ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la segunda reforma del Proyecto ejecutivo del sector de equipamientos de La Font de Baix (exp. 2000/2020).

Per a coneixement general, s'anuncia que l'aprovació definitiva del segon reformat del Projecte Executiu del Sector d'Equipaments de la Font de Baix (Exp. 2000/2020), s'ha publicat íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 70 edicte 2850 de 10 d'abril de 2024.

 

Contra aquest acord que és immediatament executiu i posa fi a la via administrativa, es podran interposar els recursos següents:

a) El de reposició amb caràcter potestatiu davant l'òrgan que hagi dictat l'acord recorregut en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent al de la recepció d'aquesta notificació. Transcorregut el termini d'un mes, comptat des del dia següent al de la seva interposició, sense notificar-ne la seva resolució, el recurs de reposició potestatiu s'entendrà desestimat per silenci administratiu negatiu, acabada la via administrativa i expedita la via contenciosa administrativa.

Si s'ha formulat el recurs de reposició potestatiu, el recurs contenciós administratiu s'haurà d'interposar en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació de la desestimació, quan aquesta sigui formulada de forma expressa, o en el termini de sis mesos a comptar de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'hagi d'entendre desestimat de forma presumpta.

b) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció d'aquesta notificació.

c) No obstant això, podreu interposar-ne qualsevol altre si ho considereu convenient.

 

Begur, 10 d'abril de 2024

 

Maite Selva Huertas

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20864 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la segunda reforma del Proyecto ejecutivo del sector de equipamientos de La Font de Baix (exp. 2000\/2020).","published_date":"2024-04-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20864"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Begur,DOGC,DOGC 2024 nº 9144 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-17/20864-anuncio-aprobacion-definitiva-segunda-reforma-proyecto-ejecutivo-sector-equipamientos-font-baix-exp-2000-2020 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.