ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Plan director de sostenibilidad del servicio municipal de agua (exp. 3764/2022).

Anunci pel qual es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Canovelles, a la sessió de data 2 d'abril de 2024, va adoptar l'acord la part dispositiva del qual és com segueix:

 

"Primer. DESESTIMAR les al·legacions que han estat formulades al "Pla Director de Sostenibilitat del servei d'aigua del municipi de Canovelles", per part de l'Associació de Veïns de Can Duran, de data 2 de març de 2023, amb registre d'entrada núm. 2023-E-RE-585 i del Grup Municipal En Comú Podem Canovelles, de data 14 de març de 2023, amb registre d'entrada núm. 2023-E-RE-688, de conformitat amb els informes tècnic, jurídic i d'intervenció segons transcripció que consta en la part expositiva del present acord.

 

Segon. APROVAR DEFINITIVAMENT el Pla Director de Sostenibilitat del servei d'aigua del municipi de Canovelles redactat per l'empresa SOCADE INFORMÁTICA, SLU i signat pel l'enginyer tècnic Sr. Javier Pareja Bernat, amb un pressupost d'execució per contracte de 11.377.269,09 euros amb el 21% de l'IVA inclòs, (expedient núm. 3764/2022).

 

Tercer. PUBLICAR la resolució d'aprovació definitiva al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i a la pàgina web municipal www.canovelles.cat (Govern obert i transparència > Acció de govern i normativa > Acció de Govern i partits polítics > Actes administratius amb incidència al domini públic i als serveis públics).

 

Quart. NOTIFICAR el present acord als interessats.

 

Cinquè. FER CONSTAR que contra aquest acte administratiu, que és definitiu en la via administrativa o tràmit qualificat, es pot recórrer potestativament en reposició, davant del mateix òrgan que l'ha dictat; o impugnar-lo directament davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu. Si s'opta per recórrer en reposició, el recurs contenciós administratiu no es podrà interposar fins que el recurs de reposició es resolgui expressament o es desestimi de manera presumpta. El recurs de reposició s'entendrà desestimat de manera presumpta si en el termini d'un mes des de la seva interposició no se us ha notificat la seva resolució.

El termini per interposar el recurs de reposició és d'un mes, a comptar des de l'endemà de rebre aquesta notificació. El termini per interposar recurs contenciós administratiu contra aquest acte administratiu és de dos mesos, a comptar també des de l'endemà de rebre aquesta notificació. No obstant, es podrà interposar qualsevol altre recurs que cregueu convenient al vostre dret.

Altrament, en cas que l'interessat sigui una administració o organisme públic, si vol impugnar aquest acord, que posa fi a la via administrativa, s'ha d'interposar recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació. Alternativament i amb caràcter previ, es pot efectuar un requeriment davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació, en els termes que s'indiquen a l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa."

 

Canovelles, 10 d'abril de 2024

 

Emiliano Cordero Soria

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21089 catalunya administración local,Ayuntamiento de Canovelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21089-anuncio-aprobacion-definitiva-plan-director-sostenibilidad-servicio-municipal-agua-exp-3764-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.