RESOLUCIÓN de 18 de abril de 2024, por la que se hace pública la adjudicación de la convocatoria mediante el sistema de concurso-oposición, de acuerdo con la oferta de empleo público ordinario de 2022, para la cobertura, en régimen de contrato laboral fijo a jornada completa, de un puesto de trabajo del Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano (ATM).

Atesa la Llei 1/2021, del 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022, que disposa que les ofertes d'ocupació pública i els instruments de gestió similars s'han d'aprovar en funció de les disponibilitats pressupostàries i de conformitat amb les previsions de caràcter bàsic que s'estableixi.

Atès que la Llei 22/2021 de 28 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per l'any 2022 permet la contractació laboral fixa d'aquelles places incloses en la taxa de reposició que s'han cobert de forma temporal durant el 2021.

Atès que en data 22 de juliol de 2022, el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública va autoritzar la taxa específica de reposició que l'Administració de la Generalitat de Catalunya va sol·licitar en base a la disposició addicional 4a del Reial Decret Llei 32/2021, de 28 de desembre.

Atès l'Acord GOV/241/2022, de 22 de novembre, pel qual s'autoritza l'increment de la plantilla pressupostària de diverses entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat en aplicació de la reforma laboral i per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en el que s'autoritza al Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità a l'estructuració de 8 places.

Atès que el 29 de desembre de 2023 l'ATM va publicar al DOGC la Resolució de la convocatòria, mitjançant concurs-oposició, per a la provisió d'1 lloc de treball en règim de contracte laboral indefinit corresponent al procés d'ocupació pública ordinària de 2022.

Atès que el 29 de desembre de 2023 l'ATM va publicar a la seva web la convocatòria, mitjançant concurs-oposició, per a la provisió d'1 lloc de treball en règim de contracte laboral indefinit corresponent al procés d'ocupació pública de 2022, i les Bases comunes i específiques que regirien el procés de selecció.

Atès que el 2 de febrer de 2024 es va constituir l'Òrgan Tècnic de Selecció amb la finalitat de realitzar la valoració dels aspirants a les places que es pretenen cobrir en el procediment de selecció recollit a les Bases comunes i específiques.

Atès que el 2 de febrer de 2024 l'ATM va publicar la llista de persones aspirants admeses per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit.

Atès que el 12 de febrer de 2024 l'ATM va publicar la llista de persones admeses amb la baremació provisional de mèrits per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit.

Atès que el 21 de febrer de 2024 l'ATM va publicar la llista de persones admeses amb la baremació definitiva de mèrits per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit, així com la data de la realització de les entrevistes de les persones aspirants admeses.

Atès que el 14 de març de 2024 l'ATM va publicar la llista de persones admeses amb la baremació definitiva de mèrits més la puntuació de l'entrevista per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit, així com la data de la realització de la prova pràctica de les persones aspirants admeses.

Atès que el 10 d'abril de 2024 l'ATM va publicar la llista amb el resultat provisional de la prova pràctica d'oposició i de la puntuació provisional total per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit.

Atès que el 18 d'abril de 2024 l'Òrgan Tècnic de Selecció ha aprovat la llista amb el resultat definitiu de la prova pràctica d'oposició i la puntuació total per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit.

Atès que en l'Acta publicada en la mateixa data s'acorda proposar la contractació de la persona que ha obtingut la puntuació més gran en la llista esmentada.

De conformitat amb la proposta elevada per l'Òrgan Tècnic de Selecció i complerts els requisits establerts en la convocatòria, mitjançant concurs-oposició, per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit corresponent al procés d'ocupació pública ordinària de 2022.

D'acord amb el que s'estableix a les Bases de la convocatòria i les altres disposicions d'aplicació i en virtut de les competències atorgades en matèria de personal al director general de l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, d'acord amb el que estableix l'article 11 dels Estatuts del Consorci i l'article 2.2 del seu Reglament de Règim Interior.

Vist el llistat de la persona definitivament adjudicatària corresponent al procés d'ocupació pública ordinària de 2022 al consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità que s'acompanya com a annex.

 

RESOLC:

 

Primer.- Fer pública l'adjudicació de la plaça que es relaciona a l'annex d'aquesta resolució.

 

Segon.- Procedir a la contractació de la persona que ha resultat definitivament adjudicatària en règim de contracte laboral indefinit fix, d'acord amb el que s'estableix en les Bases de la convocatòria.

 

Contra aquest acord, les persones interessades podran interposar una demanda davant la jurisdicció social, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que preveu l'article 69 de la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social. Igualment, les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Barcelona, 18 d'abril de 2024

 

Manuel Valdés López

Director general

 

 

ANNEX 1

Llistat de la persona definitivament adjudicatària al procés d'ocupació pública ordinària de 2022 al consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

 

Codi bases

DNI

Primer cognom

Segon cognom

Nom

TSEDAC

***7850**

RUIZ

ANDÚJAR

MARTÍ

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21435 {"title":"RESOLUCIÓN de 18 de abril de 2024, por la que se hace pública la adjudicación de la convocatoria mediante el sistema de concurso-oposición, de acuerdo con la oferta de empleo público ordinario de 2022, para la cobertura, en régimen de contrato laboral fijo a jornada completa, de un puesto de trabajo del Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano (ATM).","published_date":"2024-04-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21435"} catalunya Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano,DOGC,DOGC 2024 nº 9149,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-24/21435-resolucion-18-abril-2024-se-hace-publica-adjudicacion-convocatoria-sistema-concurso-oposicion-acuerdo-oferta-empleo-publico-ordinario-2022-cobertura-regimen-contrato-laboral-fijo-jornada-completa-puesto-trabajo-consorcio-autoridad-transporte-metropolitano-atm https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.