EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de renovación del alumbrado público exterior de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró (exp. GENE2022000726, X2022000740).

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 30 d'octubre de 2023, va aprovar inicialment el Projecte de renovació de l'enllumenat públic exterior de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, redactat per Josep Barberillo Nualart, amb un pressupost de 9.364.579,97 euros, IVA inclòs.

Atès que en l'acord d'aprovació inicial es va fer constar expressament que transcorregut el termini d'exposició pública sense que es presenti cap al·legació, es produirà automàticament la seva aprovació definitiva.

Atès que consta certificat emès pel Secretari de la Corporació acreditatiu de que el projecte ha estat sotmès a informació pública a través dels mitjans reglamentaris, i no s'ha presentat cap al·legació.

Atès el que disposen l'article 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, que aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i l'article 235 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

Atès que l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny disposa que l'aprovació definitiva s'ha de publicar al BOP de la Província, al DOGC i al butlletí municipal.

Procedeix tenir per aprovat definitivament el projecte de renovació de l'enllumenat públic exterior de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, i publicar-ho en la forma establerta en l'esmentat art. 38.2 del Decret 179/1995.

 

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es pot interposar recurs e reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte.

O bé, directament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Girona, en el termini de dos mesos a comptar de de l'endemà de la publicació d'aquest edicte.

 

Platja d'Aro, 15 d'abril de 2024

 

Maurici Jiménez Ruiz

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21305 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de renovación del alumbrado público exterior de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró (exp. GENE2022000726, X2022000740).","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21305"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21305-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-renovacion-alumbrado-publico-exterior-castell-aro-platja-aro-agaro-exp-gene2022000726-x2022000740 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.