ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de restauración de la ermita de Sant Antolí (fase 1) de Monistrol de Montserrat, por el trámite de urgencia (exp. X2023001987).

Anunci pel qual es fa públic que per Decret núm. 2024DECR000347 de data 15 d'abril de 2024, s'ha considerat aprovat definitivament el projecte bàsic i executiu de reforç estructural, estabilització, consolidació, restauració material i rehabilitació de l'ermita de Sant Antolí. Fase 1, redactat per l'arquitecte Sr. Xavier Guitart Tarrés, amb un pressupost de 185.500 € (IVA inclòs), atès que transcorregut el termini d'exposició pública no s'han presentat suggeriments ni al.legacions.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, podeu interposar, recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la data de recepció d'aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa o presumpte del recurs de reposició referit podeu interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació de la desestimació, quan aquesta sigui formulada de forma expressa, o en el termini de sis mesos a comptar de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'hagi d'entendre desestimat de forma presumpta.

No obstant això, podreu interposar-ne qualsevol altre si ho considereu convenient.

 

Monistrol de Montserrat, 15 d'abril de 2024

 

Núria Carreras Povill

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21104 catalunya administración local,Ayuntamiento de Monistrol de Montserrat,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21104-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-restauracion-ermita-sant-antoli-fase-1-monistrol-montserrat-tramite-urgencia-exp-x2023001987 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.