EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto para la colocación de las placas de calle y números de policía en el municipio de Pals, concretamente en las zonas de L'Eixample II y Els Masos de Pals II, fase III (exp. 192/2024).

L'11 d'abril de 2024 es dicta el Decret núm.475/2024, en virtut del qual s'aprova definitivament el projecte bàsic i executiu per a la col·locació de les plaques de carrer i números de policia en el municipi de Pals i, concretament, a les zones de l'Eixample II i els Masos de Pals II (fase III), amb un pressupost d'execució per contracte per import de setanta mil sis euros amb vint-i-dos cèntims (70.006,22€), IVA inclòs, la qual cosa es fa pública en compliment de l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix, alternativament, la interposició, davant d'aquest Ajuntament, d'un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació, i fins al mateix dia hàbil del mes següent al que s'ha produït la publicació, de conformitat amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé un recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, o del corresponent a la circumscripció del vostre domicili, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació, de conformitat amb els articles 8.1, 25 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'opta per la interposició del recurs potestatiu de reposició, no podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu fins que el de reposició no sigui resolt expressament per aquest Ajuntament, o es produeixi la seva desestimació per silenci administratiu negatiu. No obstant això, es podrà interposar qualsevol altre recurs o reclamació que consideri oportú en defensa dels seus interessos.

 

Pals, 11 d'abril de 2024

 

Carles Pi Renart

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21105 catalunya administración local,Ayuntamiento de Pals,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21105-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-colocacion-placas-calle-numeros-policia-municipio-pals-concretamente-zonas-eixample-ii-masos-pals-ii-fase-iii-exp-192-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.