ANUNCIO sobre modificación del Decreto núm. 161, de 15 de mayo de 2023, relativo a la oferta pública de empleo del año 2023.

Anunci pel qual es fa públic, que per decret d'alcaldia núm. 2024DECR000100 de data 4 de març de 2024 es va aprovar el següent:

 

CARLES VALLS I ARNÓ, Alcalde - President de l'Ajuntament de Balenyà

 

Assumpte: Modificació del Decret número 161 de 15 de maig de 2023, relatiu a l'oferta pública d'ocupació de l'any 2023.

 

Antecedents de fet.

 

1. Vist el Decret número 161 de 15 de maig de 2023 que aprova l'oferta pública d'ocupació per l'any 2023, amb la incorporació de les següents places:

 

Grup

Escala

Subescala

Plaça

Nª places

Forma provisió

Nivell titulació

Torn Classe

C2

Administració General

Administració

Auxiliar administratiu/va

1

C/O

Graduat escolar o equivalent

Lliure

F

C2

Administració Especial

Guàrdia municipal

Cap de Guàrdia municipal

1

C/O

Graduat escolar o equivalent

Pr. Int

F

C1

Administració General

Administració

Administratiu/va

1

C/O

Batxillerat o equivalent

Lliure

F

C1

Administració General

Administració

Administratiu/va

2

C/O

Batxillerat o equivalent

Pr. Int

L

 

 

2. Vist que la plantilla de l'Ajuntament de Balenyà per l'any 2023 publicada al BOPB de 17 de febrer de 2023, així com per l'any 2024, publicada al BOPB de 27 de desembre de 2023 i al DOGC de 3 de gener de 2024, estableix que les places d'Administratiu/iva es corresponen a places de la plantilla de funcionaris i no pas a la plantilla de personal laboral. Regulació que també s'estableix a la Relació de Llocs de Treball vigent.

 

3. Per tant, procedeix esmenar l'aprovació de l'oferta pública d'ocupació per ajustar-la al mandat establert per la plantilla municipal, requerint-se que aquestes places constin com a personal funcionari, tractant-se d'una rectificació d'error.

 

Fonaments de dret

 

1. Article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, on s'estableix que "Las Administraciones Públicas podrán, asimismo, rectificar en cualquier momento, de oficio o a instancia de los interesados, los errores materiales, de hecho o aritméticos existentes en sus actos."

 

2. És a dir, l'error és patent i clar, sense necessitat d'acudir a interpretacions de normes jurídiques aplicables, atès que l'error material o de fet es caracteritza per ser clar, manifest i indiscutible, implicant, per si solament, l'evidència d'aquest sense necessitat de majors raonaments ni interpretacions.

 

És per tot això, i en virtut les competències d'aquesta alcaldia per aprovar l'oferta pública d'ocupació segons l'article 21.1g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i l'article 53.1 h) i del Decret Leg. 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, que:

 

RESOLC:

 

Primer: Modificar la fila quarta del decret número 161 de data 15 de maig de 2023 que aprovava l'oferta pública per l'any 2023 quedant de la següent manera:

 

Grup

Escala

Subescala

Plaça

Nª places

Forma provisió

Nivell titulació

Torn Classe

C1

Administració General

Administració

Administratiu/va

2

C/O

Batxillerat o equivalent

Pr. Int

F

 

 

Segon: Publicar el present acord al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al DOGC i al Butlletí Oficial de la Província.

 

Balenyà, 5 d'abril de 2024

 

Oriol Usart Sánchez

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21293 {"title":"ANUNCIO sobre modificación del Decreto núm. 161, de 15 de mayo de 2023, relativo a la oferta pública de empleo del año 2023.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21293"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Balenyà,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21293-anuncio-modificacion-decreto-num-161-15-mayo-2023-relativo-oferta-publica-empleo-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.