RESOLUCIÓN de 19 de abril de 2024, de nombramiento de funcionarios/as de carrera de la escala auxiliar administrativa de apoyo de funcionarios, grupo de clasificación profesional C, subgrupo C2, de la Universidad Pompeu Fabra (núm. de registro de la convocatoria P04/2022).

Per Resolució de 16 de desembre de 2022 (DOGC núm. 8817 de 21.12.2022) es va convocar el procés selectiu per a l'ingrés a l'escala auxiliar administrativa de suport de funcionaris, grup de classificació professional C, subgrup C2 (núm. de registre de la convocatòria P04/2022).

El tribunal qualificador de l'esmentada convocatòria, en data 18 d'abril de 2024, ha formulat proposta de nomenament de funcionaris/àries de carrera de l'escala esmentada un cop superat el període de pràctiques previst a les bases de la convocatòria.

En ús de les atribucions que em confereix l'article 52 dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra aprovats pel Decret 209/2003, de 9 de setembre, i modificats per ACORD GOV/203/2010, de 9 de novembre i per ACORD GOV/129/2015, de 4 d'agost,

 

RESOLC:

 

Primer

Nomenar funcionaris/àries de carrera de l'escala auxiliar administrativa de suport de la Universitat Pompeu Fabra les persones que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

 

Segon

Destinar amb caràcter definitiu els/les funcionaris/àries de carrera als llocs de treball i amb les condicions que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

 

Tercer

Les persones nomenades funcionaris/àries de carrera disposen del termini d'un mes, a partir de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i un cop finalitzat el període de pràctiques, per fer el jurament o la promesa i prendre possessió del lloc de treball adjudicat, davant el gerent de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades també poden interposar potestativament un recurs de reposició davant la rectora en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, cas en el qual no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

 

Barcelona, 19 d'abril de 2024

 

Laia de Nadal Clanchet

Rectora

 

 

Annex

 

Resolució de nomenament Conv. P04/2022

Grup: C, Subgrup C2; Escala: Auxiliar administrativa de suport

TJ: Tipus de jornada

JM: Matí

JT: Tarda

 

DNI

COGNOMS, NOM

DENOMINACIÓ LLOC

UNITAT

TJ

**7920***

FERNANDEZ SALA, ALBERT

Auxiliar administratiu/iva de suport

Pool de Personal

JM

**4605***

LORENTE MAGRINYA, SANDRA

Auxiliar administratiu/iva de suport

Pool de Personal

JT

**5994***

PRIETO I COLL, JULIA

Auxiliar administratiu/iva de suport

Pool de Personal

JM

**4761***

PUIG BURGUEÑO, CANDELA

Auxiliar administratiu/iva de suport

Pool de Personal

JM

**3415***

SANCHEZ MARTINEZ, PERE

Auxiliar administratiu/iva de suport

Pool de Personal

JT

**0996***

VIDAL SANS, MARC

Auxiliar administratiu/iva de suport

Pool de Personal

JT

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21364 catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9149,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-24/21364-resolucion-19-abril-2024-nombramiento-funcionarios-as-carrera-escala-auxiliar-administrativa-apoyo-funcionarios-grupo-clasificacion-profesional-c-subgrupo-c2-universidad-pompeu-fabra-num-registro-convocatoria-p04-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.