EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo de las obras de ampliación de la escuela CEIP Tramuntana de Pont de Molins.

Per Decret de l'Alcaldia núm. 2023DECR000361 del dia 6 de novembre de 2023, es va aprovar definitivament el "Projecte bàsic i executiu de les obres d'ampliació escola CEIP Tramuntana" en la seva versió entrada en data 10.05.2023, amb núm. E2023000879, per l'arquitecta redactora, Sra. Maria Mercè Oriol Hilari, juntament amb el seu annex, entrat en data 3.11.2023, amb núm. E2023001962. El pressupost per a la seva implementació és de 284.274,01€ (DOS-CENTS VUITANTA-QUATRE MIL DOS-CENTS SETANTA-QUATRE EUROS AMB UN CÈNTIM), amb el 21% de l'impost sobre el valor afegit (IVA) inclòs.

Així mateix, va ordenar fer-ho públic mitjançant la inserció d'un edicte al BOP, al DOGC i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'acord amb l'establert a l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny.

Podeu consultar el projecte definitivament aprovat a través del següent enllaç:

Projecte ampliació escola Tramuntana - e-TAULER - Ajuntament de Pont de Molins (seu.cat)

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona en el termini de 2 mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació.

Alternativament, i de forma potestativa, podeu interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

Pont de Molins, 11 d'abril de 2024

 

Pere Borràs Pagès

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21108 catalunya administración local,Ayuntamiento de Pont de Molins,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21108-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-basico-ejecutivo-obras-ampliacion-escuela-ceip-tramuntana-pont-molins https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.