ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto rectificado de la enfriadora existente en las piscinas municipales (obra 49/23) y del Proyecto de sustitución de césped artificial en el campo de fútbol de la calle Girona (obra 02/24).

La Junta de Govern Local de I'Ajuntament, en sessions celebrades els dies 23 de gener de 2024, i 30 de gener de 2024, va aprovar inicialment els projectes que tot seguit es relacionen, i que tenen el caràcter d'obra local ordinària:

 

1. Aprovar inicialment el Projecte rectificat per a la posada en funcionament de la refredadora existent a les piscines municipals amb la instal·lació d'un Dry-Cooler i facilitar la deshumectació amb aigua freda i al recuperació d'energia per l'escalfament dels vasos de les piscines 1, 2 i 3 (obra 49/23), que inclou l'Estudi de seguretat i salut, amb un pressupost de 523.726,11 euros més la quantitat de 109.982,48 euros corresponent al 21% d'IVA, que fa un total de 633.708,59 euros.

Aprovat per la Junta de Govern del 23 de gener de 2024.

 

2. Aprovar inicialment el Projecte de substitució de gespa artificial al camp municipal de futbol del carrer Girona a Granollers (obra 02/24) que inclou l'Estudi bàsic de seguretat i salut, amb un pressupost de 265.411,90 euros més la quantitat de 55.736,50 euros en concepte del 21% d'IVA, que fa un total de 321.148,40 euros.

Aprovat per la Junta de Govern del 30 de gener de 2024.

 

Els dos edictes han estat publicats en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 19 de febrer de 2024, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, número 9106 de 21 de febrer de 2024 i en tauler d'edictes electrònic d'aquesta corporació.

 

Atès que no s'han presentat al·legacions en el termini d'informació pública endegat mitjançant els dits anuncis publicats en els Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en tauler d'edictes electrònic d'aquesta corporació, en les dates senyalades, i, en virtut de l'acord municipal anterior, els projectes relacionats es consideren aprovats definitivament.

 

Contra l'acord anterior, que és definitiu en via administrativa, es pot interposar recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia seguint al de la publicació d'aquest edicte.

O bé, directament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació de l'acord anterior.

 

 

Granollers, 9 d'abril de 2024

 

Gisela Bou Garriga

Secretària per delegació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21311 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto rectificado de la enfriadora existente en las piscinas municipales (obra 49\/23) y del Proyecto de sustitución de césped artificial en el campo de fútbol de la calle Girona (obra 02\/24).","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21311"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Granollers,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21311-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-rectificado-enfriadora-existente-piscinas-municipales-obra-49-23-proyecto-sustitucion-cesped-artificial-campo-futbol-calle-girona-obra-02-24 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.