ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para cubrir una plaza de taquillero y camarero del bar de la piscina municipal, en régimen laboral fijo discontinuo, para la temporada de verano, por el sistema de concurso-oposición.

Resolució d'Alcaldia de data 18 d'abril de 2024, de l'Ajuntament de Bellver de Cerdanya, per la qual s'aproven les bases i la convocatòria per a la contractació de la plaça de taquiller i cambrer del bar de la piscina municipal, en règim laboral fix-discontinu (temporada d'estiu), pel sistema de concurs-oposició.

Havent-se aprovat per Resolució d'Alcaldia de data 18 d'abril de 2024, les bases i la convocatòria per cobrir una plaça de cambrer, gestió del servei de bar i venda d'entrades de la piscina municipal, en règim laboral fix-discontinu (temporada d'estiu), mitjançant sistema de concurs-oposició, s'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, s'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria i el procés de selecció:

 

 

«BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA I EL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UNA PERSONA PER A PER A LA GESTIÓ DEL BAR I SERVEI DE VENDA D'ENTRADES A LA PISCINA MUNICIPAL.

 

PRIMERA. Normes Generals

Selecció pel sistema de concurs-oposició d'una plaça per a la gestió del bar i el servei de venda d'entrades de la piscina municipal durant la temporada d'estiu.

Característiques de la plaça de personal laboral fix discontinu vacant objecte de la convocatòria: És objecte de les presents bases la provisió en propietat d'una plaça que s'inclouen en l'Oferta Pública d'Ocupació corresponent a l'exercici de l'any 2024, aprovada definitivament per acord de Ple extraordinari de data 15 de gener de 2024 i publicada al BOP núm. 15 de data 22 de gener de 2024.

 

CLAU: AE-AP-17 bis-L

Règim:

Laboral: fix discontinu

Denominació:

Taquiller i bar de la piscina

Grup/Titulació:

AP

Escala:

Administració especial

Subescala:

Serveis especials

Provisió:

Concurs o les altres formes legalment previstes.

Característiques:

Jornada que inclou el treball en caps de setmana i festius.

Temporada estiu.

Major dedicació: jornada ampliada a 40 hores setmanals, caps de setmana i festius.

Tipus contracte:

Laboral fix discontinu: Temporada estiu

Comp. Destinació:

Nivell 13

Comp. Específic:

Segons quadre de retribucions

Dotació places:

1

Ocupant:

Vacant

 

 

Funcions del lloc de treball:

- Atenció al públic

- Venda d'entrades

- Despatx de productes del bar

- Cambrer/a del bar: reposició i venda de productes.

- D'altres funcions de caràcter similar, que li siguin encomanades pel responsable de la piscina, Regidor o Alcalde.

 

SEGONA. Modalitat del Contracte

La modalitat del contracte és la de fix-discontinu i jornada condicionada a les necessitats del servei, regulat a l'article 16 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, en la seva redacció resultant del Reial Decret-llei 32/2021, de 28 de desembre.

Els períodes de prestació intermitent dels serveis objecte de contractació són els següents: Període des de Sant Joan (Juny) fins a 31 d'agost, a jornada complerta.

Es fixa una retribució bruta corresponent a un AP, amb complement de destí nivell 13, i complement específic segons quadre de retribucions, abans d'aportació per part del treballador de l'IRPF i cotitzacions a la Seguretat social.

 

TERCERA. Condicions d'Admissió d'Aspirants

Per formar part en les proves de selecció, serà necessari reunir els requisits establerts en l'article 56 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre:

a) Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que es disposa en l'article 57 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.

c) Tenir compliments setze anys i no excedir, en el seu cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les quals exercien en el cas del personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'empleat públic.

 

QUARTA. Torn de Reserva

Es reservarà un contingent no inferior al set per cent de les vacants ofertes per ser cobertes entre persones que acreditin posseir una discapacitat de grau igual o superior al trenta-tres per cent.

La reserva del mínim del set per cent es realitzarà de manera que, almenys, el dos per cent de les places ofertes el sigui per ser cobertes per persones que acreditin discapacitat intel·lectual i la resta de les places ofertes el sigui per a persones que acreditin qualsevol altre tipus de discapacitat.

L'opció a torn de reserva haurà de fer-se constar en la sol·licitud de participació per la persona interessada, atenent el que es disposa a la Base Cinquena del present document.

Els aspirants que optin pel torn de reserva hauran de superar les mateixes proves selectives que les fixades per a la resta dels aspirants; no obstant això, en aquestes proves selectives es realitzaran les adaptacions necessàries, previstes a la Base Vuitena del present document.

