ANUNCIO sobre modificación de la oferta pública de empleo del año 2022 (exp. 800/2022).

Mitjançant el present es fa públic que en sessió de la Junta de Govern Local, de data 8 d'abril de 2024, s'ha resolt el següent:

 

"Primer.- APROVAR la modificació de l'Oferta d'Ocupació Pública de l'Ajuntament, corresponent a l'any 2022, en el sentit següent:

 

Allà on diu:

 

PERSONAL FUNCIONARI

ESCALA

SUBESCALA

PLAÇA

GRUP

VACANT

SISTEMA

ADMINIST. GENERAL

TÈCNICA

TÈCNIC/A MITJÀ/NA

A2

1

Concurs oposició

ADMINIST. ESPECIAL

SERVEIS ESPECIALS

AGENT POLICIA

C2

2

Concurs oposició

PERSONAL FUNCIONARI - PROMOCIÓ INTERNA

ADMINIST. ESPECIAL

SERVEIS ESPECIALS

CAPORAL POLICIA

C2

1

Promoció Interna

PERSONAL LABORAL

DENOMINACIÓ

TÈCNIC/A AUX. BIBLIOTECA

C1

1

Concurs oposició

CONSERGE ESCOLA

C2

2

Concurs oposició

 

 

Ha de dir:

 

PERSONAL FUNCIONARI

ESCALA

SUBESCALA

PLAÇA

GRUP

VACANT

SISTEMA

ADMINIST. GENERAL

TÈCNICA

TÈCNIC/A SUPERIOR

A1

1

Concurs oposició

ADMINIST. ESPECIAL

SERVEIS ESPECIALS

AGENT POLICIA

C2

2

Concurs oposició

PERSONAL FUNCIONARI - PROMOCIÓ INTERNA

ADMINIST. ESPECIAL

SERVEIS ESPECIALS

CAPORAL POLICIA

C2

1

Promoció Interna

PERSONAL LABORAL

DENOMINACIÓ

TÈCNIC/A AUX. BIBLIOTECA

C1

1

Concurs oposició

CONSERGE ESCOLA

C2

2

Concurs oposició

 

 

Segon.- PUBLICAR el present Acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com al tauler d'anuncis i la Seu Electrònica de la Corporació.

 

Tercer.- COMUNICAR aquesta resolució als Departaments de persones i tresoreria-intervenció i als representants del personal de la Corporació."

 

RECURSOS

Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia d'aquesta Corporació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o en el seu cas, publicació. El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des del dia següent a la data de presentació del mateix en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar de nou el mateix recurs.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o sense termini per interposar-lo, des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat. No obstant això, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

 

Santa Margarida de Montbui, 9 d'abril de 2024

 

Jordi Gasulla Sabaté

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20896 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la oferta pública de empleo del año 2022 (exp. 800\/2022).","published_date":"2024-04-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20896"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Margarida de Montbui,DOGC,DOGC 2024 nº 9144 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-17/20896-anuncio-modificacion-oferta-publica-empleo-ano-2022-exp-800-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.