EDICTO sobre modificación de la oferta pública de empleo para el año 2023.

Es fa públic que la Junta de Govern Local de la Corporació de data 25 de març de 2024 ha aprovat una modificació de l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Banyoles per l'any 2023, transcrivint-se a continuació la seva part dispositiva:

 

"Primer.- Modificar l'Oferta pública 2023 amb la substitució del sistema selectiu previst per la plaça de Treballador social pel de concurs-oposició.

El detall de la modificació és el següent:

 

OFERTA PÚBLICA 2023- TAXA REPOSIÓ ORDINÀRIA

 

PLANTILLA FUNCIONARIS

 

NÚM.

PLAÇA

ESCALA

SUBESCALA

GRUP

SISTEMA SELECTIU

1

Treballadors/es socials

Adm. Especial

Tècnic/a Mig

A2

Concurs oposició

 

 

Segon.- Publicar la modificació de l'oferta pública 2023 al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Girona, així com notificar-ho a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i a l'Administració de l'Estat.

 

Tercer.- Notificar el present acord a la Junta de Personal i Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de Banyoles."

 

Contra aquest acord es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes, a comptar a partir del dia següent al de la seva publicació.

Alternativament, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós administratiu de Girona, dins del termini de dos mesos, comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació.

Tanmateix, es podrà interposar, si s'escau, qualsevol altre recurs que es consideri convenient i que legalment correspongui.

La interposició de qualsevol dels recursos, però, no paralitza, per si mateix, l'acció administrativa perquè l'acte administratiu sigui efectiu, llevat que així ho acordi l'òrgan jurisdiccional o administratiu competent.

 

 

Banyoles, 15 d'abril de 2024

 

Miquel Noguer Planas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21297 {"title":"EDICTO sobre modificación de la oferta pública de empleo para el año 2023.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21297"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Banyoles,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21297-edicto-modificacion-oferta-publica-empleo-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.