ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases para proveer un puesto de trabajo del Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts mediante concurso de movilidad interadministrativa.

Per Decret d'Alcaldia número 2024DECR000280 de data 5 d'abril de 2024 s'han aprovat les bases i la convocatòria del concurs de mobilitat interadministrativa obert a funcionaris de carrera de les diferents administracions públiques per a proveir el lloc de treball que s'indica a continuació:

 

Denominació lloc de treball: Arquitecte/a en cap

Nombre de llocs a proveir: 1

Règim jurídic: Funcionari de carrera. Escala Administració Especial; Subescala Tècnica; Classe Superior.

Grup classificació: A1

Formació específica: Grau en arquitectura o titulació equivalent.

Requeriments específics: Disponibilitat parcial i dedicació horària plena.

Nivell complement de destinació (CD): 26

Complement específic (CE): 936 punts segons VLLT

Sistema de selecció: concurs de mobilitat interadministrativa.

 

L'anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 74 de 16 d'abril de 2024 (núm. edicte 3038).

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els restants i successius anuncis d'aquesta convocatòria es faran públics únicament en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la seva pàgina web: www.santjoanlesfonts.cat.

 

Sant Joan les Fonts, 16 d'abril de 2024

 

Maria Vidal Jodar

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21112 catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21112-anuncio-aprobacion-convocatoria-bases-proveer-puesto-trabajo-ayuntamiento-sant-joan-fonts-concurso-movilidad-interadministrativa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.