En tot cas el grau de discapacitat que resulti acreditat haurà de ser compatible amb l'acompliment de les tasques i funcions corresponent al lloc de treball ofert.

 

CINQUENA. Forma i Termini de Presentació d'Instàncies

Les bases íntegres es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://bellver.org] [i, en el seu cas, en el Tauler d'anuncis, per a major difusió].

Els aspirants amb algun tipus de discapacitat hauran de fer-ho constar en la sol·licitud, amb la finalitat de fer les adaptacions de temps i mitjans necessaris, per garantir la igualtat d'oportunitats amb la resta dels aspirants.

Acompanyant a les sol·licituds caldrà adjuntar:

- Declaració responsable (segons model que es faciliti al web municipal) de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni de trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni de tenir antecedents penals per la comissió d'algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. Els candidats que no posseeixen la nacionalitat espanyola han de presentar declaració jurada o promesa de no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública al seu estat d'origen; així com el coneixement suficient de la llengua castellana.

- Currículum vitae.

- Fotocòpia del DNI o en el cas, targeta de residència comunitària.

- El resguard del pagament de la taxa, tant si es realitza directament a la Tresoreria municipal, com en el cas que es faci per gir postal o telegràfic o mitjançant transferència bancària.

- Fotocòpia de la documentació que acredita el coneixement de la llengua catalana (nivell bàsic A2).

- Certificació negativa del Registre Central de delinqüents sexuals, d'acord amb el disposat a l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor.

- La documentació acreditativa, degudament confrontada, dels mèrits que s'al·leguin en la fase de concurs. Els mèrits insuficientment justificats no seran valorats ni tampoc els que no s'hagin al·legat o presentat juntament amb la instància de sol·licitud per prendre part en les proves selectives o en el termini atorgat per esmenar deficiències en la sol·licitud presentada en cas d'haver estat declarat provisionalment exclòs/a.

En la instància presentada, les persones aspirants:

- Manifesten que compleixen les condicions exigides a les bases.

- Donen consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en aquesta convocatòria i per a la tramitació del procés selectiu, de conformitat amb la legislació vigent.

- Atorguen l'autorització expressa perquè aquesta Corporació municipal demani, respecte a la persona interessada, els antecedents que d'aquesta puguin constar al Registre Central de Penats i Rebels.

Les dades corresponents a l'adreça, DNI, telèfon i correu electrònic que figuren en la sol·licitud es consideraran com les úniques vàlides a efectes de notificacions. Serà responsabilitat exclusiva de les persones aspirants els errors en la seva consignació i la comunicació a aquest Ajuntament de qualsevol canvi de les mateixes.

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud l'aspirant dona el seu consentiment explícit al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació dels procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent (LOPD i Reglament europeu (UE) 679/16.

 

SISENA. Admissió d'Aspirants

Expirat el termini de presentació d'instàncies, l'Alcaldia dictarà resolució en el termini de deu dies, i declararà aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos. En aquesta resolució, que es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://www.bellver.org] i, en el seu cas, en el Tauler d'anuncis, per a major difusió, es concedirà un termini de cinc dies hàbils per a l'esmena. En publicar-se la llista provisional d'admesos i exclosos es podrà fer advertència de què, transcorregut el termini anterior sense reclamacions, quedarà aquella elevada a definitiva. En la mateixa resolució s'inclourà la designació nominal del Tribunal.

Les al·legacions presentades seran resoltes en el termini màxim de trenta dies des de la finalització del termini per a la presentació. Transcorregut aquest termini sense que s'hagués dictat cap resolució, les al·legacions s'entendran desestimades. Vistes les al·legacions presentades, per Resolució d'Alcaldia es procedirà a l'aprovació definitiva de la llista d'admesos i exclosos, que, igualment serà objecte de publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i a la seu electrònica de l'aquest Ajuntament [adreça https://www.bellver.org] i, en el seu cas, en el Tauler d'anuncis, per a major difusió. En aquesta publicació es farà constar [el dia, hora i lloc en què hauran de realitzar-se totes les proves. La crida per a posteriors exercicis es farà mitjançant la publicació en el tauler d'anuncis de la Corporació; en aquest supòsit, els anuncis de la celebració de les successives proves hauran de fer-se públics per l'òrgan de selecció en els locals on s'hagi celebrat la prova anterior, amb dotze hores, almenys, d'antelació al començament d'aquest, si es tracta d'aquest exercici, o de vint-i-quatre hores, si es tracta d'un de nou]. Igualment, en aquesta resolució, es farà constar la designació nominal del Tribunal.

