EDICTO sobre modificación de la plantilla de personal del Ayuntamiento de Olot para el año 2024.

El Ple de l'Ajuntament d'Olot en la sessió del dia 26 d'octubre de 2023 va aprovar la plantilla de personal de la Corporació per a l'any 2024 la qual es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 214 de 8 de novembre de 2023 exposant-la al públic durant el termini establert a la normativa vigent sense que es presentessin reclamacions i/o suggeriments.

L'article 20 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023 estableix la taxa de reposició d'efectius, prorrogat per a l'any 2024.

L'Ajuntament d'Olot disposa d'una taxa del 125 per cent en la policia local, per tant, de la baixa de personal que hi hagut durant el 2023 es pot mantenir aquesta plaça i es pot crear un 0,25 de plaça nova. Aquest 0,25 de plaça es distribuirà de la manera següent:

- 0,15 d'una plaça d'agent de policia que s'acumula a la plaça que ja tenim creada al 85% de jornada. Aquesta plaça del 85% passa al 100%.

- 0,10 per crear una plaça d'agent de policia al 10% de jornada.

L'Ajuntament d'Olot disposa d'una taxa de reposició d'efectius del 120 per cent en els sectors prioritaris que es distribuirà de la manera següent:

- Les dues places de treballadora social adscrites al Consorci d'Acció Social de la Garrotxa que han quedat vacants en motiu de la jubilació de les titulars de les places s'han de suprimir de la plantilla de personal de l'Ajuntament i s'han de traspassar al Consorci d'Acció Social de la Garrotxa. De la taxa de reposició d'aquestes places, l'Ajuntament pot disposar del 20% restant que correspon a 0,20 d'una plaça nova.

- La plaça de secretària general depèn del Ministeri d'Administracions Públiques i l'Ajuntament d'Olot no pot disposar de cap tipus de taxa de reposició.

- De les baixes de personal que hi ha hagut a l'Ajuntament d'Olot durant el 2023 (7 jubilacions i 2 excedències) correspon:

a) Mantenir les 9 places que han quedat vacants.

b) Aplicar el 0,20% restant sobre aquestes 9 places obtenint 1,80 places noves.

En aplicació de la taxa de reposició d'efectius es poden crear dues places noves sumant el 0,20 i el 1,80. Es proposa crear un plaça de tècnic/a mitjà/na adscrita al Servei Espai Cràter i una plaça d'administratiu/va adscrita al negociat de Contractació i Compres.

Per decret d'alcaldia s'ha nomenat a la senyora Itziar González Virós com a personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de la direcció i coordinació de l'Estratègia d'Intervenció d'Arquitectura Social al Nucli Antic d'Olot, grup A1, adscrita a l'Àrea d'Alcaldia.

Des de l'aprovació de la plantilla de personal per a l'any 2024 fins a data d'avui hi ha hagut diverses baixes de personal que afecten a la taxa de reposició d'efectius per a l'any 2024 i s'han dut a terme diversos processos selectius per cobrir definitivament places vacants que han provocat canvis en la plantilla de personal vigent.

Atès que l'article 27 del Decret 214/1990, de 30 juliol, disposa que la plantilla es pot modificar amb posterioritat a l'aprovació del pressupost si es tracta d'establir nous serveis, ampliar, suprimir o millorar els existents, quan aquestes actuacions no puguin esperar l'exercici següent, com també si la modificació respon a criteris d'organització administrativa interna.

Vist l'informe tècnic emès per la cap de l'àrea de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Olot de data 15 de març de 2024.

Atès que l'article 22.2.i de la Llei 7/19/85, de 2 d'abril, disposa que el Ple és l'òrgan competent per aprovar la plantilla de personal.

 

Per tot l'exposat, el Ple de l'Ajuntament d'Olot en la sessió del dia 21 de març de 2024 va aprovar els acords següents:

 

"Primer.- Crear una plaça d'agent de policia al 10% de jornada, una plaça d'administratiu/va al 100% de jornada i una plaça de tècnic/a mitjà/na al 100% de jornada.

Acumular un 15% a la plaça d'agent de policia que ja està creada al 85% de jornada. Aquesta plaça passa a ser del 100% de jornada.

