ANUNCIO sobre aprobación del Convenio marco para la puesta a disposición de las aguas regeneradas provenientes de la EDAR de Manresa - Sant Joan de Vilatorrada.

 

De conformitat amb el que disposa l'article 110.3 de la Llei 26/2010 de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, es posa en públic coneixement que per Resolució de la Presidència de la Mancomunitat de municipis del Bages per al Sanejament de data 16 de febrer de 2024 (número 2024-0053) s'ha procedit a aprovar el Conveni marc entre la Mancomunitat de municipis del Bages per al sanejament i els ajuntaments que la integren per la posada a disposició de les aigües regenerades provinents de l'EDAR de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada, en els termes i contingut que es transcriu literalment a continuació:

 

RESOLUCIÓ DE LA PRESIDÈNCIA

 

I. Antecedents

 

Primer.- D'acord amb l'article tercer dels vigents estatuts de la Mancomunitat, aquesta ha estat constituïda per a la gestió més eficient dels recursos hídrics i de les obres i les actuacions hidràuliques i per a la prestació dels serveis relacionats.

Constitueix l'objecte de la Mancomunitat la gestió i explotació dels sistemes públics de sanejament d'aigües residuals, sistemes d'abastament d'aigua en alta i de subministrament d'aigua en baixa, així com la reutilització de les aigües regenerades i el retorn a l'aigua del medi, activitats que constitueixen la gestió integrada de l'aigua al seu àmbit territorial, per a la qual cosa la Mancomunitat té plena capacitat.

 

Segon.- Per acord ACORD GOV/1/2020, de 8 de gener, es va aprovar el Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera.

El Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera (PES) és l'instrument de planificació que preveu les regles d'explotació dels sistemes i les mesures que cal aplicar en relació amb la utilització del domini públic hidràulic i han d'activar-se un cop l'Agència Catalana de l'Aigua, atesos els indicadors establerts, declari formalment la situació d'alerta i eventual sequera. Té per objectiu donar continuïtat àgil i eficient des de la gestió ordinària o de normalitat hidrològica cap a la gestió de situacions de sequera i els episodis més crítics de manca de disponibilitat de recursos hídrics.

En el DOGC núm. 8866 de data 2 de març de 2023 es va publicar el Decret Llei 1/2023, de 28 de febrer, pel qual s'estableixen les mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte fluvial de Catalunya.

Posteriorment per Resolució ACC/747/2023, de 6 de març, es va declarar l'entrada a l'estat d'excepcionalitat per sequera hidrològica a les unitats d'explotació embassaments del Llobregat, embassaments del Ter i Embassaments del Ter-Llobregat i es modifiquen els estats de sequera hidrològica i pluviomètrica d'altres unitats d'explotació.

En el DOGC núm. 8920 de data 22 de maig del 2023 es va publicar la Llei 9/2023, del 19 de maig, de mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya a l'objecte d'establir les normes i les mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya, i també complementar el Decret llei 1/2023, del 28 de febrer, pel qual s'estableixen mesures extraordinàries i urgents per a fer front a la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte de conca fluvial de Catalunya.

L'esmentada normativa ha comportat la prohibició de la neteja amb aigua potable de carrers, clavegueram, paviments, façanes i similars així com també el reg de zones verdes i jardins públics i privats, però es permet la utilització d'aigua regenerada provinent de les estacions depuradores d'aigües residuals.

 

Tercer.- Per aquest motiu, el 8 de març de 2023 la Mancomunitat va sol·licitar a l'Agència Catalana de l'Aigua la derivació d'aigües regenerades amb caràcter temporal de l'EDAR deManresa-Sant Joan de Vilatorrada amb la finalitat de destinar-la a la neteja de carrers, clavegueram, paviments, façanes i reg de zones verdes i jardins públics i privats, amb un volum de 40 m3 dia, segons memòria presentada.

Efectuats els tràmits corresponents, inclòs l'obtenció de l'informe favorable de la Secretaria de Salut Pública, es va acordar atorgar l'autorització temporal d'aigua regenerada de la DMAS (EDAR de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada) mitjançant camions cisterna, als municipis integrants de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al sanejament amb els requisits i condicions que consten a la resolució signada el 30 de maig de 2023.

