ANUNCIO sobre aprobación inicial de una ordenanza.

El Ple de l'Ajuntament de l'Esquirol, en sessió celebrada el dia 11 de març de 2024, ha adoptat, entre altres, l'acord d'aprovació inicial de l'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE LES MESURES APLICABLES A L'ABASTAMENT D'AIGUA POTABLE I ALS USOS DE L'AIGUA EN SITUACIÓ DE SEQUERA del municipi de l'Esquirol.

S'obre un període d'informació pública de trenta dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la darrera publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, als efectes de l'examen del corresponent expedient administratius per tots els possibles interessats, així com per a la presentació de reclamacions, suggeriments i al·legacions, si s'escauen.

En el supòsit de no haver-hi cap reclamació o suggeriment o al·legacions l'acord esdevindrà definitiu, sense necessitat de posterior acord ratificatori.

El que es fa públic d'acord amb el que estableix l'article 278 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

 

L'Esquirol, 18 d'abril de 2024

 

Àlex Montanyà Rifà

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21476 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de una ordenanza.","published_date":"2024-04-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21476"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Esquirol,DOGC,DOGC 2024 nº 9150 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-25/21476-anuncio-aprobacion-inicial-ordenanza https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.