 

SETENA. Tribunal Qualificador

El tribunal qualificador d'aquest procés de selecció tindrà la composició següent:

President: Membre designat pel President de la corporació, que pot ser o no personal de la mateixa entitat local.

Vocals:

- 1 Membre designat per l'Escola d'Administració local.

- 1 Funcionari/a municipal designat pel President de la corporació.

- Secretari/a (amb dret a veu i sense vot): funcionari/a de l'Ajuntament de Bellver de Cerdanya, designat per la Presidenta de la corporació.

Els membres tindran una titulació igual o superior a la requerida per les places convocades. Els vocals hauran de complir el principi d'especialitat. La designació nominal dels membres del Tribunal s'efectuarà en la resolució que aprovi la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu, i es publicarà al tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament. El tribunal no pot constituir-se ni actuar sense l'assistència del president, el secretari i almenys la meitat dels seus membres, siguin titulars o suplents.

L'abstenció i recusació dels membres de l'òrgan de selecció es regirà per allò previst als articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de 1 de octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic (LRJSP). 6.3. L'autoritat convocant resoldrà les qüestions d'abstenció i recusació que es plantegin en el termini màxim de deu dies des de la seva recepció al registre de l'entitat, un cop escoltades les parts implicades.

L'òrgan de selecció podrà disposar la incorporació a les seves tasques d'assessors especialistes per a les proves o exercicis que estimi pertinents. El seu nomenament es farà constar a l'acta de la reunió en què es disposi. Aquests assessors limitaran la seva actuació a prestar la col·laboració en les respectives especialitats tècniques sota la direcció de l'òrgan de selecció. Participaran en les sessions de l'òrgan de selecció amb dret a veu i sense vot.

L'òrgan de selecció actuarà amb plena autonomia funcional, garantint la legalitat del procés i l'objectivitat de la decisió selectiva. Resoldrà els dubtes que puguin sorgir en aplicació de les presents bases i prendrà els acords necessaris pel manteniment del bon ordre en el desenvolupament del procés selectiu, establint els criteris que s'hagin de seguir en tot allò no previst a les bases.

 

VUITENA. Sistemes de Selecció i Desenvolupament dels Processos

 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

El procediment de selecció és el de concurs-oposició i constarà de les següents fases:

— Oposició.

— Concurs.

L'exercici de les proves serà obligatori i eliminatori, qualificant-se fins a un màxim de 100 punts, sent eliminats els aspirants que no aconsegueixin un mínim de 50 punts. La puntuació de cadascun dels exercicis es trobarà calculant la mitjana aritmètica de les puntuacions atorgades per cadascun dels membres del Tribunal.

 

FASE OPOSICIÓ:

La fase d'oposició consistirà a superar una prova teòrica consistent en preguntes test i/o preguntes curtes eliminatòries i obligatòries per als aspirants.

Els aspirants seran convocats en crida única, sent exclosos de l'oposició els qui no compareguin, excepte causa de força major degudament acreditada i lliurement apreciada pel Tribunal.

Els candidats hauran d'acudir proveïts del DNI o, en defecte d'això, passaport o permís de conduir. En qualsevol moment el Tribunal podrà requerir als opositors perquè acreditin la seva personalitat.

10.1 Fase d'oposició

L'oposició consistirà en la realització dels exercicis següents que es consideraran en unitat d'acte.

10.1.1.- Prova de llengua. Els aspirants hauran d'acreditar coneixement adequat i suficient de la llengua catalana, mitjançant el Certificat del nivell A2 de la Junta Permanent de català, o algun dels certificats equivalents, que s'haurà d'aportar en el moment de presentar la instància. Els aspirants que no aportin el certificat o títols equivalents hauran de realitzar una prova de català de caràcter obligatori i eliminatori. La puntuació de la prova de català és d'apte o no apte.

10.1.2.- Prova teòrica. Consistirà a respondre durant el temps fixat pel tribunal a les qüestions plantejades pel tribunal i que poden ser en format test, de preguntes curtes o d'ambdues coses al mateix temps. Aquests temes o preguntes estaran relacionats amb coneixements de les places a cobrir, sobre les matèries del programa que figura com a temari a l'annex III d'aquestes Bases.

L'exercici es valorarà de 0 a 80 punts, i serà necessari obtenir una puntuació mínima de 40 punts per superar-lo. Els aspirants que no assoleixin la puntuació mínima restaran exclosos dels procés de selecció. La qualificació del format text, si s'escau, s'atendrà a la regla següent: les respostes incorrectes o en blanc seran neutres

 

FASE CONCURS:

La fase de concurs consistirà en la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants que hagin superat la fase d'oposició d'acord amb el barem següent:

 

Experiència professional: fins a un màxim de 20 punts.

