EDICTO sobre modificación de los artículos 52 y 61 de la Ordenanza municipal de ocupación de las vías y los espacios públicos de Sabadell.

Edicte pel qual es fa públic, per a coneixement general i de conformitat amb el que disposen l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local; l'article 178 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat per Decret 2/2003, de 28 d'abril i l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, que el Ple de l'Ajuntament de Sabadell, en sessió ordinària del 25 de març de 2024, va aprovar inicialment la modificació dels articles 52 i 61 de l'Ordenança Municipal d'Ocupació de les vies i els espais públics de Sabadell i va resoldre sotmetre l'acord a informació pública durant un termini de trenta dies hàbils, mitjançant la publicació de l'edicte corresponent al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a un dels mitjans de comunicació escrita diària, per tal que les persones interessades puguin formular les al·legacions i reclamacions oportunes.

A més, de conformitat amb l'esmentat acord del Ple, cal també publicar l'acord i l'Ordenança al portal de Transparència de l'Ajuntament de Sabadell.

El text de l'ordenança es pot consultar durant el període esmentat a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sabadell

https://seua.sabadell.cat/seuelectronica/p/OVPOrdOcupaEspPublic.asp

 

Les al·legacions es poden presentar, en qualsevol registre dels establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Transcorregut el termini anterior sense que s'hagin formulat al·legacions ni reclamacions, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu, sense la necessitat d'adoptar cap altre acord de manera expressa.

 

Sabadell, 11 d'abril de 2024

 

Maria del Mar Molina García

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Espai Urbà, Acció Territorial i Participació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21317 {"title":"EDICTO sobre modificación de los artículos 52 y 61 de la Ordenanza municipal de ocupación de las vías y los espacios públicos de Sabadell.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21317"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21317-edicto-modificacion-articulos-52-61-ordenanza-municipal-ocupacion-vias-espacios-publicos-sabadell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.