EDICTO sobre aprobación del Proyecto de rehabilitación del edificio del Patronato de Sitges como equipamiento cultural.

Mitjançat Decret 1306-2024 de data 17/04/2024 es va aprovar INICIALMENT el Projecte executiu de Rehabilitació de l'edifici del Patronat de Sitges com a equipament cultural el qual es sotmet a informació pública pel termini de 15 dies hàbils, de conformitat amb l'article 37 del ROAS des de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Durant aquest termini els interessats podran examinar l'expedient i presentar al·legacions.

 

ACORDS

 

APROVACIÓ DEL PROJECTE DE REHABILITACIÓ DE L'EDIFICI DEL PATRONAT DE SITGES COM A EQUIPAMENT CULTURAL

 

PRIMER.- AVOCAR la competència delegada a la Junta de Govern Local per a resoldre el que es determina en aquest Decret.

 

SEGON.- DECLARAR L'URGÈNCIA en la tramitació del procediment en base a la motivació que es fa constar a l'apartat d'antecedents del present acord.

 

TERCER.-.- APROVAR INICIALMENT el Projecte executiu de Rehabilitació de l'edifici del Patronat de Sitges com a equipament cultural amb codi CSV 7d6f908c-78c4-41d1-b2ce-7759b8d25dfe

 

QUART.- SOTMETRE a informació pública el projecte pel termini de 15 dies hàbils, de conformitat amb l'article 37 del ROAS.

 

CINQUÈ.- PUBLICAR aquest acord al Diari Oficial de la Generalitat i al Butlletí Oficial de la Província, en el diari local i inserir-lo al e-tauler de la Corporació, de conformitat amb l'article 38 del ROAS.

 

SETÈ.-NOTIFICAR aquest acord als interessats.

 

A tal efecte els interessats en aquest anunci, poden consultar el projecte aprovat inicialment accedint al "Validador de documents" del Web municipal a través del següent enllaç: https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/ValidarDocuments.aspx

Com codi de referència han de posar el codi CSV del document 7d6f908c-78c4-41d1-b2ce-7759b8d25dfe

 

Sitges, 19 d'abril de 2024

 

Aurora Carbonell Abella

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21418 {"title":"EDICTO sobre aprobación del Proyecto de rehabilitación del edificio del Patronato de Sitges como equipamiento cultural.","published_date":"2024-04-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21418"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sitges,DOGC,DOGC 2024 nº 9149 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-24/21418-edicto-aprobacion-proyecto-rehabilitacion-edificio-patronato-sitges-como-equipamiento-cultural https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.