ANUNCIO sobre provisión de plazas por el sistema de concurso, turno de promoción interna.

La Presidenta del Consorci Localret, per Decret 21/2024, de 5 d'abril, ha aprovat les bases i ha convocat el procediment de selecció pel torn de promoció interna dels següents llocs de treball, a l'empara del que disposen els articles 88 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals; i l'article 21.1, g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local:

 

Denominació de la plaça: Un/a Cap d'àrea de Gestió econòmica i persones

Règim jurídic: Laboral.

Jornada: 37,5 hores setmanals.

Grup classificació: Grup A, subgrup A1.

Sistema selectiu: Concurs.

 

Denominació de la plaça: Tècnic/a Auxiliar de Gestió

Nombre de places: Dues

Règim jurídic: Laboral.

Jornada: 37,5 hores setmanals.

Grup classificació: Grup C, subgrup C1.

Sistema selectiu: Concurs.

 

Denominació de la plaça: Tècnic/a de l'àrea de Municipi digital (Agent de Transformació)

Règim jurídic: Laboral.

Jornada: 37,5 hores setmanals.

Grup classificació: Grup A, subgrup A2.

Sistema selectiu: Concurs.

Les bases de la convocatòria aprovades per aquest procés selectiu estan a disposició de les persones interessades a Convocatòries de personal (seu-e.cat)

El termini d'admissió d'instàncies per participar en el procés selectiu serà de vint (20) dies naturals comptadors a partir del dia següent de la publicació de l'anunci en el DOGC.

 

Contra el decret de convocatòria i aprovació de les bases, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar bé recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha adoptat en el termini d'un mes comptat des del dia següent de la publicació d'aquest anunci, o bé es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona o, a elecció de la persona interessada, al que correspongui al seu domicili, si aquest es troba a Catalunya, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent de la publicació d'aquest anunci. També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient.

 

La qual cosa es fa pública per al coneixement general.

 

Barcelona, 8 d'abril de 2024

 

Jordi Cases i Pallarès

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20711 {"title":"ANUNCIO sobre provisión de plazas por el sistema de concurso, turno de promoción interna.","published_date":"2024-04-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20711"} catalunya Consorcio Localret,DOGC,DOGC 2024 nº 9142,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-15/20711-anuncio-provision-plazas-sistema-concurso-turno-promocion-interna https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.