Per haver prestat serveis com a cambrer/a.

1 punt per fracció igual o superior a 1 mes.

 

 

La puntuació establerta en aquest apartat s'entendrà referida a la jornada ordinària de treball. En el cas que la jornada sigui inferior a l'ordinària, s'aplicarà la puntuació proporcional que correspongui.

L'experiència laboral s'haurà de justificar mitjançant informe de vida laboral acompanyat de còpia del contracte de treball.

En cas d'empat en la fase de concurs, s'estarà al que es disposa en l'article 44 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, que estableix que en cas d'empat en la puntuació s'acudirà per dirimir-ho a l'atorgada als mèrits enunciats a l'apartat primer d'aquest article segons l'ordre establert. De persistir l'empat s'acudirà a la data d'ingrés com a funcionari de carrera en el Cos o Escala des del qual es concursa i, en defecte d'això, al número obtingut en el procés selectiu.

 

NOVENA. Coneixement de la llengua catalana

Els aspirants hauran d'acreditar el coneixement suficient de la llengua catalana, en el grau corresponent a les funcions pròpies de les places objecto de convocatòria.

 

DESENA. Qualificació

Els aspirants que hagin superat la fase d'oposició se'ls aplicarà la puntuació obtinguda en la fase de concurs.

La puntuació final serà aquella obtinguda d'aplicar el percentatge establert per a la fase d'oposició més el percentatge establert per a la fase de concurs.

El resultat de la suma d'ambdues fases, una vegada realitzades les ponderacions en cadascuna d'elles, serà la puntuació final.

 

ONZENA. Relació de persones aprovades, Acreditació de Requisits Exigits i Formalització del Contracte

Concloses les proves, s'elevarà a l'òrgan competent proposta de candidats per a la formalització dels contractes, que en cap cas podrà excedir del nombre de places convocades. Qualsevol proposta de persones aprovades que contravingui l'anteriorment establert serà nul·la de ple dret.

L'òrgan competent procedirà a la formalització dels contractes prèvia acreditació de les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria (Annex II).

Conforme a l'article 28 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, els interessats hauran d'aportar al procediment administratiu les dades i els documents exigits per les Administracions Públiques d'acord amb el que es disposa en la normativa aplicable; si bé, no estan obligats a fer-ho si aquests han estat elaborats per qualsevol administració, sempre que l'interessat hagi expressat el seu consentiment a què siguin consultats o recaptats.

Aquest mateix article, en el seu paràgraf tercer, indica que les Administracions Públiques no requeriran a les interessades dades o documents no exigits per la normativa reguladora aplicable o que hagin estat aportats anteriorment per l'interessat a qualsevol Administració. A aquests efectes, l'interessat haurà d'indicar en quin moment i davant que òrgan administratiu va presentar els citats documents, devent les Administracions Públiques recaptar-los electrònicament a través de les seves xarxes corporatives o d'una consulta a les plataformes d'intermediació de dades o altres sistemes electrònics habilitats a aquest efecte. Es presumirà que aquesta consulta és autoritzada pels interessats, tret que consti en el procediment la seva oposició expressa o la llei especial aplicable requereixi consentiment exprés.

Excepcionalment, si les Administracions Públiques no poguessin recaptar els citats documents, podran sol·licitar novament a l'interessat la seva aportació.

Formalitzat el contracte s'haurà de comunicar a l'oficina pública d'ocupació que correspongui, en el termini dels deu dies següents a la seva concertació; així mateix, s'haurà d'informar a la representació legal dels treballadors, mitjançant lliurament d'una còpia bàsica dels contractes celebrats.

Tingui's en compte que fins que es formalitzin aquests i s'incorporin als llocs de treball corresponents, els aspirants no tindran dret a percepció econòmica alguna.

 

PERÍODE DE PROVA:

S'estableix un període de prova d'un mes.

Les persones responsables de fer el seguiment del període de prova hauran d'emetre informe valorant els ítems que a continuació es determinen: capacitat de treball i rendiment professional, el sentit de la responsabilitat i l'eficiència, l'interès per l'aprenentatge, la disposició i la iniciativa, la integració en l'equip de treball i l'adequació en les seves relacions internes i externes.

Aquest període de prova forma part del procés selectiu i si alguna persona aspirant no ho superés, perdrà tots els drets derivats del procés de selecció, i es dirà en les mateixes condicions a la persona que ho segueixi en l'ordre de puntuació, sempre que hagin superat el procediment de selecció].

