ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de las viviendas destinadas al alojamiento temporal por urgencias sociales (exp. 4019/2023).

El Ple de l'Ajuntament de Caldes de Malavella en sessió ordinària celebrada en data 2 d'abril de 2024, acordà l'aprovació inicial de Bases reguladores dels habitatges destinats a l'allotjament temporal per urgències socials.

Aprovades inicialment les esmentades Bases reguladores, de conformitat amb els articles 22.2.d) i 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, 178 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya aprovat per Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i 63 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis de les Entitats Locals aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies, a comptar des de l'endemà de la seva publicació mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un dels mitjans de comunicació escrita diària i en el tauler d'anuncis de la Corporació (e-tauler), perquè els interessats puguin examinar l'expedient i formular les reclamacions i els suggeriments que estimin pertinents.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/32c49a57-e46a-4d5f-8a99-8988f3acc717/

En el cas que no es presentin reclamacions o suggeriments contra l'aprovació inicial d'aquestes Bases reguladores en el termini d'informació pública i audiència dels interessats, s'entendrà aprovat definitivament aquest Acord.

El que es fa públic per a general coneixement, en compliment del preceptuat en els articles 178 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya aprovat per Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i 63 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny.

 

Caldes de Malavella, 10 d'abril de 2024

 

Salvador Balliu i Torroella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21087 catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Malavella,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21087-anuncio-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-viviendas-destinadas-alojamiento-temporal-urgencias-sociales-exp-4019-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.