ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de reducción del riesgo de inundabilidad de la urbanización Aigües Bones y la relación de bienes y derechos afectados por la expropiación que comporta la ejecución del Proyecto (exp. 3086/2023).

El Ple de l'Ajuntament de Caldes de Malavella reunit en sessió ordinària de data 2 d'abril de 2024, entre altres acords va adoptar els següents:

 

PRIMER. APROVAR inicialment el Projecte de reducció del risc d'inundabilitat de la urbanització Aigües Bones a Caldes de Malavella amb un pressupost d'execució per contracte de 289.034,35€, de data març 2024, redactat per l'enginyer Joan Macarro i Ortega, Col·legiat núm. 20.306 /ABM, Serveis d'Enginyeria i Consulting, S.L, així com en unitat d'acte APROVAR inicialment la relació de béns i drets afectats per a l'expropiació que comporta l'execució del citat projecte.

 

SEGON: SOTMETRE a exposició pública el projecte i la relació de béns afectats per un període de TRENTA dies hàbils, comptats des de l'endemà de la data de la última publicació de l'anunci corresponent en el BOP Girona, DOGC , en un dels diaris de més circulació de la província i al tauler d'anuncis de la seu electrònica, període durant el qual es podran presentar reclamacions o al·legacions davant l'Ajuntament de Caldes de Malavella.

 

Relació de béns i drets de naturalesa rústica afectats :

 

Ref. cadastral

Propietari

Servitud de pas (m2)

Ocupació temporal (m2)

17037A007000280000JR

AULET PRAT MOISES (100%)

294,73

766,14

17037A007000310000JR

BOADAS VILLORIA INMACULADA (50%)

FRUTICOLA MAS MARTI S COOP C LTDA (50%)

1388,27

853,29

 

 

TERCER. Declarar la utilitat pública de l'execució del projecte d'obra municipal ordinària abans indicat, així com la necessitat d'ocupació dels béns i drets que apareixen identificats en la relació detallada a l'apartat anterior a efectes d' afectació, expropiació i ocupació.

 

QUART. NOTIFICAR individualment aquests acords als interessats que consten a la relació de béns i drets, fent-los alhora els oferiments i advertiments que es desprenen dels articles 19 de la Llei d'expropiació forçosa i 18 del seu Reglament, relatius a la possibilitat d'aportar les dades necessàries per rectificar possibles errors, o oposar-se, per raons de fons o forma, a la necessitat d'ocupació dels béns afectats per l'expropiació. Així mateix, INDICAR als interessats que, dins el termini de 10 dies hàbils des de la recepció de les oportunes notificacions, hauran d'acreditar davant d'aquest Ajuntament la titularitat dels béns o drets (amb la presentació del títol oportú o d'una còpia autenticada).

 

CINQUÈ. Simultàniament al tràmit d'informació pública, sol·licitar els informes sectorials:

- Informe a l'ACA

- Informe al DAACAR

- Informe al servei de Carreteres de la Generalitat

 

SISÈ. Que un cop examinades, si escau, les al·legacions al projecte, i els informes rebuts s'emeti un informe proposta de resolució als efectes de la seva aprovació definitiva.

La documentació podrà ser examinada per qualsevol interessat a les dependències municipals situades al C/ Vall-llobera, s/n, en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h, i dijous a la tarda de 16 a 18.30 h.) i/o accedint al següent enllaç del portal de transparència:

https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/11f0c7b3-ea5e-41f8-9bdf-c567be125dcf/

 

Aquesta resolució no es pot impugnar per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit no qualificat, i no admet recurs.

 

Caldes de Malavella, 10 d'abril de 2024

 

Salvador Balliu i Torroella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21086 catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Malavella,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21086-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-reduccion-riesgo-inundabilidad-urbanizacion-aigues-bones-relacion-bienes-derechos-afectados-expropiacion-comporta-ejecucion-proyecto-exp-3086-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.