

Suplent: Jessica Carrera Rendon, Ajuntament Mollet del Vallès

Actuarà com a secretària/i del tribunal sense veu ni vot:

Titular: Sílvia Gallardo Perea, Auxiliar administrativa de l'ajuntament de l'Ametlla del V.

Suplent: Deisy Diana Claudio Cartagena, Administrativa de l'ajuntament de l'Ametlla V.

 

QUART.- CONVOCAR al Tribunal qualificador, per a la constitució del procés 09:30H, i prova teòrica-pràctica, el dia 15 de maig de 2024, a les 10 hores, a la sala casalet de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, Carrer Torregassa, 35-37.

 

CINQUÈ.- Publicar el resultat de les proves al taulell d'anuncis de la Seu electrònica de l'ajuntament de l'Ametlla del Vallès i en el tauler d'anuncis, la qual cosa substitueix la notificació personal als interessats tal i com es desprèn de l'article 45 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques."

 

La qual cosa es publica per el coneixement general.

 

L'Ametlla del Vallès, 23 d'abril de 2024

 

Jan Santaló i Lloret

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21557 catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Ametlla del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21557-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-relacion-provisional-aspirantes-admitidos-excluidos-provision-plaza-sargento-exp-750-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.