 

Segon.- Modificar la plantilla de personal de l'Ajuntament d'Olot per a l'any 2024 tenint en compte la creació de noves places, les baixes de personal i el canvis produïts per diversos processos de selecció.

La plantilla de personal de l'Ajuntament d'Olot per a l'any 2024 queda configurada de la manera següent:

 

 PLANTILLA DE PERSONAL 2024

GRUP

PLACES

VACANTS

Observacions

FUNCIONARIS

 

Funcionaris d'habilitació estatal

SECRETARIA

A1

1

1

 

INTERVENTOR

A1

1

-

 

TRESORER/A

A1

1

1

 

 

Escala d'administració general

SUBESCALA TÈCNICA SUPERIOR

A1

6

1

 

SUBESCALA TÈCNICA MITJANS

A2

7

2

 

SUBESCALA ADMINISTRATIVA

C1

8

3

 

SUBESCALA AUXILIAR

C2

14

4

 

SUBESCALA AUXILIAR temps parcial

C2

2

1

 

SUBESCALA SUBALTERNA

AP

1

1

 

 

Escala d'administració especial

Subescala Tècnica

TÈCNICS SUPERIORS

A1

5

-

 

TÈCNICS MITJANS

A2

8

1

 

TÈCNICS AUXILIARS

C1

2

1

 

Subescala de serveis especials

Policia Local

SOTSINSPECTOR

C1

1

-

 

SERGENT

C1

3

-

 

CAPORAL

C1

1

1

 

CAPORAL

C2

6

-

 

AGENT

C1

8

8

 

AGENT

C2

33

5

 

AGENT temps parcial

C2

1

1

 

 
LABORALS

 

TÈCNICS SUPERIORS

A1

11

1

 

TÈCNICS MITJANS/PROFESSORS

A2

38

5

 

TÈCNICS MITJANS/ PROFESSORS temps parcial

A2

11

2

 

ADMINISTRATIUS/DELINEANTS/EDUCADORES

C1

48

1

 

ADMINISTRATIUS/DELINEANTS/EDUCADORES

temps parcial

C1

9

2

 

DIRECTOR ESPORTIU

C1

1

-

 

AUXILIARS ADMINISTRATIUS

C2

24

-

 

AUXILIARS ADMINISTRATIUS temps parcial

C2

1

1

 

ENCARREGATS

C2

1

1

 

PERSONAL QUALIFICAT OFICIS

C2

30

4

 

ALTRE PERSONAL D'OFICI

C2

1

-

 

MONITOR ESPORTIU

C2

1

-

 

SUBALTERNS/VIGILANTS/CONSERGES/

SUPERVISOR PAVELLÓ

AP

17

1

 

SUBALTERNS/VIGILANTS/CONSERGES

temps parcial

AP

5

2

 

SUBALTERNS/VIGILANTS/CONSERGES MUSEU DEL SANTS

AP

1

-

 

SUBALTERNS/VIGILANTS/CONSERGES MUSEU DEL SANTS temps parcial

AP

1

1

 

 

EVENTUALS: CÀRRECS DE CONFIANÇA

 

TÈCNICS SUPERIORS

A1

1

-

 

TÈCNICS MITJANS

A2

2

-

 

 

 

Tercer.- Publicar aquest acord de conformitat amb la legislació vigent i comunicar la modificació als òrgans competents de les diferents administracions."

 

La modificació de la plantilla s'exposa al públic pel termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest edicte al Butlletí Oficial de la Província de Girona, per tal que es puguin presentar reclamacions i/o suggeriments, si escau. En el cas de no presentar-se cap reclamació i/o suggeriment, s'entendrà aprovat definitivament.

 

Contra l'acord de modificació definitiva de la plantilla i de la relació de llocs de treball podrà interposar-se recurs contenciós administratiu, en la forma i terminis que estableix l'esmentada jurisdicció, de conformitat amb el que disposa el Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març pel que s'aprova el Text Refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, i el Decret 214/1990, pel qual s'aprova el Reglament de Personal dels Ens Locals.

 

Olot, 18 d'abril de 2024

 

Josep Berga Vayreda

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21315 {"title":"EDICTO sobre modificación de la plantilla de personal del Ayuntamiento de Olot para el año 2024.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21315"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olot,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21315-edicto-modificacion-plantilla-personal-ayuntamiento-olot-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.