Amb data 3 d'agost de 2023, la Mancomunitat va sol·licitar a l'ACA l'ampliació dels usos de la derivació d'aigües concedida , la qual li va ser atorgada mitjançant Resolució signada el 26 de setembre de 2023, per als usos urbans per a serveis, en relació amb el Reial Decret 1620/2007 de 7 de desembre, on s'inclou la neteja viària, el reg de zones verdes urbanes i obres fora de trama urbana, amb les condicions que consten en l'esmentada Resolució.

 

Quart.- Consta a l'expedient la Memòria justificativa de la necessitat i idoneïtat del conveni redactada de conformitat amb el que determina l'article 50.1 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, segons el qual serà necessari que el conveni s'acompanyi d'una memòria justificativa en la que s'analitzi la seva necessitat i oportunitat, el seu impacte econòmic, el caràcter no contractual de l'activitat en qüestió així com el compliment d'allò previst en la pròpia Llei.

 

II. Normativa aplicable

 

-Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local.

-Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

-Llei 26/2010 de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

-Llei 39/2015 d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

-Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

-Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

-Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat pel Decret 179/1995 de 13 de juny .

-Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública.

En base als antecedents descrits i la normativa aplicable indicada, s'ha considerat oportú redactar un conveni marc que tingui per objecte la posada a disposició dels ajuntaments membres de la Mancomunitat de l'aigua regenerada provinent de la sortida de la depuradora de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada per a la neteja viària (inclòs embornals i ubicacions), reg de zones verdes urbanes i obres fora de la trama urbana, els quals són els usos autoritzats, amb un volum màxim diari de 100 m3, i amb les condicions establertes per l'Agència Catalana de l'Aigua a la seva Resolució de data 26 de setembre de 2023.

Així mateix, en el supòsit que els usos permesos per la Resolució indicada fossin posteriorment objecte d'ampliació, modificació o supressió, per part de l'ACA, es considerarà que la mateixa operarà de forma automàtica tant en el conveni marc com en els convenis específics que es formalitzaran amb els ajuntaments que s'hi hagin adherit. En aquests supòsits la Mancomunitat ho haurà de comunicar prèviament a l'Ajuntament interessat per al seu coneixement.

Obren a l'expedient la Memòria justificativa de la necessitat i oportunitat del Conveni marc, de conformitat amb el que disposa l'article 50.1 de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, així com els informes favorables de la Secretaria i de la Intervenció.

En ús de les atribucions delegades a la Presidència de la mancomunitat per part de la seva Assemblea General a la sessió de 25 de setembre de 2023 (publicades al Butlletí oficial de la Província de Barcelona de data 5 d'octubre de 2023),

 

RESOLC:

 

Primer.- Aprovar el Conveni marc entre la Mancomunitat de municipis del Bages per al sanejament i els ajuntaments que la integren per la posada a disposició de les aigües regenerades provinents de l'EDAR de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada, còpia del qual s'annexa a la present Resolució.

 

Segon.- Establir que en el supòsit que els usos permesos per la Resolució de l'Agència Catalana de l'Aigua de data 26 de setembre de 2023 siguin posteriorment objecte d'ampliació, modificació o supressió, es considerarà que la mateixa operarà de forma automàtica tant en el Conveni marc com en els convenis específics que es formalitzaran amb els ajuntaments que s'hi hagin adherit, la qual cosa haurà de comunicar la Mancomunitat a cada ajuntament interessat per al seu coneixement.

 

Tercer.- Comunicar als ajuntaments membres de la Mancomunitat el present acord per tal que aprovin per l'òrgan competent, si s'escau, l'adhesió al Conveni marc en el termini d'un mes a comptar des del primer dia hàbil següent a la recepció de la comunicació.

 

Quart.- Publicar el present acord i el text del Conveni marc al tauler d'anuncis electrònic de la Mancomunitat i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb el que disposa l'article 110.3 de la Llei 26/2010 de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

 

Manresa, 23 de febrer de 2024

 

Marc Aloy Guàrdia

President

 

Davant meu

Secretari

 

 

CONVENI MARC ENTRE LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DEL BAGES PER AL SANEJAMENT I ELS AJUNTAMENTS QUE LA INTEGREN PER LA POSADA A DISPOSICIÓ DE LES AIGÜES REGENERADES PROVINENTS DE L'EDAR DE MANRESA-SANT JOAN DE VILATORRADA.

