EDICTO relativo a la convocatoria y las bases del proceso de selección de un/a educador/a temporal dentro del Programa Escolta Jove.

En data 16 d'abril de 2024 s'han publicat al BOP de Barcelona les bases reguladores per a la convocatòria del procés de selecció per concurs lliure, per a la contractació temporal d'un/a Educador/a social, grup de classificació A2, nivell 20, amb jornada completa de 35 hores; repartides dilluns i divendres de les 15:00 a les 20:30 hores; i dimarts, dimecres i dijous de les 10:00 a les 14:00 hores, i de les 16:30 a les 20:30 hores; dins el personal laboral temporal de l'Ajuntament d'Arenys de Munt i, com a màxim, fins al 31 de desembre de 2024; condicionant-la a l'efectiva recepció del Fons de Prestació "Finançament de projectes Escolta Jove" de la Diputació de Barcelona. Les mateixes s'exposen al públic per termini de vint dies naturals, comptats a partir de l'endemà de l'última publicació, ja sigui al BOPB o al DOGC, per tal que es puguin presentar les instàncies per a prendre part en el procés selectiu.

 

Arenys de Munt, 9 d'abril de 2024

 

M. Carmen Gómez Muñoz-Torrero

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20738 {"title":"EDICTO relativo a la convocatoria y las bases del proceso de selección de un\/a educador\/a temporal dentro del Programa Escolta Jove.","published_date":"2024-04-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20738"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Arenys de Munt,DOGC,DOGC 2024 nº 9143 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-16/20738-edicto-relativo-convocatoria-bases-proceso-seleccion-educador-temporal-dentro-programa-escolta-jove https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.