EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de reparación en la pista exterior del pabellón municipal de Can Carbonell.

Es fa públic, d'acord amb allò que estableix l'article 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels Ens Locals, que han esdevingut aprovat definitivament el projecte d'obres que a continuació es detalla:

 

1.- Projecte d'obres anomenat "Obres de reparació a la pista exterior del Pavelló Municipal de Can Carbonell al barri Pedró de Cornellà de Llobregat", aprovat inicialment pel Ple d'aquest Ajuntament en sessió de data 31 de gener de 2024, l'anunci del qual es va publicar al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de data 12 de febrer de 2024 i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) número 9099 de data 12 de febrer de 2024, exposant-se el mateix al públic al Taulell d'Edictes d'aquest Ajuntament durant el període comprés entre el 6 de febrer i el 18 de març de 2024 i havent estat publicat al Butlletí d'informació Municipal del mes de març i al Portal de la Transparència durant el període comprès entre el 6 de febrer i el 15 de març de 2024; sense que s'hagin presentat reclamacions ni suggeriments en el període comprès entre el 6 de febrer i el 25 de març de 2024, havent estat aprovat definitivament de forma automàtica en data 26 de març de 2024, en conformitat amb les previsions de l'acord d'aprovació inicial esmentat.

 

Contra aquest acte que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar directament recurs contenciós Administratiu davant dels Jutjats del Contenciós Administratiu, de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del següent dia hàbil a la publicació d'aquest edicte, en la forma i amb els requisits exigits en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, o recurs de reposició potestatiu en el termini d'un mes a comptar des de la data indicada.

Tot això sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

 

Cornellà de Llobregat, 12 d'abril de 2024

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/23 de 22/06/23

Carme Costafreda Roda

Cap d'Àrea de Gestió d'Activitats, Ordenances i Adm. Espai Públic

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21095 catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21095-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-obras-reparacion-pista-exterior-pabellon-municipal-can-carbonell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.