 

REUNITS:

 

D'una part l'Il·lm. Sr. Marc Aloy Guàrdia, com a president de la Mancomunitat de municipis del Bages per al Sanejament, amb NIF: P-5811201-B i domicili al carrer Montserrat 1-7, baixos primer de Manresa (08241) , assistit pel secretari de la Mancomunitat, Sr. Joan Lluís Obiols Suari.

D'altra, l'Il·lm/a. Sr./Sra. (...) com alcalde/ssa de l'Ajuntament de (...), amb NIF (...) i domicili a (...), número (...) de la població (...), assistit pel secretari/a de l'Ajuntament, Sr./Sra. (...)

 

INTERVENEN:

 

D'una part el senyor Marc Aloy Guàrdia, actuant en nom i representació de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament, de conformitat amb el que disposa l'article 11è dels estatuts vigents de la Mancomunitat en relació a l'article 53.1 a) del Text refós de la Llei Municipal i Règim Local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, i facultat per acord de l'Assemblea General de sessió ordinària de data 25 de setembre de 2023, d'atribució de competències de l'Assemblea a la Presidència, publicat al BOPB de 5 d'octubrede 2023.

D'una altra el senyor/a, actuant en nom i representació de l'Ajuntament de, de conformitat amb el que disposa l'article 11è dels estatuts vigents de la Mancomunitat en relació a l'article 53.1 a) del Text refós de la Llei Municipal i Règim Local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, i facultat per la signatura del present conveni per acord de l'òrgan competent de la Corporació adoptat amb data.

Intervenen com a fedataris, de conformitat amb el que disposa l'article 3.2 del Reial Decret 128/2018 de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, el senyor Joan Lluís Obiols Suari, secretari de la Mancomunitat i el senyor/a, secretari/a de l'Ajuntament de (...).

Ambdues parts es reconeixen, en la representació en què actuen, la capacitat legal necessària per a la formalització del present Conveni i de comú acord

 

EXPOSEN:

 

I. Per acord ACORD GOV/1/2020, de 8 de gener, es va aprovar el Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera.

El Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera (PES) és l'instrument de planificació que preveu les regles d'explotació dels sistemes i les mesures que cal aplicar en relació amb la utilització del domini públic hidràulic i han d'activar-se un cop l'Agència Catalana de l'Aigua, atesos els indicadors establerts, declari formalment la situació d'alerta i eventual sequera. Té per objectiu donar continuïtat àgil i eficient des de la gestió ordinària o de normalitat hidrològica cap a la gestió de situacions de sequera i els episodis més crítics de manca de disponibilitat de recursos hídrics.

 

II. En el DOGC núm. 8866 de data 2 de març de 2023 es va publicar el Decret Llei 1/2023, de 28 de febrer, pel qual s'estableixen les mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte fluvial de Catalunya.

 

III. Posteriorment per Resolució ACC/747/2023, de 6 de març, es va declarar l'entrada a l'estat d'excepcionalitat per sequera hidrològica a les unitats d'explotació embassaments del Llobregat, embassaments del Ter i Embassaments del Ter-Llobregat i es modifiquen els estats de sequera hidrològica i pluviomètrica d'altres unitats d'explotació.

 

IV. En el DOGC núm. 8920 de data 22 de maig del 2023 es va publicar la Llei 9/2023, del 19 de maig, de mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya a l'objecte d'establir les normes i les mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya, i també complementar el Decret llei 1/2023, del 28 de febrer, pel qual s'estableixen mesures extraordinàries i urgents per a fer front a la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte de conca fluvial de Catalunya.

L'esmentada normativa ha comportat la prohibició de la neteja amb aigua potable de carrers, clavegueram, paviments, façanes i similars així com també el reg de zones verdes i jardins públics i privats, però es permet la utilització d'aigua regenerada provinent de les estacions depuradores d'aigües residuals.

Per aquest motiu, el 8 de març de 2023 la Mancomunitat va sol·licitar a l'Agència Catalana de l'Aigua la derivació d'aigües regenerades amb caràcter temporal de l'EDAR de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada amb la finalitat de destinar-la a la neteja de carrers, clavegueram, paviments, façanes i reg de zones verdes i jardins pública i privats, amb un volum de 40 m3 dia, segons memòria presentada.

