ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de instalación de energía solar fotovoltaica en el Centro Cívico de Breda (exp. X2023000325).

Per Decret d'Alcaldia núm. 2024DECR000187 de data 29 de febrer de 2024, es va aprovar inicialment i amb caràcter d'urgència , el projecte d'instal·lació d'una energia solar fotovoltaica al Centre Cívic de Breda, amb un pressupost d'execució per contracte de 40.327,26 euros.

No havent-se presentat al·legacions contra l'acord d'aprovació inicial del projecte, queda aprovat definitivament.

Es fa públic aquest acord mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler electrònic i pàgina web de l'Ajuntament, de conformitat amb l'article 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, és pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent d'aquesta publicació. Potestativament és pot interposar prèviament recurs de reposició davant l'Ajuntament de Breda en el termini d'un mes des del dia següent al d'aquesta publicació. Tot l'anterior s'entén sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estimi oportú.

 

Breda, 11 d'abril de 2024

 

Dídac Manresa Molins

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21085 catalunya administración local,Ayuntamiento de Breda,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21085-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-instalacion-energia-solar-fotovoltaica-centro-civico-breda-exp-x2023000325 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.