 

DOTZENA. Constitució de borsa de treball

Es constituirà una borsa de treball amb les persones que superin el procés de selecció i no resultin contractades, a fi que pugui ser utilitzada en futures crides que poguessin resultar necessaris per cobrir vacants temporalment degudes baixes per malaltia, maternitat, etc. La borsa serà ordenada segons la puntuació obtinguda.

La puntuació mínima per poder formar part de la corresponent borsa d'ocupació és de 50 punts.

L'ordre de crida dels aspirants inscrits en la borsa en aquest Ajuntament serà per: ordre de puntuació. Tindrà preferència l'aspirant que figura en primer lloc de la llista d'ordre de la borsa.

La renúncia inicial a una oferta de treball, o la renúncia durant la vigència del contracte, no donaran lloc a l'exclusió de la Borsa de Treball, però ocasionarà un canvi de lloc del lloc de treball, dins d'aquesta, passant a ocupar l'últim lloc de treball com a integrant de la Borsa. Són causes que justifiquen la renúncia a una oferta de treball i que impliquen el manteniment dins de la Borsa de Treball:

- Estar en situació d'ocupat, prestant serveis a l'Ajuntament com a personal contractat, en qualsevol de les formes admeses en dret, laboral o funcionari interí.

- Estar en situació de Suspensió per accident, baixa per malaltia, intervenció quirúrgica, internament hospitalari, maternitat, embaràs d'alt risc i situació de risc o necessitat acreditada per facultatiu que exigeixi la lactància natural de menors de nou mesos. L'acreditació documentada de la finalització de tal circumstància donarà lloc a la reposició en aquest lloc de l'ordre de llista en les Borses de Treball en què es trobarà la persona afectada.

- Exercici de càrrec públic representatiu que impossibiliti l'assistència al treball.

Les persones incloses en la Borsa de Treball hauran de presentar dades personals suficients que permetin la seva ràpida localització, sent responsables de què estiguin actualitzats a tot moment. Una vegada realitzat l'intent de localització per mitjà de la comunicació telefònica, la telegràfica amb justificant de recepció o el correu electrònic amb justificant de recepció, si no fos possible el contacte en vint-i-quatre hores s'acudirà a la persona següent. Si s'opta per la comunicació telefònica, es realitzaran un mínim de tres intents de contacte entre les 8:00 i les 14:00 hores, amb un interval de 45 minuts entre cada trucada. Quedarà anotació escrita del que s'indica en aquest nombre en el servei corresponent, donant-se trasllat immediat d'informe escrit al Secretari de la Corporació per a coneixement i constància.

La persona integrant de la Borsa de Treball que rebi proposada d'oferta de treball, en els termes descrits anteriorment, haurà de procedir a l'acceptació o rebuig d'aquesta, en un període màxim de 24 hores, tret que per circumstàncies excepcionals o de força major.

Aquesta borsa d'ocupació tindrà vigència durant un termini de dos anys.

 

TRETZENA. Incidències

La convocatòria amb les seves bases i quants actes administratius es derivin d'ella, podran ser impugnades per les persones interessades davant la Jurisdicció Social.

Contra la convocatòria i les seves bases, que esgoten la via administrativa, podrà formalitzar demanda, en el termini de dos mesos, davant el Jutjat social de Lleida o, a la seva elecció, el que correspongui al seu domicili, a la qual acompanyarà còpia de la resolució denegatòria o document acreditatiu de la interposició o resolució del recurs administratiu, segons sigui procedent, unint còpia de tot això per a l'entitat demandada, en virtut del que es disposa en l'article 69.2 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

En el no previst a les bases serà d'aplicació el Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la Refundició en un text únic de la Llei de la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals, el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat pel Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril; la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

 

Bellver de Cerdanya, 18 d'abril de 2024

 

Eulàlia Serra Domingo

Alcaldessa presidenta

 

 

ANNEX 1. SOL·LICITUD DE LA PERSONA INTERESSADA

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX 2. ACREDITACIÓ DELS REQUISITS EXIGITS EN LA CONVOCATÒRIA PER LA PERSONA SELECCIONADA

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX 3. TEMARI

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21301 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para cubrir una plaza de taquillero y camarero del bar de la piscina municipal, en régimen laboral fijo discontinuo, para la temporada de verano, por el sistema de concurso-oposición.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21301"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Bellver de Cerdanya,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21301-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-cubrir-plaza-taquillero-camarero-bar-piscina-municipal-regimen-laboral-fijo-discontinuo-temporada-verano-sistema-concurso-oposicion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.