 

V. Efectuats els tràmits corresponents, inclòs l'obtenció de l'informe favorable de la Secretaria de Salut Pública, es va acordar atorgar l'autorització temporal d'aigua regenerada de la DMAS (EDAR de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada) mitjançant camions cisterna, als municipis integrants de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al sanejament amb els requisits i condicions que consten a la resolució signada el 30 de maig de 2023.

 

VI. Amb data 3 d'agost de 2023, la Mancomunitat va sol·licitar a l'ACA l'ampliació dels usos de la derivació d'aigües concedida , la qual li va ser atorgada mitjançant Resolució signada el 26 de setembre de 2023, per als usos urbans per a serveis, en relació amb el Reial Decret 1620/2007 de 7 de desembre, on s'inclou la neteja viària, el reg de zones verdes urbanes i obres fora de trama urbana, amb les condicions que consten en l'esmentada Resolució.

Així mateix, respecte a les dades relatives al cabal, la Resolució fixa un volum màxim diari de 100 m3 diaris, que és el màxim que podrà subministrar la Mancomunitat, a través del seu mitjà propi, Aigües de Manresa SA , als ajuntaments sol·licitants.

S'adjunta com a document annex núm. I al present document còpia de la Resolució indicada.

 

VII. L'Assemblea General de la Mancomunitat de municipis del Bages per al Sanejament, a la sessió de data 18 de desembre de 2023, va adoptar l'acord d'aprovar l'Addenda II a l'encàrrec de gestió a la societat AIGÜES DE MANRESA, SA que constitueix mitjà propi instrumental de la primera, per tal d'incloure l'estació regeneradora d'aigües de l'EDAR Manresa- Sant Joan de Vilatorrada, així com aprovar el Plec de Prescripcions tècniques que regeix l'encàrrec d'operació, d'acord amb els documents que obren a l'expedient.

 

VIII. Atès que a l'Ajuntament deli és necessària la utilització de les aigües regenerades per dur a terme la neteja viària i reg de zones verdes així com per les obres fora de la trama urbana i que la Mancomunitat està autoritzada per part de l'Agència Catalana de l'Aigua per a posar a disposició als municipis membres d'aigua regenerada per als usos indicats, s'està d'acord en convenir les condicions de la seva posada a disposició en el present document.

 

És per tot això que acorden subscriure aquest conveni, en el marc establert a la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques segons les següents:

 

CLÀUSULES:

 

Primera.- Objecte

L'objecte del present conveni és regular la posada a disposició, i la repercussió dels costos derivats de la mateixa, a l'Ajuntament (...) de l'aigua regenerada provinent de la sortida de la depuradora de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada per a la neteja viària (inclòs embornals i ubicacions) i reg de zones verdes urbanes i obres fora de la trama urbana.

Tot d'acord amb les finalitats, termes i condicions que consten a la Resolució de la Direcció de l'Agència Catalana de l'Aigua de data 26 de setembre de 2023, que hauran de ser complertes pel dipositant final de l'aigua regenerada.

En el supòsit que els usos permesos per la Resolució indicada fossin posteriorment objecte d'ampliació, modificació o supressió, per part de l'ACA, es considerarà que la mateixa operarà de forma automàtica tant en el present conveni marc com en els convenis específics que es formalitzaran amb els ajuntaments que s'hi hagin adherit. En aquests supòsits la Mancomunitat ho haurà de comunicar prèviament a l'Ajuntament interessat per al seu coneixement.

 

Segona.- Cost a repercutir

D'acord amb l'estudi d'explotació de l'estació regeneradora d'aigües de l'EDAR de Manresa- Sant Joan de Vilatorrada les despeses a repercutir deriven de la següent tarifa a aplicar:

 

- Despeses fixes mensuals: 855,99 € mensuals

 

       855,99 €
Quota fixa mensual = -------------   X  VCM (**)
          VCT (*)

 

(*) VCT- VOLUM TOTAL CONSUMIT EN M3 D'AIGÜES REGENERADESPEL TOTAL DELS MUNICIPIS SOL·LICITANTS.

