ANUNCIO por el que se hace pública la modificación de la base 10.4 de las bases que rigen el proceso selectivo para la provisión de una plaza de intendente/a de la Guardia Urbana.

La tinenta d'alcalde i consellera d'Hisenda, Serveis Interns i Tecnologia, en resolució de data 4 d'abril de 2024, i en referència al procés selectiu per a la provisió d'una plaça d'Intendent/a de la Guàrdia Urbana, ha aprovat una modificació de la base 10.4 de les bases que regeixen la convocatòria:

 

"PRIMER.- Modificar els paràgrafs tercer, quart, cinquè i sisè de la base 10.4 de les bases que regiran el concurs oposició lliure per a la provisió d'una plaça d'intendent/a, de manera que digui:

"El període de pràctiques serà de tres mesos de durada.

En el cas que els informes de les persones avaluadores siguin desfavorables, el tribunal podrà proposar el cessament de la persona funcionaria en pràctiques, sense necessitat d'esgotar el període de tres mesos. No obstant això, el tribunal qualificador podrà acordar per a una millor valoració que l'aspirant amb avaluació negativa continuï en la fase de pràctiques.

Quan l'avaluació sigui negativa, el tribunal qualificador podrà acordar, per a una millor valoració, que la persona aspirant realitzi un nou període de pràctiques avaluable de tres mesos de durada i caràcter selectiu. Les persones aspirants que obtinguin avaluacions negatives seran declarades no aptes en fase de pràctiques i quedaran, en tot cas, automàticament excloses del procés selectiu.

Durant aquest període de pràctiques, el tribunal qualificador ha de comptar amb l'assessorament de, com a mínim, dues persones avaluadores, que han de presentar una proposta d'avaluació de les persones aspirants, basada en el pes que s'assigna a cadascuna de les següents competències:"

 

SEGON.- Modificar el vuitè paràgraf de la base 10.4 de les bases que regiran el concurs oposició lliure per a la provisió d'una plaça d'intendent/a, de manera que digui:

"En els casos de persones aspirants que no hagin pogut prestar, com a mínim, tres mesos de servei efectiu per trobar-se en situació d'incapacitat temporal, llicència per maternitat o paternitat, compactació de la lactància, compactació de reduccions de jornada, acumulació de vacances i/o dies de descans o per haver estat suspeses de funcions com a conseqüència del compliment d'una sanció o de l'adopció d'una mesura cautelar en un procediment disciplinari, el tribunal qualificador acordarà la seva reincorporació al període de pràctiques i la realització del temps que els falti per completar el període de pràctiques.""

 

Contra la resolució, que és definitiva en via administrativa, es pot interposar, potestativament, recurs de reposició davant l'alcalde, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, o, directament, recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de la circumscripció del domicili de la persona interessada, sempre que estigui dintre de la circumscripció del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, o dels jutjats contenciosos administratius de Tarragona, segons la seva elecció, en el termini de dos mesos comptats de de l'endemà de la data de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14, 25 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa-administrativa, sens perjudici de poder exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi procedent.

 

Tarragona, 5 d'abril de 2024

 

P. d.

El secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20898 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la modificación de la base 10.4 de las bases que rigen el proceso selectivo para la provisión de una plaza de intendente\/a de la Guardia Urbana.","published_date":"2024-04-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20898"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9144 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-17/20898-anuncio-se-hace-publica-modificacion-base-10-4-bases-rigen-proceso-selectivo-provision-plaza-intendente-guardia-urbana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.