(**) VCM- VOLUM EN M3 CONSUMIT PEL MUNICIPI SOL·LICITANT.

 

-Despeses variables:

                       113,08
                      Quota variable= ----------- = 0,7203€/m3
                          157

 



Tercera.- Àmbit d'aplicació.

L'àmbit d'aplicació del present conveni es refereix a totes les actuacions que comportin els usos d'aigua regenerada actualment permesos per part de l'ACA a la Mancomunitat, mitjançant camions cisterna, al municipi de (...)

 

Quarta.- Obligacions de la Mancomunitat.

- Posar a disposició de l'Ajuntament de (...), a través del seu mitjà propi Aigües de Manresa SA, i exclusivament per als usos permesos per l'ACA a la Mancomunitat, l'aigua regenerada provinent de la sortida de la depuradora de Manresa- Sant Joan de Vilatorrada mitjançant camions cisterna que seran aportats per l'Ajuntament de (...), a costa i càrrec del mateix.

- Confeccionar, per part del mitjà propi de la Mancomunitat, un llistat detallat del volum diari subministrat d'aigua regenerada a l'Ajuntament de (...)

 

Cinquena.- Obligacions de l'Ajuntament de (...)

- Presentar la declaració responsable relativa als usos admesos i les seves condicions establertes per la Resolució de l'ACA de 26 de setembre de 2023, d'acord amb el model que consta a l'Annex II del present conveni.

- Formular la sol·licitud de la posada a disposició de l'aigua regenerada d'acord amb el model que consta a l'Annex III del present conveni.

- Utilitzar l'aigua regenerada que li posi a disposició la Mancomunitat únicament pels fins i usos que s'han autoritzat per part de l'Agència Catalana de l'Aigua en la Resolució de data 26 de setembre de 2023, còpia de la qual s'adjunta com a document annex al present conveni marc.

- Complir les condicions imposades per la Resolució de la Direcció de l'ACA de data 26 de setembre de 2023 pel que fa a l'ús de les aigües regenerades, tant quan utilitzi les aigües regenerades de forma directa o a través dels seus contractistes d'obres i serveis que també les hauran d'observar en els mateixos termes.

- A tal efecte l'Ajuntament s'obliga a comunicar o a incorporar en els documents contractuals el contingut de la Resolució de l'ACA de data 26 de setembre de 2023.

 

Sisena. Liquidació de despeses efectives.

El pagament del cost de les aigües regenerades es farà efectiu per l'Ajuntament de (...) a la Mancomunitat.

Aquest pagament s'abonarà en base als costos trimestrals del consum de les aigües regenerades. Un cop finalitzat el trimestre, la Mancomunitat remetrà en els 15 dies hàbils següents la liquidació de la quota total a abonar, on es contemplarà la quota fixa i la quota variable, i l'Ajuntament de (...), abonarà l'import de la liquidació dins dels terminis establerts per la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de morositat de les administracions públiques. L'import de cada liquidació contemplarà la quota fixa i variable, i l'aplicació de l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) vigent en el moment sobre l'import total.

L'abonament es farà mitjançant transferència bancària al compte corrent de la Mancomunitat, que és el següent:

ES57 0182 6035 4202 0005 6997

 

Setena.- Incompliment de les obligacions.

L'incompliment de les obligacions establertes en les clàusules del present conveni per part de la Mancomunitat habilitarà a l'Ajuntament de (...) per a reclamar davant la Comissió de Seguiment el seu compliment i proposar les actuacions i procediments de resolució que consideri adients.

L'incompliment de les obligacions establertes en el present Conveni per part de l'Ajuntament de (...) habilitarà a la Mancomunitat per a reclamar davant la Comissió de Seguiment el seu compliment i proposar les actuacions i procediments de resolució que consideri adients.

 

Vuitena.- Mecanismes de seguiment.

En aplicació del que disposa la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions publiques de Catalunya (LRJPAPC) i l'article 49 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic (LRJSP), a sol·licitud de qualsevol de les parts i pel tractament i proposta de resolució de les concretes vicissituds que afectin el desenvolupament del present conveni, es constituirà, quan sigui necessària, una Comissió de Seguiment on cada part signatària designarà dos representants, els quals exerciran les funcions de seguiment i efectuaran, de mutu acord a les parts signants, les propostes relatives a la gestió, interpretació i execució del conveni.

Aquesta Comissió coneixerà i farà les propostes escaients per a la resolució dels problemes que puguin afectar el present conveni, així com del procediment i efectes que per les parts es derivin de l'extinció ordinària o anticipada del Conveni, proposant a les parts la formalització del document específic d'extinció que fixi la causa extintiva i reguli clarament els seus efectes.

 

Novena.- Vigència, eficàcia i publicitat del conveni

El conveni obliga a les parts des que es signa, tot i que, si s'escau, caldrà regularitzar, cada situació particular que afecti a cada ajuntament en el conveni específic que es signi entre aquest i la Mancomunitat.

El termini de vigència del conveni serà de quatre anys a partir de la seva signatura i les parts podran acordar la seva pròrroga per un període de fins a quatre anys més.

El conveni s'ha d'inscriure en el Registre de convenis de cooperació i col·laboració de la Generalitat i s'ha de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Desena.- Modificació i extinció anticipada del conveni

Els convenis s'extingeixen pel compliment dels compromisos que en constitueixen l'objecte, pel transcurs del termini de vigència pactat sense que se n'hagi acordat la pròrroga. Per l'acord unànime de les parts o per l'incompliment de les obligacions i compromisos assumits per part d'alguna de les parts.

Per tal de formalitzar de forma fefaent la seva extinció, les parts podran signar el corresponent acord al respecte i correspondrà a la comissió de seguiment definir la proposta del procediment i determinació dels efectes que per a les parts es derivin de l'extinció ordinària o anticipada del mateix així com la proposta del procediment per a dur-la a terme.

El conveni, o qualsevol de les seves pròrrogues, s'extingiran de forma anticipada al termini de finalització de la seva vigència.

-Per l'aprovació de modificacions normatives que contradiguin l'essència del present conveni o per qualsevol circumstància que impossibiliti el compliment del seu objecte.

- Per renúncia expressa de qualsevol de les parts.

- Per mutu acord de les parts.

- Per incompliment de les obligacions i els compromisos adquirits per algun dels signants a requeriment de qualsevol de les parts i a proposta de la Comissió de Seguiment, d'acord amb el procediment establert a l'article 51 de la LRJSP.

- Per decisió judicial declarativa de la nul·litat del conveni.

- Per qualsevol altra causa diferent de les anteriors previstes en el Conveni o en altres Lleis.

 

Onzena.- Protecció de dades de caràcter personal

Les parts signatàries resten subjectes al que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

 

Dotzena.- Naturalesa i resolució de discrepàncies

El present conveni té naturalesa administrativa i queda fora de l'àmbit d'aplicació de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, conforme a el que s'estableix en el seu article 6, regint-se pel contingut de les seves estipulacions i per la normativa administrativa de caràcter bàsic, com són la LRJSP i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, així com, si s'escau, els articles 108 a 112 i Disposició addicional cinquena de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques catalanes, i pels articles 303 a 311 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Les parts es comprometen a intentar resoldre de bona fe, en el si de la Comissió de Seguiment, qualsevol diferència que sobre la interpretació de present conveni pugui sorgir. En defecte d'això, seran competents per a conèixer de les qüestions litigioses els òrgans jurisdiccionals de l'ordre contenciós-administratiu, conforme a l'article 14 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciós-administrativa.

 

I en prova de conformitat i d'acceptació, totes les parts signen digitalment aquest conveni el qual entrarà en vigor a la data de la darrera signatura.

 

Per la Mancomunitat de municipis del Bages per al Sanejament

 

El president,

Marc Aloy Guàrdia

 

El secretari,

Joan Lluís Obiols Suari

 

Per l'Ajuntament de (...)

L'alcalde/ssa,

El/la secretari/a,

 

 

ANNEX II. DECLARACIÓ RESPONSABLE PER L'ÚS D'AIGUA REGENERADA

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX III. SOL·LICITUD DE POSADA A DISPOSICIÓ D'AIGÜES REGENERADES

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21124 catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9146,Mancomunidad de Municipios de El Bages para el Saneamiento https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21124-anuncio-aprobacion-convenio-marco-puesta-disposicion-aguas-regeneradas-provenientes-edar-manresa-sant-joan-vilatorrada https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.